reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
bry, ale się rozpisałyście :szok:
ledwo doczytałam.
Ja wczoraj wieczorem miałam gorącą linię
Najpierw gadałam z koleżanką z pl, która w sobotę wychodzi za mąż, później pogaduchy z bratem a na koniec z mamą i tatą rozmawiałamii tak mi zeszło 9 i pół godz na telefonie :szok::tak::-D

A my dziś pospałyśmy do 8:30 :szok:
A na 14:45 idziemy do CB. POgoda wstrętna wiec hcyba trzeba będzie autem się wybrać :-(

Aha, w kruidvacie są pampki na promocji - akcja 3 halen 2 betalen :-)

Co do auta to my za ubezpieczenie płacimy 354 euro rocznie za passata combi w bezynie z 2000 roku

Sencilla jak tam pierwsza wspólna nocka Marysi i Tosi?
Natka kiedy wracacie do nl?
Czarna ty to nic już lepiej nie rób poza odpoczywaniem oczywiście. Książka w rękę i relaks na kanapie, bo później to nigdy nie wiadomo co będzie :-D
Niunia no to niezłe stawki za parking u was sobie liczą :szok:
Toola ranny ptaszek jesteś :-)

Ide jakieś śniadanie zmontować, bo póki co to jeszcze nie jadłam...

Witam!
Wpadłam do domku...na jogurcik:-Dbo dokąd z PL wróciłam nic innego mi niesmakuje.....Taka dietka też się przyda po polskim obzarstwie...:tak:
Widzę że wszystkie się już zameldowały...więc zapraszam na kaweczke!

Anna117 miłego odpoczynku....
Agasta 9godz ??????:szok::szok::szok:Spodziewasz się niezłego racunku czy masz jakieś EXTRA zniżki?;-)
Uciekam do pracy...pa!

reklama
dobry,
wreszcie i ja sie pojawiam.
ja juz uporzadzilam male 2 razy, w tym Natalia zaliczyla kapanko, ogarnelam pieterko, niby tylko pieterko a tyle sprzatania, potem jeszcze jedno dojdzie, zrobilam 2 prania, zdazylam sie wykapac i teraz usiadlam dopiero do sniadania/ lunchu, a za chwile przyjdzie babka z CB. A wlasnie mi sie przypomnialo ze musze zadzwonic i wypozyczyc wage dla malych...

Do góry