reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Ann moj Daan tez plakal i bylo to zawsze po kapieli przed wieczornym spaniem i nie byly to kolki poprostu poplakal sobie pol godziny i pozniej zasypial najczesciej butelka mu w tym pomagala. Pozniej ustalilam mu rytm jedzenia i kapieli ze zawsze po kapieli zaraz dostawal butelke wiec nie mial czasu plakac i pozniej zaraz zasypial do nastepnego karmienia. I do dzisiaj sie tego trzymam ze ma stala godz. kapania pozniej mleko i spanie do rana

Ania, ale mi ochoty na koktail zrobiłaś. Chyba sobie coś takiego zafunduję wieczorkiem, bo też mam truskawki w domu:-)

Ann, bryka niezła:-) Jak się jeździ takim bolidem?

Gosia, ja zaczęłam gotować gdzieś ok. 5 miesiaca, ale Inga jakoś wolała zawsze słoiki:-)

Hejka
Ann ale fura no,no :-)A księżniczki zadowolone,widać po minkach:-D:tak:I jak się udała jazda próbna?
Gosia my ok 5 mies Michałkowi podaliśmy pierwsze warzywko(marchewka)
Magdalena musiało być pięknie:tak:Ja widziałam na Sardynii jachty,było co ogladać:tak:Jeden miał swój prywatny helikopter na dachu:tak::szok:
Ten komputer do szału mnie doprowadzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej....

A ja właśnie wróciał z "fuchy":cool2: weekend czas zacząć!:-D:-D:-D
Ann super bryczkę dziewczynkom zafundowaliście....:tak::tak::tak:To kiedy do cioci na kawkę zawitacie?:sorry2::-);-)
Gosia ja też ok 5 miesiąca marchewkę ale Erni potem już po kolei jadł jak leciało w słoikach bo je uwielbiał...;-):-D
Karola co z twoim kommpem się dzieje?:confused:
Anetko,Sencilla a wy gdzie?:nerd:

I kochane DOBRA WIADOMOŚĆ!!!:tak::tak::tak::tak::tak:
Znalazłam rachunek od tego wstretnego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: żelazka i jutro robie rekamacje!:-D:-D:-D
Mój to już patrzeć nie mógł jak sie zamartwiam i ciągle szukam tego bonu że wczoraj mi dał na nowe....100€ aż mnie zatkało!:szok:Takie ma dobre serce....

A teraz prysznic i łóżeczko,pa!

Ania nie szalej z ta praca,sil ci musi starczyć pewnie do świąt :confused: Naprawdę masz super męża:tak:,mój to pewnie tylko krzyczał jak mogłam zgubić taki waży paragon:baffled::-D:tak:Dobrze ,ze się znalazł:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Musimy chyba do fachowca oddać ,bo jest tak zaśmiecony że szok,\.A my za bardzo nie wiemy co wyrzucić:dry::sorry2:
Ann na kolki tez słyszałam o herbatce z kopru włoskiego,na szczęście nie musiałam tego testować:tak:
Bira ja myślałam ,że załatwiasz szkołe małej:tak::sorry2:
U nas burza i gradem wali:baffled:A zimno się zrobiło ze :szok:
dobrej nocki...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien Dobry,chyba?

Juz od godziny na nogach.Troszke sie martwie jak ta moja mama dojedzie.Przyjechali po nia wczoraj dopiero o 23.25 i towarzystwo nieciekawie wygladalo w busie.Kierowca zreszta tez jakis podejrzany.Gowniarz i tyle.Zgrywal cwaniaka a widac ze zero zorganizowania.Juz po 19 dzwonil ze jest kolo Amsterdamu i ze za poltorej godziny bedzie a raptem sie z tego 4 zrobily.
A juz jutro przyjezdza "tesciowa".Pech bedzie jak u nas sie w tym czasie zacznie :-) przyjedzie i bedzie pod drzwiami czekac bo my w szpitalu:-D:-D:-D
To zarty oczywiscie.W razie Wu to komitet powitalny jest juz zamowiony.

Ide dalej sie snuc.Siorka i moj P jeszcze spia,ale to normalka w weekend.

I co ja mam teraz z moim suwaczkiema zrobic :unsure:???

Do góry