reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Coś czuję, ze Czarna już mknie do szitala :-)
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Zadzwonilam i przyjedzie do 15min.:-)
Mysle,ze przed wyjazdem do szpitala jeszcze sie odezwe.
Mysle,ze przed wyjazdem do szpitala jeszcze sie odezwe.
bira
Listopadowe mamy'07
Ja myślałam, że Ty już w aucie jesteś ;-)
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Czasna łatwego porodu i wracaj do nas szybko
Pauka to lekarka stwierdziła, że Oliwierek ma płaskostopie
Trzymaj się kobieto ja mam podobnie z Nikodemem, ale chyba nie aż tak tragicznie. Najbardziej denerwuje mnie jego skakanie po wszystkim i zawołanie w 1 min 100 razy mama On żyć nie może beze mnie Np coś prosi, a ja w danej minucie jestem zajęta to on już na pstryk musi mieć mamę, nie dociera jeśli powiem poczekaj Niko chwilkę
Bira ja mojego Oliwierka wkładam do łóżeczka i zasypia:-):-), kosztowało mnie to troszkę wysiłku dawno temu, ale było warto
Karola a mi jakoś łatwiej wydawać euro niż złotówki i sama nie wiem dlaczego
Dobranoc
Pauka to lekarka stwierdziła, że Oliwierek ma płaskostopie
Trzymaj się kobieto ja mam podobnie z Nikodemem, ale chyba nie aż tak tragicznie. Najbardziej denerwuje mnie jego skakanie po wszystkim i zawołanie w 1 min 100 razy mama On żyć nie może beze mnie Np coś prosi, a ja w danej minucie jestem zajęta to on już na pstryk musi mieć mamę, nie dociera jeśli powiem poczekaj Niko chwilkę
Bira ja mojego Oliwierka wkładam do łóżeczka i zasypia:-):-), kosztowało mnie to troszkę wysiłku dawno temu, ale było warto
Karola a mi jakoś łatwiej wydawać euro niż złotówki i sama nie wiem dlaczego
Dobranoc
bira
Listopadowe mamy'07
Aneta, u nas walka trwa od roku ponad. robimy wszystko wg. wskazówek i zasad i doopa wychodzi
Anetko może to taki ich wiek... Moja Oli to poprostu teraz przechodzi samą siebie... Nie mogę wyegzekwować u niej wykonywania poleceń po moim jednokrotnym ich wypowiedzeniu a jak coś chce to tylko piszczy i tupie nogami albo się kładzie jak małe dziecko:-szok: A i nawet nie chce zająć się rysowaniem czy innym twórczym zajęciem tylko by bajki chciała oglądać
A co do płaskostopia to dziwnePolski lekarz tak stwierdził czy holenderski????
A co do płaskostopia to dziwnePolski lekarz tak stwierdził czy holenderski????
bira
Listopadowe mamy'07
Uciekam spać:-)
Dobranoc:-)
Dobranoc:-)
niunia_2008
mama Wiktorii :)
czarna- pewnie już w drodze;-)
aneta- lekarz stwierdził siostrze że moga sie udać blizniaki bo ona ma jeden jajnik niedrożny i musiała mieć zastrzyki aby jajeczka utrzymały się w tym drugim i są aż dwa, powiedział jej że wieksze prawdopodobieństwo jest jak beda dwa jajeczka,ale jest możliwość bliźniaków.. napisałam to wszystko tak prostym słowem,bo sama nie pamiętam połowy pojęć które ona mi tłumaczyła
aniahaven-mój 5letni sąsiad cały czas chodzi na palcach, ale woli być w laczkach niż np w trampkach-choć nie wiem dlaczego ale u zanjomych mają dziecko 11letnie które jedna noge stawia na palcach-wygląda to jakby kulał..
pauka-po wiktorii widze że przebywając z kuzynem łapie dużo negatywnych rzeczy od niego np mu nie pozwalajac na cos dawano klapsa po rece,on nie chcac pozwolic wiki bawić sie zabawkami robi to samo psycholog na pewno nie zaszkodzi a jak oli wróci do przedszkola to na pewno też bedzie inaczej się w domu zachowywac bo tam rozladuje energie bawiąc się z dziecmi
aneta- lekarz stwierdził siostrze że moga sie udać blizniaki bo ona ma jeden jajnik niedrożny i musiała mieć zastrzyki aby jajeczka utrzymały się w tym drugim i są aż dwa, powiedział jej że wieksze prawdopodobieństwo jest jak beda dwa jajeczka,ale jest możliwość bliźniaków.. napisałam to wszystko tak prostym słowem,bo sama nie pamiętam połowy pojęć które ona mi tłumaczyła
aniahaven-mój 5letni sąsiad cały czas chodzi na palcach, ale woli być w laczkach niż np w trampkach-choć nie wiem dlaczego ale u zanjomych mają dziecko 11letnie które jedna noge stawia na palcach-wygląda to jakby kulał..
pauka-po wiktorii widze że przebywając z kuzynem łapie dużo negatywnych rzeczy od niego np mu nie pozwalajac na cos dawano klapsa po rece,on nie chcac pozwolic wiki bawić sie zabawkami robi to samo psycholog na pewno nie zaszkodzi a jak oli wróci do przedszkola to na pewno też bedzie inaczej się w domu zachowywac bo tam rozladuje energie bawiąc się z dziecmi
reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
ale tu cicho się wieczorem zrobiło....
ja dopiero ide spać...
dobranoc;-)
ja dopiero ide spać...
dobranoc;-)