reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Ale tu PUSTKI......:szok::szok::szok:pomimo poniedziałku....:sorry:

Agasta fajnie że się zdecydowałaś na studia, mi się też marzą ale zanim ja się języka naucze to będę babcią!:-DNapisz co wybrałaś...

Czarna S.twoja kruszynka śliczna a Claudia wyglada wprost rozkosznie-i oczywiście Agasto już ci to mówiłam....cały tata!:tak::tak::tak:

Karola ja też dzisiaj poprasowaam właśnie 2 godzinki wieczorem bo mi się w weekend nie chciało:eek:....a jak dzisiaj w pracy było?I jak to jest z tymi plnami na dziewczynkę?:cool2:

Aniu117 dobrze że z maleńką wszytko ok...widzę że zakupy dla dzidzi się udały!

Sencilla zajęta mamą - cieszcie się sobą:cool2:, moja też przyleci za 2 tygodnie!

Bira i jak dziś wam minął dzień z Ingą?My też zaliczyliśmy plac zabaw bo słonko ładnie świeciło...;-)

Ann a ty jak?Kobieto zmierzam w twoją stronę ale strasznie wiatr wiatr mi zawiewa i dotrzeć nie mogę...:sorry::-)Wybacz...

To chyba na tyle slodkich snów dla WSZYSTKICH MAMUSIEK I ICH POCIECH!:tak::-D:-)

Witam nocna pora:tak::-)
A co tu takie pustki:szok::eek:
Agasta pochwal się co będziesz studiować.
Ania ja jeszcze dzis reszte poprasowałam:tak:W pracy było ok zresztą jak zawsze:tak:;-)Ja lubie tą prace :tak::sorry:Ja też mam zawsze pustke i chandrę jak rodzina odjeżdza.
Co do planów to są oczywiście ,że są:tak: ale jeszcze nie wprowadzamy ich w życie:-DJedno wiem bedziemy się starać o dziewczynke:tak:;-):rofl2:
Prawie jestem spakowana,jeszcze jutro ostatnie rzeczy włoże i gotowe:tak:Jestem dziś tak zakrecona że szok.Poszłam do sklepu po kapcie Michałkowi ,a wyszłąm z bluzka dla mnie i koszula dla małego:eek:Dopiero w domu sobie przypomniałam o kapciach:crazy:
dobrej nocki zycze i do juterka

Ostatnia edycja:
mnie dopadl bol glowy i bezsennosc
mialam dzis usg, serducho pikalo, dzidzia pomachala do mnie roczka i mialam lezke w oku ze wzruszenia
jeszcze pobrali mi tone krwi na nie wiem co :-)
w pracy jestem do niczego w domu obijam sie z kata w kat mam nadzieje ze 2 trymestr wroci mi energia bo jestem wykonczona :-(

Anna117 ,Tola ciesze się ,że z waszymi dzidziam wszystko w porządku :tak:
Tola na pewno w 2 i3 trymestrze bedzie lepiej:tak:
Aneta a ty co znów taka zabiegana jesteś?:sorry:
no teraz to już na serio dobranoc..;-)

Dzień dobry!

Aniu117 ranny ptaszek z ciebie!:szok::cool2:
Karola ciesz się ze spotkania z rodzinką i naładuj akumulatory!:tak::-D
Toola mnie zawsze wzruszały takie momenty na wizytach....a z tym obijaniem się to nie tylko ty mas problem...ja się pozbierać nie mogę...:wściekła/y:po wakacjach!:rofl2:
Gosiu a co u ciebie:sorry:dawno cie nie było...

I uciekam do pracy....:-D

dzien dobry.
Ja ostatnio tez zakrecona i zabiegana :tak:

Czarna nie pochwililam sie studiami, bo jak bylismy u was to jeszcze nie wiedzialam ze sie zapisze :-D Dopiero wieczorem mnie cos naszlo i 2 godz pozniej bylo juz po wszystkim :-D:szok:

A wybralam studia kosmetyczne :-) takie, po ktorych od razu moge otwierac wlasny salon i nie potrzebuje sie doszkalac :tak: Zobaczymy jak to bedzie z jezykiem, jak mi nie bedzie pasic to poprostu zrezygnuje.

Za 2 tyg ruszam znowu z pazurkami, trzeba podreperowac budzet :-D bo nazbieralo sie ostatnio wydatkow, cotygodniowe wyjazdy do tego benzyna na kazde ponad 100 km wyjazdy i tak w ciagu miesiaca jestesmy nadprogramowo ponad 200 euro w plecy :eek:
A to jeszcze nie koniec, bo takie wyjazdy mamy co weekend zaplanowane juz do polowy pazdzernika :rofl2:
Do tego kupilam malej fotelik na rower z oslonka, bo akrat bylo na promocji :-) i zaoszczedzilam 30 euro :tak: a jak to moj arnold mowi, nie zaoszczdzilam, tylko nie wydalam :-D

Karola ja juz za wczasu zecze szerokiej drogi i udanego wyjazdu. Ucaluj Michasia od ciotki :-)
Toola fajnie, ze z Wami wwszystko ok. Ja tez sie wzruszlam na usg :tak:
Bira jak Wam idzie usypianie malej?

Zaraz przyjedzie do mnie kolezanka wiec mykam sie ogarnac :-)
Milego dnia

reklama
Dzien Dobry i mykam
postanowilam,ze poleze dzisiaj sobie troszke bo wogole w dzien nie drzeme a nocki .....same wiecie jakie :-)
to podobno dobrze robi na mleko tak sie legnac.
Jutro pierwsza wizyta pani z CB,ciekawam ile Jessy przytyla.W niedziele miala przed poludniem 3400 a jakies waleczki jej sie robia pod brodka :-)

papatki

Do góry