reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Bira no piekna corcia az dziwne ze z niej taki urwisek:tak:a ja dzis mialam same przygody najpierw oparzylam sobie brzuch, pozniej chcialam przemyc soczewki kontaktowe a ze pani w sklpeie sprzedala mi nie en plyn co trzeba a ja nie zauwazylam to przemylam razem z soczewkami oczy i normlanie myslalm ze oslepne czerwone cale oko, spuchniete i szybko do szpitala, w szpitalu pielegniarki powiedzialy ze nie ma okulisty i nie wiedza jakiego lekarza innego wezwac, wiec pojechalam na wlasna reke szukac apteki i okazalo sie ze skoro jestem w ciazy zaden lek mi nie pasuje i musze miec zgode lekarza, wiec tylko rumanek kupilam i robie z niego na oczy oklady, troche mi przeszlo, ale dalej bialko mam czerwone, a chcialam jutro jechac do baby-dump mma nadzieje ze sie uda. Pewnie narobilam wiele bykow piszac tego posta ale dzis mi wybaczcie

reklama
Anna no to niezle sie zalatwilas. A z bruzsiem wszystko ok? Jakis pechowy dzien dzis mialas :-(
Aniahaven u nas tez sa specjalnie sciezki dla koni, ale mojego arnolda siostra dostala mandat 50 euro za jechanie koniem w lesie po zwyklej sciezce :szok:
Karola z zabkowaniem tak jak bylo czyli bez zmian

Ania, współczuję dzisiejszego pecha... Oby jutrzejszy wyjazd doszedł do skutku. My się już od dwóch miesięcy do baby dumpa wybieramy i się wybrać nie możemy. Już niedługo a wizyta nie będzie nam potrzebna;-)

Agasta, mam lustrzankę olympusa e410:-) Właśnie go odebrałam z naprawy która trwała i trwała, więc nie mogę się z nim rozstać;-)

Karola,to się miniemy;-) Ja jadę 19 a wracam 13 października:-) Ale co sie odwlecze;-) Może i inne mamy się skuszą na spotkanie :-)

dzien dobry
ja sie witam i mykam na sniadanko a pozniej prysznic i jedziemy do czarnej smoczycy w odwiedzinki :-)
A popoludniu do kolezanki ogladac zdjecia z wesela i rozkoszowac sie polskim ciastem :-D

Milej niedzieli zycze

Dzien Dobry Kochane

Agasta czekamy czekamy,Jessy juz wykapana,dzisiaj ostatni raz z rana bo Pani z Kraamzorg jest a od jutra juz normalnie wieczorkiem bedziemy sie myc :-)

Nocka DLUGA ojoj Mala cos nie mogla spokojnie spac i niestety musialam sie ratowac smokiem :no::no::no: a tak chcialam tego uniknac:wściekła/y:

do pozniej

Witam niedzielnie
Anna ale wczoraj miałaś dzień:no:dobrze ,że już się skończył:tak:Jak się czujesz?Uważaj na siebie kochana:tak:
Agasta ucałuj Jessice od ciotki :tak:Oczywiście Claudusie też:-):tak:
Bira faktycznie się miniemy
Czarna ja też się ratowałam smokiem,czasem Michaś zaśnie bez niego.Żadko się to zdarza:sorry2::confused:
Aneta pewnie odsypia wczorajszy wieczór:-DTak w końcu musimy się zgadać na ta kawke:tak:
Obiadek się robi ,Michaś spi a ja może troszke poprasuje.
miłego dnia

Ostatnia edycja:
Oczywiscie pochwale sie :tak:
Claudia byla bardzo zaciekawiona Jessica - zwlaszcza jak plakala "mamo daj mi jesc" :-):tak:
Kurde dziewczyny wiem ze to glupie, ale normalnie jak wzielam Jessiczke na rece to ciezko bylo mi uwierzyc ze Claudia kiedys tez byla taka mala, a nawet jeszcze mniejsza i to prawie o 10 cm :szok: A to bylo zaledwie 8 miesiescy temu jak sie urodzila
Maly fotoreportaz z odwiedzin

Dwa pierwsze zdjecia to Claudia podziwia Jessice a kolejne dwa to Claudia testuje hustawke Jessiczki :-)

Załączniki

• IMG_3471.jpg
    IMG_3471.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_3472.jpg
    IMG_3472.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_3452.jpg
    IMG_3452.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_3463.jpg
    IMG_3463.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dobry wieczór:-)

Agasta, super fotki. Dziewczynki śliczne:-) Ja też nigdy nie mogę uwierzyć, ze moja krzykaczka też kiedyś była taka malutka:szok:

Inga śpi:-) Dzisiaj padła nam w aucie jak wracaliśmy z plaży, bo cały dzień nie spała:eek: Wstała o 9:30 i nie miała czasu na drzenkę, bo najpierw była karmić zwierzątka w minizoo, później w sklepie po buty dla mamusi;-) Później jeszcze w parku z psami na spacerze a na koniec wylądowaliśmy na spacerze. Pominę fakt, ze ta mała terrorystka chciała się kąpać. Porozbierała się z butów, skarpetek, spodni i poszła do wody:szok: Kazała jeszcze na buty pozciągać:eek: Nabiegała się, pobawiła się piłką z Birką i już do domu nie dojechała;-) Muszę jej jeszcze jakoś mleko dać, bo od 16 nic nie jadła:eek:

Do góry