reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Witam Was:tak::tak::tak:
Ja tylko na chwileczkę i biegnę pod prysznic, bo coś mi serduszko szwankuje ostatnio:-:)-:)-:)-(
Aniu jestem tak ostatnio zabiegana, że czasu mało na neta mam:baffled::baffled::baffled: Jeszcze u nas jest siostra mojego M i czas leci jak szalony:szok::szok::szok: Niko już do szkoły od poniedziałku chodzi, ja 2 dni w tyg do pracy, pranko, sprzątanko, gotowanko, dzieci i tym sposobem czasu brak:baffled:
Bira powiedz mi ile będziesz płaciła za przedszkole:confused: Ty do pracy idziesz:confused: Na ile godzin mała będzie w przedszkolu:confused: A co do mojego aniołka to chyba miałaś na myśli diabełka:-D:-D:-D Owszem Niko strasznie się opiekuje bratem,kocha go i nawet dziś płakał, żę Olinka nie będzie widział przez pół dnia bo do szkoły idzie:-D:-D:-D Wczoraj jak ze szkoły wrócił to Oliwierek spał, a Niko się rozpłakał, bo stęskniony za bratem wrócił, a on śpi:-):-):-):-) w końcu go obudził:tak::tak::tak:
Niestety nie jest takim aniołkiem jakby się wydawało, non stop biega po mieszkaniu jak torpeda:szok:, skacze po kanapach, stołach, szafkach itp, nie słucha rodziców:no::no::no::no:
Bira, Inga na pikniku była bardzo grzeczna to raczej mój Oliwierek non stop uciekał:tak::-D:tak::-D:tak:
Aniu żelazko za 350e:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Myślę, że wyciąg z banku wystarczy do reklamacji:tak::tak::tak:
Agasta brawo dla Twojej księżniczki:tak::tak::tak::tak:
Uciekam pod prysznic, bo padam dziś na pysk:nerd:

Życzę Wam kolorowych snów:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Skasowałam całego posta:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
Ania zawsze tak jest ,chowamy tak żeby pamietać gdzie a i tak zapominamy:tak: Też mi się marzy takie żelazko:tak:
Aneta faktycznie zabiegana jesteś:tak::-)
Agasta Claudia rośnie jak na drożdzach:tak: Jazda na rowerku fajna sprawa:tak:
Niunia odpocznij przed pakowaniem:happy:
Michaś dziś pierwszy raz odbił ząbki na mamusi ręce:tak::-)Nie bolało a zegarek był:rofl2::tak:
Idę pod prysznic i spać,jutro do pracy
dobrej nocki

Karola, nam się udało błyskawicznie załatwić, bo czekaliśmy tylko miesiąc:-) A myślałm, że jeszcze z pół roku będę czekać, bo tak mnie wszyscy straszyli:-)

Agasta, ślicznie Ci córka rośnie:-) A z rowerkiem super sprawa, małej na pewno się spodoba:-)

Aneta, my będziemy płacić po dofinansowaniu 45 euro. Na razie nie idę do pracy, chyba, ze coś mi się trafi, na razie chcę się skoupić na błyskawicznej nauce holenderskiego, ale żeby dostać to dofinansowanie musieliśmy z Sebanem otworzyć społkę. A w przedszkolu na razie będzie tylko kilka godzin, ja myślę, że od 9 do max 14, ale może siedzieć od 7:30 do 17:30.
A na pikniku ona chyba była jakaś oszołomiona ilością dzieci, bo była faktycznie grzeczna, ale na codzień ledwo można wytrzymać, bo wszystko jest NIE!!!!! krzyczy, kładzie się na ziemi, wpada w histerie, nie chce spać, nie chce jesć i wyje non stop. Chociaż czasami jest super słodka, to zaraz ma uderzenie i daje strasznie w kość:baffled:

Ja już mówię dobranoc, bo mi się oczy kleją;-)

Dzień dobry!
Anetko chodzi o to właśnie że M zapłacił gotówką za to żelazko....i nie mogę pokazać im wyciągu bo go nie mamy!:-:)-:)-(a dlatego takie drogie bo to jest generator pary o ktorym zawsze marzyłam....:zawstydzona/y:i klops teraz...
Ja dziś się w koncu wyspałam porządnie,a moi nawet jeszcze śpią!:-D
A tu do pracy juz czas...:sorry2:
Miłego dnia laseczki...

Dobry

My juz po sniadanku,pranie w pralce i .....znowu nudy.
aniu chyba uwielbiasz prasowac skoro taka inwestycja :tak: ja prasuje jak musze.
bira,karole,aneta wy chodzcie wczesniej spac bo wam baterie padna:szok::szok:
agasta to juz wiem co mi tak ostatnio ciazylo jak u was bylismy,poprostu okaz zdrowia nosilam na rekach :tak: byle tak dalej.

Ide troszke na sofe a potem sie zobaczy

Dzień dobry:-)

U nas nocka jakaś spokojna była:-) Chyba się wyspałam;-) Teraz młoda układa klocki a ja powinnam się szykowac do wyjscia;-)

Czarna, kochana w sedno trafiłaś, bo mi bateria padła wczoraj i dlatego już sobie musiałam iść;-) Ja czasami nawet jak mi się już spać chce to siedze jeszcze, bo zawsze mi się coś przypomni, żeby srawdzić;-):-)

Sencilla, co to jest ten generator pary, bo ja absolutnie nie czaję tych żelazek za 350 e:baffled: Prasować nienawidzę, więc robię to tylko dlatego, że muszę i nigdy nie przywiązywałam większej wagi do żelazka;-)

Dzień dobry, jestem zła dziś więc może nie wiele się udzielę :wściekła/y:, dzwoniłąm do położnej a ta mi powiedziął ż enie jestem z Hagi, więc nie mogę się do niej zapisać :wściekła/y:, szok a już myślałam że pojadę, nawet mój M chciał wolne wziąść. Ale dół

Dzień dobry, jestem zła dziś więc może nie wiele się udzielę :wściekła/y:, dzwoniłąm do położnej a ta mi powiedziął ż enie jestem z Hagi, więc nie mogę się do niej zapisać :wściekła/y:, szok a już myślałam że pojadę, nawet mój M chciał wolne wziąść. Ale dół

a to ta polska polozna???wiesz im chodzi pewnie o to,ze trzeba bedzie daleko jechac jakby co do Ciebie do porodu.Nie denerwuj sie bo to nic nie pomoze.Nie ta to inna.

reklama
dzien dobry!
Bira, ja nie wiem, co to ten generator pary, bo to chyba Ania o nim mowila. Choc ja tez mam jakies super hiper zelazko, od tesciow na urodziny, hihi, to chyba tez jest ten generator. Ale jak Ania napisze, czym sie takowy charakteryzuje, to bede sie mogla dopiero wypowiedziec :-D
zycze WAm pieknego dnia!
Agasta, ale masz core duza! Brawo! A, nie chce podwazac opinii lekarza, bo pewnie on wie najlepiej, ale ja uwazam (i tak sie na studiach uczylam), aby nie sadzac dziecka wczesniej na rower, niz przed ukonczeniem 12 miesiecy.To sa duze wstrzasy, nawet na plaskiej powierzchni, a uklad kostno-stawowy takiego malucha jest naprawde jeszcze nieuksztaltowany. Moze lepiej poczekac kilka miesiecy jeszcze, a miec pewnosc, ze maluszek zdrowo bedzie sie chowal?

Do góry