reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Witam Was:tak::tak::tak::tak:
Witaj Aniu w NL:tak::tak::tak:
Niunia u mnie parking bezpłatny:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Ja jestem zameldowana i w PL i w NL, więc jedno auto mam na PL tablicach, a drugie na NL. Jeśli będziemy PL auto zmieniać to na pewno na NL tablice:tak::tak::tak::tak::tak:
Ann Twoje księżniczki są cudowne:tak::tak::tak::tak:

reklama
Dzien dobry!
Witam po weekendzie. dziewczyny, bylo SUUUPEEER! POlecam Wam ten park, jest tak pieknie!! Pod namiotem dziewczyny spisaly sie swietnie, choc w nocy bylo chole....nie zimno i wtulalam sie w Tosie :-D
Pogoda cudowna, piekne krajobrazy, a my z R. na nowo sie zakochalismy w sobie. Polecam! ;-)
Lece sprzatac bajzelek poprzyjazdowy, bo wlasnie ze szkoly wrocilam. Do pozniej!
Ania, ciesze sie, ze juz jestes :) zagadaj do mnie na gg please, bo mi wcielo kontakty.

Fajnie kochana,ze wyjazd sie udal :tak: a moze beda jakies owoce tej "nowej" milosci???

HIhi, u nas dzis wielki dzien, male spia po raz pierwszy w jednym pokoju. Tzn. wlasnie je polozylam i tylko czekam na pierwsze marudzenia, ewentualnie wrzaski :-D

hejka;)

ann gratuluje!!! dopiero co zauważyłam że urodziłaś :zawstydzona/y: córeczki przesłodkie:tak:

dziewczyny dzięki za miłe komentarze na naszej klasie:-)

któraś z was zaprosiła mnie na naszej klasie do znajomych,ale niewiem kto to??? więc proszę napisac mi priva:happy:

agnes gratuluje fasolki- super:tak:

sencilla, no no, teraz to synek by się przydał;)

Witam
Mi cos komputer szwankuje:wściekła/y::wściekła/y:chodzi jakby mu sie nie chcialo:angry::crazy:
Dziewczynki podajcie mi str na ktorej mozna obliczyc hol koszty auta.Tez myslimy o zmianie na wieksze tylko nie wiemy czy nam sie oplaca:baffled:

reklama
Do góry