reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Ja sie zegnam na dzisiaj.Moze ta noc bedzie owocna?:-)ale raczej nic na to nie wskazuje:-(
Dobranoc kochanienkie,kolorowych snow
Dobranoc kochanienkie,kolorowych snow
Robale
Fanka BB :)
Ja też się położę choć M znowu wróci późno. Dziś był kolejny dzień mdłości. . Dobranoc
karola82_82
mama slicznego Michałka
My byliśmy na kawce , tam Michałek jadł polski chleb i się zadłowiłBył cały czerwony i się dusił aż w końcu zwymiotował.Ale się wystraszyłam:-no:Biedaczek malutki,a za pare sekund jak gdyby nigdy nic dalej wcinał chlebekja już z niego wzroku nie spuszczałam
Ania chyba jesteś strasznie wypoczęta po wczasach ,skoro ciągniesz po godzinach
Ide do wyrka ,jutro praca od 7
dobrej nocki
Ania chyba jesteś strasznie wypoczęta po wczasach ,skoro ciągniesz po godzinach
Ide do wyrka ,jutro praca od 7
dobrej nocki
bira
Listopadowe mamy'07
Karola, wiem, ze trzeba ją juz zapisać, ale tak na prawdę nie mam pojęcia gdzie Na razie robię wywiad, bo nie chcę jej posłać do pierwszej lepszej szkoły. Nie zazdroszczę przebojów z Michasiem. ina kiedys mi się głupim chrupkiem kukurydzianym zadławiła
Robale, współczuję problemów z palcem. Oby szybko minęło.
Ja miałam mieć dzisiaj to spotkanie w sprawie moje szkoły, ale okazało się, ze mój mężulek pochrzanił daty i to dopiero jutro, a jutro nie mogę się tam pojawić, bo musze Inę z przedszkola odebrać o 14. Mieli mi to przełożyć i nikt nie oddzwonił.
Robale, współczuję problemów z palcem. Oby szybko minęło.
Ja miałam mieć dzisiaj to spotkanie w sprawie moje szkoły, ale okazało się, ze mój mężulek pochrzanił daty i to dopiero jutro, a jutro nie mogę się tam pojawić, bo musze Inę z przedszkola odebrać o 14. Mieli mi to przełożyć i nikt nie oddzwonił.
bira
Listopadowe mamy'07
Dobranoc:-)
hej,
i zaczyna sie...
dziewczyny pomozcie... moja Natalia dzisiaj walczyla z kolka, zjadla o 19 i do tej pory plakala teraz dopiero udalo mi sie ja uspic, jest cos czym moge pomoc takiemu maluszkowi? slyszalam o herbatke koperkowej ale czy mozna ja juz u takich maluchow stosowac? Poki co pomasowalam jej brzuszek i poruszalam nozkami do gory i w dol.
Ania, nie wiesz czy te herbatke granulowana Hipp dostane w naszym polskim sklepie? Bo ja juz bardzo dawno tam nie bylam, musze M chyba wyslac...
i zaczyna sie...
dziewczyny pomozcie... moja Natalia dzisiaj walczyla z kolka, zjadla o 19 i do tej pory plakala teraz dopiero udalo mi sie ja uspic, jest cos czym moge pomoc takiemu maluszkowi? slyszalam o herbatke koperkowej ale czy mozna ja juz u takich maluchow stosowac? Poki co pomasowalam jej brzuszek i poruszalam nozkami do gory i w dol.
Ania, nie wiesz czy te herbatke granulowana Hipp dostane w naszym polskim sklepie? Bo ja juz bardzo dawno tam nie bylam, musze M chyba wyslac...
niunia_2008
mama Wiktorii :)
ann- szybciutko jak juz natalka ma kolki.. a może pomogłyby jakieś kropelki na wzdęcia u nas sie sprawdziły ale nie pamietam nazwy które a masując brzuszek pamietaj żeby zawsze w kierunku zegara
a ja dzis postanowilam naciągnąć męża na sprzet do robienia tipsów
dobranoc;-)
a ja dzis postanowilam naciągnąć męża na sprzet do robienia tipsów
dobranoc;-)
reklama
male sa od poczatku na proszkowym mleku, wiec pewnie dlatego tak szybko, tylko ze jej sie to zdaza raz na kilka karmien.ann- szybciutko jak juz natalka ma kolki.. a może pomogłyby jakieś kropelki na wzdęcia u nas sie sprawdziły ale nie pamietam nazwy które a masując brzuszek pamietaj żeby zawsze w kierunku zegara
a co do masazu brzuszka to nie wiedzialam ze tak trzeba ale akurat tak masowalam,