reklama
Ann moj Daan tez plakal i bylo to zawsze po kapieli przed wieczornym spaniem i nie byly to kolki poprostu poplakal sobie pol godziny i pozniej zasypial najczesciej butelka mu w tym pomagala. Pozniej ustalilam mu rytm jedzenia i kapieli ze zawsze po kapieli zaraz dostawal butelke wiec nie mial czasu plakac i pozniej zaraz zasypial do nastepnego karmienia. I do dzisiaj sie tego trzymam ze ma stala godz. kapania pozniej mleko i spanie do rana
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Dzien doberek,
A ja wpadam sie pochwalic nowym mercedesem...
Wczoraj odbyla sie pierwsza jazda probna...
Musieliscie pewnie podwojne miejsce parkingowe wykupic
Nasz tez juz stoi gotowy,ale chyba przyjdzie mu jeszcze troche poczekac na swoje 5min.jazdy probnej
bira
Listopadowe mamy'07
Ania, ale mi ochoty na koktail zrobiłaś. Chyba sobie coś takiego zafunduję wieczorkiem, bo też mam truskawki w domu:-)
Ann, bryka niezła:-) Jak się jeździ takim bolidem?
Gosia, ja zaczęłam gotować gdzieś ok. 5 miesiaca, ale Inga jakoś wolała zawsze słoiki:-)
Ann, bryka niezła:-) Jak się jeździ takim bolidem?
Gosia, ja zaczęłam gotować gdzieś ok. 5 miesiaca, ale Inga jakoś wolała zawsze słoiki:-)
Super bo pasuje w kazde drzwi wiec moge wszedzie nim wjechac, a prowadzi sie leciutke, mozna nawet jednym palcemAnn, bryka niezła:-) Jak się jeździ takim bolidem?
karola82_82
mama slicznego Michałka
Hejka
Ann ale fura no,no :-)A księżniczki zadowolone,widać po minkachI jak się udała jazda próbna?
Gosia my ok 5 mies Michałkowi podaliśmy pierwsze warzywko(marchewka)
Magdalena musiało być pięknieJa widziałam na Sardynii jachty,było co ogladaćJeden miał swój prywatny helikopter na dachu
Ten komputer do szału mnie doprowadzi
Ann ale fura no,no :-)A księżniczki zadowolone,widać po minkachI jak się udała jazda próbna?
Gosia my ok 5 mies Michałkowi podaliśmy pierwsze warzywko(marchewka)
Magdalena musiało być pięknieJa widziałam na Sardynii jachty,było co ogladaćJeden miał swój prywatny helikopter na dachu
Ten komputer do szału mnie doprowadzi
Hej....
A ja właśnie wróciał z "fuchy" weekend czas zacząć!
Ann super bryczkę dziewczynkom zafundowaliście....To kiedy do cioci na kawkę zawitacie?:-);-)
Gosia ja też ok 5 miesiąca marchewkę ale Erni potem już po kolei jadł jak leciało w słoikach bo je uwielbiał...;-)
Karola co z twoim kommpem się dzieje?
Anetko,Sencilla a wy gdzie?
I kochane DOBRA WIADOMOŚĆ!!!
Znalazłam rachunek od tego wstretnego żelazka i jutro robie rekamacje!
Mój to już patrzeć nie mógł jak sie zamartwiam i ciągle szukam tego bonu że wczoraj mi dał na nowe....100€ aż mnie zatkało!Takie ma dobre serce....
A teraz prysznic i łóżeczko,pa!
A ja właśnie wróciał z "fuchy" weekend czas zacząć!
Ann super bryczkę dziewczynkom zafundowaliście....To kiedy do cioci na kawkę zawitacie?:-);-)
Gosia ja też ok 5 miesiąca marchewkę ale Erni potem już po kolei jadł jak leciało w słoikach bo je uwielbiał...;-)
Karola co z twoim kommpem się dzieje?
Anetko,Sencilla a wy gdzie?
I kochane DOBRA WIADOMOŚĆ!!!
Znalazłam rachunek od tego wstretnego żelazka i jutro robie rekamacje!
Mój to już patrzeć nie mógł jak sie zamartwiam i ciągle szukam tego bonu że wczoraj mi dał na nowe....100€ aż mnie zatkało!Takie ma dobre serce....
A teraz prysznic i łóżeczko,pa!
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ania nie szalej z ta praca,sil ci musi starczyć pewnie do świąt Naprawdę masz super męża,mój to pewnie tylko krzyczał jak mogłam zgubić taki waży paragonDobrze ,ze się znalazł
Musimy chyba do fachowca oddać ,bo jest tak zaśmiecony że szok,\.A my za bardzo nie wiemy co wyrzucić
Ann na kolki tez słyszałam o herbatce z kopru włoskiego,na szczęście nie musiałam tego testować
Bira ja myślałam ,że załatwiasz szkołe małej
U nas burza i gradem waliA zimno się zrobiło ze
dobrej nocki...
Musimy chyba do fachowca oddać ,bo jest tak zaśmiecony że szok,\.A my za bardzo nie wiemy co wyrzucić
Ann na kolki tez słyszałam o herbatce z kopru włoskiego,na szczęście nie musiałam tego testować
Bira ja myślałam ,że załatwiasz szkołe małej
U nas burza i gradem waliA zimno się zrobiło ze
dobrej nocki...
Ostatnia edycja:
niunia_2008
mama Wiktorii :)
dobranoc;-)
reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Dzien Dobry,chyba?
Juz od godziny na nogach.Troszke sie martwie jak ta moja mama dojedzie.Przyjechali po nia wczoraj dopiero o 23.25 i towarzystwo nieciekawie wygladalo w busie.Kierowca zreszta tez jakis podejrzany.Gowniarz i tyle.Zgrywal cwaniaka a widac ze zero zorganizowania.Juz po 19 dzwonil ze jest kolo Amsterdamu i ze za poltorej godziny bedzie a raptem sie z tego 4 zrobily.
A juz jutro przyjezdza "tesciowa".Pech bedzie jak u nas sie w tym czasie zacznie :-) przyjedzie i bedzie pod drzwiami czekac bo my w szpitalu
To zarty oczywiscie.W razie Wu to komitet powitalny jest juz zamowiony.
Ide dalej sie snuc.Siorka i moj P jeszcze spia,ale to normalka w weekend.
I co ja mam teraz z moim suwaczkiema zrobic ???
Juz od godziny na nogach.Troszke sie martwie jak ta moja mama dojedzie.Przyjechali po nia wczoraj dopiero o 23.25 i towarzystwo nieciekawie wygladalo w busie.Kierowca zreszta tez jakis podejrzany.Gowniarz i tyle.Zgrywal cwaniaka a widac ze zero zorganizowania.Juz po 19 dzwonil ze jest kolo Amsterdamu i ze za poltorej godziny bedzie a raptem sie z tego 4 zrobily.
A juz jutro przyjezdza "tesciowa".Pech bedzie jak u nas sie w tym czasie zacznie :-) przyjedzie i bedzie pod drzwiami czekac bo my w szpitalu
To zarty oczywiscie.W razie Wu to komitet powitalny jest juz zamowiony.
Ide dalej sie snuc.Siorka i moj P jeszcze spia,ale to normalka w weekend.
I co ja mam teraz z moim suwaczkiema zrobic ???