reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
My byliśmy na kawce , tam Michałek jadł polski chleb i się zadłowił:no:Był cały czerwony i się dusił aż w końcu zwymiotował.Ale się wystraszyłam:-:)no:Biedaczek malutki,a za pare sekund jak gdyby nigdy nic dalej wcinał chlebek:tak:ja już z niego wzroku nie spuszczałam:tak:
Ania chyba jesteś strasznie wypoczęta po wczasach ,skoro ciągniesz po godzinach:-D:tak:
Ide do wyrka ,jutro praca od 7:tak:
dobrej nocki

Karola, wiem, ze trzeba ją juz zapisać, ale tak na prawdę nie mam pojęcia gdzie:eek: Na razie robię wywiad, bo nie chcę jej posłać do pierwszej lepszej szkoły. Nie zazdroszczę przebojów z Michasiem. ina kiedys mi się głupim chrupkiem kukurydzianym zadławiła:no:

Robale, współczuję problemów z palcem. Oby szybko minęło.

Ja miałam mieć dzisiaj to spotkanie w sprawie moje szkoły, ale okazało się, ze mój mężulek pochrzanił daty i to dopiero jutro, a jutro nie mogę się tam pojawić, bo musze Inę z przedszkola odebrać o 14. Mieli mi to przełożyć i nikt nie oddzwonił.

hej,
i zaczyna sie... :szok::confused:
dziewczyny pomozcie... moja Natalia dzisiaj walczyla z kolka, zjadla o 19 i do tej pory plakala teraz dopiero udalo mi sie ja uspic, jest cos czym moge pomoc takiemu maluszkowi? slyszalam o herbatke koperkowej ale czy mozna ja juz u takich maluchow stosowac? Poki co pomasowalam jej brzuszek i poruszalam nozkami do gory i w dol.
Ania, nie wiesz czy te herbatke granulowana Hipp dostane w naszym polskim sklepie? Bo ja juz bardzo dawno tam nie bylam, musze M chyba wyslac...

ann- szybciutko jak juz natalka ma kolki.. a może pomogłyby jakieś kropelki na wzdęcia:confused: u nas sie sprawdziły ale nie pamietam nazwy które:baffled: a masując brzuszek pamietaj żeby zawsze w kierunku zegara:tak:

a ja dzis postanowilam naciągnąć męża na sprzet do robienia tipsów:tak:

dobranoc;-)

reklama
ann- szybciutko jak juz natalka ma kolki.. a może pomogłyby jakieś kropelki na wzdęcia:confused: u nas sie sprawdziły ale nie pamietam nazwy które:baffled: a masując brzuszek pamietaj żeby zawsze w kierunku zegara:tak:
male sa od poczatku na proszkowym mleku, wiec pewnie dlatego tak szybko, tylko ze jej sie to zdaza raz na kilka karmien.
a co do masazu brzuszka to nie wiedzialam ze tak trzeba ale akurat tak masowalam, :-D

Do góry