reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Dzień dobry!

Ann...u nas w polskim sklepie nieraz:dry: są ale to rzadkość bo oczywiście mają wzięcie!:tak:Ale możesz soróbować....w AH są kropelki koperkowe dla dzieci...a poza tym powinnaś zdaje mi się zadzwonić i się zapytać w CB....
Poza tym jak już się zdecydujesz to zadzwoń do Marieke bo ona tez miała ten problem i stosuje COŚ;-)co wlewa małemu do buzi przed karmieniem i też ma to zapobiegać kolką i bulom brzuszka...Powodzenia!:-D
Moi na szczęście ani jeden nie narzekali na kolki...i chwała ci Panie!

Dobrze że już piątek!Lece do pracy!

reklama
Dobry

u mnie ciezka noc.Boli mnie w kroku jakby mnie kto tam podgryzal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czuje,ze mala juz niziutko lezy,a wczoraj przez 3 godziny tak szalala,ze o malo nie zwariowalam z bolu:baffled: co rusz tak mnie cos ukulo ze skakalam jak zaba.No przy moich rozmiarach to wrecz jak ROPUCHA:baffled:

Dzisiaj ostatni dzien z Mama.Szkoda,ze juz musi jechac,ale co poradzic.Ostatnie zakupy jeszcze,troche poprawek w domku,pogaducha oj zleci dzisiaj jak z bicza.

Milego dnia kobietki pracujace,te w domu tez oczywiscie:tak::tak::tak:

Ann wspolczuje bo pewnie patrzec nie mozesz jak sie Natalka tak meczy.Ja mam juz zapas herbatek z pl ale mam nadzieje,ze nie bede ich potrzebowac.

dzien dobry,

Ann, wspolczuje ci kochana... u mnie Manuel tez tak sie meczyl przez poltora miesiaca... :szok: a razem z nim ja... tylko u niego to sie zaczelo od pierwszego miesiaca zycia... polecam Ci kropelki CINABABY... :tak::tak: u nas one troche pamagaly... herbatka koperkowa w ogole sie u nas nie sprawdzila... a poza tym rowniez odradzono jej nam w CB... powodzenia i wytrwalosci zycze... :tak:

Natka, a Ty tez zafasolkowana?? bo chyba czegos nie doczytalam... :zawstydzona/y:

AniaHaven, Karinka juz poszla do szkoly?

Karola, biedniutki Michalek... dobrze, ze wszystko dobrze sie skonczylo... :tak:

Czarna, ani sie obejrzysz i bedziesz sciskac kruszynke w ramionach... trzymam kciuki... :-)

a u nas juz po swiecie DelfSail... :tak: bylo naprawde pieknie... :tak::tak: :-) az zal bylo jak te wszystkie statki odplywaly... mezus mial w tym czasie wolne, wiec wykorzystalismy ten czas maksymalnie... :-) zaliczylismy tez miedzy innymi koncert Ilse de Lange i Marco Borsato... :-) a tescie mieli okazje nacieszyc sie swoim wnusiem... ;-)

Hej...

Magdalena witaj znowu!Karinka zaczyna 10go września!
Karola dobrze że się tak skończyło....:sorry2:
Czarna S. takie są końcówki niestety niewygodne....już niedługo!:tak:
Robale mówisz i masz....:-D

A ja wcinam zupkę ogórkową i biore się za prasowanie częśćII....:-)

Dzień dobry:-)

Ann, u nas pomagała herbatka Plantex i cieple okady na brzuszek, chociaż u nas kloki to była żadkość.

Czarna, jeszcze chwila i będziesz mieć malutka przy sobie. Współczuje tych bóli.

U nas kolejny dzień w przedszkolu:-) Dzisiaj inna była trzy godzinki. na pczątek mega histeria, ae szybko wyszłam i podobno zaraz się uspokoiła:-) Poza tym panie są nią zachwycone:szok: Jest grzeczna sympatyczna, milutka i bardzo słodka:szok: Moje dziecko niby:szok: i do tego ekspresowo łapie jezyk:-) już próbuje coś powtarzać i nawiązywać kontakt, do tego super bawi się z dzieciakami:-) Jestem badzo zadowolona i dumna:-):-)

Bira!
To super że mała sobie tak ładnie poradziła!GRATULKI DLA CIEBIE TEŻ!:tak::tak::tak:
A ja skończyłam prasowanko i mam ochotę na koktail z truskawek a że w lodówce mam trzy pudełka...więc poczęstuje i was!:-D:-D:-D

A gdzie się reszta dziewczyn podziewa?Czyżby juz weekendowe pustki???:szok::szok::szok:

czesc dziewczyny
czytm was i czytam, ale jakos weny brak do pisania.......praca, szkola mi sie juz tez zaczela i tak jakos leci dzien za dniem:baffled:
ale sie ciesze bo dostalam urlop i jade w pazdzierniku do PL:-):-)
Daanus ma teraz okres rozwijania swoich strun glosowych wiec caly dzien musze sluchac pelna game pisku :-D:-D:-D Dziewczyny od kiedy zaczynalyscie gotowac dzieciom jakies zupki :confused::confused::confused:
Czarna ja tez czekam kiedy wreszcie napiszesz radosna nowine a tu nic.....umiesz trzymac w napieciu :-);-):-);-) ale nie martw sie ja urodzilam dokladnie w terminie jak mi polozna powiedziala wiec ty tez pewnie jutro urodzisz :tak::tak::tak:
Ann ja koperkowa herbate kupilam w Natur winkel, szkoda ze nie mieszkasz blizej bo ja mam jeszcze z PL hippa i jej prawie wcale nie uzywalam. Moze butelki pomoga Dr. Browna albo Aventa
Magdalena to mieliscie super atrakcje i fajnie ze malucha masz z kim zostawic ja nie mam niestety takich chetnych:dry::dry:
ide polozyc tego mojego babla moze sie przespi ale cos czyje ze predzej to ja zasne:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Dzien doberek,
A ja wpadam sie pochwalic nowym mercedesem... :-D:-D:-D
Wczoraj odbyla sie pierwsza jazda probna...

Co do kolek - dzieki za rady, a butelek akurat Avent uzywam...
Nie jestem pewna co jej wczoraj bylo ale wyglada mi to na jednorazowe albo rzadkie bo dzisiaj nie bylo problemow a robie wszystko jak zawsze, wiec moze to byl poprostu dzien marudy...

Ostatnia edycja:
Do góry