reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Tola na pewno w 2 i3 trymestrze bedzie lepiej:tak:
dzieki, taka mam nadzieje

Toola mnie zawsze wzruszały takie momenty na wizytach....a z tym obijaniem się to nie tylko ty mas problem...ja się pozbierać nie mogę...:wściekła/y:po wakacjach!:rofl2:
hehe, a ja mam urlop we wrzesniu na przeprowadzke, ciekawe czy sie po nim pozbieram :shocked2:

jasne, odpoczywaj ile sie da!! :tak: tez czytalam ze w czasie snu sie lepsze mleczko robi wiec wrazie czego jest naukowe potwierdzenie zeby sie polozyc

reklama
Czesc
Agasta super studia:tak:Moja siostra tez zaczyna szkołe kosmetyczna tylko w pl:-):tak:
Czarna i jak było na spacerku?
Robale smaruj,smaruj:-) gorzoła dobra na wszystko:-D;-)
Anna117 gratuluje rozpoczecia edukacji:tak::tak::-)
Ania fajna kawke dziś zaserwowałaś:tak::happy:
Ja już się żegnam.Wyjazd około 19 a jeszcze troszke do zrobienia jest:tak:
Myśle ,że koło piątku się odezwę:tak:
bye,bye!

Jestem i ja!:cool2:
Karola udanego urlopu....
Agasta fajny pomysł z tymi studiami...:tak:a ja akurat szukam kogoś kto mi zrobi pazurki bo pani co mi te pazury zrobiła przed wakacjami juz drugi tydzień mnie zwodzi:wściekła/y: a ja wygląda jak:eek:...z trzema złamanymi....:-(
Czarna S i jak maleńka się sprawowała na 1-szym spacerku?:-)
Aniu117 gratuluje decyzji, to ja się też przyznam że od poniedziałku zaczynam:-D z tzn taalmeisje (niewiem czy dobrze napisałam:sorry::sorry::sorry:)
Pauka a ty gdzie sie podziewasz???:szok::-D

Komu kawę bo te zmiany pogody mnie zabiją!:rofl2:U nas taki upał jakby lipiec był....

reklama
A ja dopiero wstałam:)
Agasta fajne studia wybrałaś, :-),
Czarna S spacerek udany ?
Aniuhaven ależ Ty extra kawki serwujesz ;-)
Karola szerokiej drogi:tak:
Ja ostatnio dużo śpię, jakaś wiecznie zmęczona chodzę, :zawstydzona/y:, pozdrowionka dla Was

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry