reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Czasna łatwego porodu i wracaj do nas szybko:tak::tak::tak:
Pauka to lekarka stwierdziła, że Oliwierek ma płaskostopie:baffled:
Trzymaj się kobieto ja mam podobnie z Nikodemem:baffled:, ale chyba nie aż tak tragicznie. Najbardziej denerwuje mnie jego skakanie po wszystkim:angry::angry::angry: i zawołanie w 1 min 100 razy mama:baffled: On żyć nie może beze mnie :no: Np coś prosi, a ja w danej minucie jestem zajęta to on już na pstryk musi mieć mamę, nie dociera jeśli powiem poczekaj Niko chwilkę:baffled:
Bira ja mojego Oliwierka wkładam do łóżeczka i zasypia:-):tak::-), kosztowało mnie to troszkę wysiłku dawno temu, ale było warto:tak::tak::tak:
Karola a mi jakoś łatwiej wydawać euro niż złotówki i sama nie wiem dlaczego:baffled::baffled::baffled:
Dobranoc:tak:

Anetko może to taki ich wiek...:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Moja Oli to poprostu teraz przechodzi samą siebie...:angry: Nie mogę wyegzekwować u niej wykonywania poleceń po moim jednokrotnym ich wypowiedzeniu:baffled::wściekła/y: a jak coś chce to tylko piszczy i tupie nogami albo się kładzie jak małe dziecko:-:)szok::wściekła/y::zawstydzona/y: A i nawet nie chce zająć się rysowaniem czy innym twórczym zajęciem tylko by bajki chciała oglądać:baffled::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled:
A co do płaskostopia to dziwne:shocked2::cool2:Polski lekarz tak stwierdził czy holenderski????:confused::confused::dry:

czarna- pewnie już w drodze;-)

aneta- lekarz stwierdził siostrze że moga sie udać blizniaki bo ona ma jeden jajnik niedrożny i musiała mieć zastrzyki aby jajeczka utrzymały się w tym drugim i są aż dwa, powiedział jej że wieksze prawdopodobieństwo jest jak beda dwa jajeczka,ale jest możliwość bliźniaków.. napisałam to wszystko tak prostym słowem,bo sama nie pamiętam połowy pojęć które ona mi tłumaczyła:sorry2:

aniahaven-mój 5letni sąsiad cały czas chodzi na palcach, ale woli być w laczkach niż np w trampkach-choć nie wiem dlaczego:confused: ale u zanjomych mają dziecko 11letnie które jedna noge stawia na palcach-wygląda to jakby kulał..

pauka-po wiktorii widze że przebywając z kuzynem łapie dużo negatywnych rzeczy od niego np mu nie pozwalajac na cos dawano klapsa po rece,on nie chcac pozwolic wiki bawić sie zabawkami robi to samo:baffled: psycholog na pewno nie zaszkodzi:tak: a jak oli wróci do przedszkola to na pewno też bedzie inaczej się w domu zachowywac bo tam rozladuje energie bawiąc się z dziecmi:tak:

reklama
Do góry