reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Czarna S, kobietko kochana, no żeby ona jeszcze zasłony wieszała :no:.
Jak się czujesz, pewnie już niedługo będziesz rodzić. :-)
Ja już po obiadku, ( grochóweczka dziś ), byłam za zakupach. Teraz sobie moczę nogi:-D:-D:-D

reklama
Witam
a ja już wróciłam z wycieczki, rozwiozłam kosmetyki z oriflameu, zrobiłam pranko i siedzimy z małą w domku i szlajemy :-)
Jutro nie musze iść do pracy, więc kolejny dzień lanistwa mnie czeka. No poza stertą prasowania :-D

aaaa,,, no to nie zazdroszcze ;-) Mam nadzieje, ze Ci szybko przejdzie! A gdzie Ci sie to zrobilo, kolo paznokcia? tez takie mialam, chodzic nie moglam.. jakas masc mi na to przepisali i pomoglo, ale nie pamietam nazwy...

wiesz co, dosc dlugo to mialam. Mysle, ze kilka tygodni. To jest bakteryjne, mi sie przenosilo z palca na palec. Powiem Ci, ze masc zrobila swoje, ale ja dokonczylam swoimi metodami ;) przeklulam to i przemylam polska wodeczka ;) zniklo po dwoch dniach :-D

reklama
Do góry