reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Ale u nas beznadziejna pogoda :-(

ide pranie rozwiesić i będziemy powoli zbierać się do wyjścia, bo jeszcze po pampki do kruidvata jedziemy :-)

narka

My już po spotkaniu w przedszkolu:-) Myślę. że nie będzie tak źle jak mi się na początku wydawało;-) Inga o ile na poczatku się trochę wstydziła, tak później nie chciała z przedszkola wyjść;-):-) Jutro mam ją zostawić na dwie godzinki i zobaczymy jak będzie:-) Oby było ok:-)

Czesc
Ja tez sie melduje ,juz po pracy:tak:
Czarna dzieki za linka;-)
Bira ile wczesnie zalatwialiscie przedszkole?
Ann widac ,ze juz wrocilas do formy:tak: i szalejesz:-)
Agasta i jak w Cb ile Claudia urosla?U nas tez okropna pogoda:crazy:
Niunia my kiedys dostalismy parking 40 e na pol roku z gemente:tak:Z mozliwoscia przedłuzenia ,tylko jedno z was musi byc zameldowane:tak::tak:
Sencilla i jak nocka minela?
Ania kawka na pewno na taka pogode pomoze:tak:

Michas spi wiec mam troszke czasu dychnac,dzis na obiad lazania :tak:Jeszcze wieczorem prasowanko mnie czeka:tak:

hej,

ja dzisiaj sama w domu:szok: wiktoria pojechała na wakacje do siostry:-D a ja od rana sprzatałam mieszkanko... teraz ide samochod wyczyscic i jeszcze wielkie prasowanie mnie czeka..... juz dawno nie miałam tyle czasu wolnego :tak:
a za tydzień będziemy już w NL:tak:

do wieczora;-)

A mi komputer już chyba na dobre padł. Próbowałam go włączyć chyba z 50 razy i nic :wściekła/y:
Muszę zadzwonić po jakiegoś fachowca, bo bez pc jak bez ręki :-D
Dobrze, że mamy jeszcze lapka :-)

A na kontroli wszystko ok :-):tak::-)
Claudia w ciągu miesiąca urosła 3 cm i przybrała na wadze równiusieńko 900 gram :szok: Ma teraz 68 cm i waży 8080 gram :-)
I pani powiedziała, że możemy z Claudią już na rowerze jeździć, bo bardzo ładnie i sztywno sama siedzi :-) Oczywiście nie za długo i nie za dużo po dremplach, ale do miasta spokojnie na rowerku możemy skoczyć :-)
Teraz to musimy tylko krzesełko kupić i będziemy robić jazdę próbną :tak:
I przy okazji spytałam panią o dwujęzyczne wychowywanie dziecka i mi powiedziała, że ja mam mówić do Claudii wyłącznie po polsku, a jak jesteśmy z Arnoldem razem i mała siedzi np między nami, to wtedy mam mówić po holendersku, ale w każdej innej sytuacji tylko i wyłącznie po polsku :szok: Chodzi o zasadę one partner one language.

Bira super, że małej się w przedszkolu spodobało.
Niunia to się nasprzątałaś dzisiaj zmiast odpoczywać i korzystać z chwili spokoju, to Ty się do roboty wzięłaś :rofl2:
Robale a Ty co dzisiaj taka skromna? tylko dzień dobry i nic więcej :-)

Agasta to super ze Claudia tak ładnie się rozwija...a z tym krzesełkiem to fantastyczny pomysł...życze samycg wspaniałych,rowerowych wrażeń!:tak::-D
Niunia ty to jak ja...zamiast się obijać i troche poleniuchować...to nadrabiasz zaleglości ....:rofl2::sorry2:
Senicilla a ty co cały dzień porabiałaś?Wakacjujesz się czy już pracujesz nad nowym kontraktem?:confused:
Anetko a ty gdzie się podziewasz?:szok::-)
Ann jak widzę już się rozkręciłaś...pędzisz jak burza,przystopuj troche szalona!:-D
Robale wszsytko ok?:sorry2:
Karola ja z moim prasowaniem się ociągam...bo mi żelazko padło!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:
A do tego ja głupia:crazy: gdzies wrzuciłam rachunek i nie mogę go naprawić bez niego....Poradźcie coś albo jakiś serwis TEFALA poleccie..bo za to zelazko to ja 350€ dałam - pech chciał że mój za nie cashem zapłacił bo podobno można z wyciągu bankowego udowodnić....:-:)-:)-(Ratunku....
A do tego łeb mi pęka chyba z tego stresu bo pół domu już przekopałam i NIC!:angry::angry::angry::zawstydzona/y::-:)-:)-(

U mnie tak, a co do paragonu, nie wiem jak jest tutaj ale u nas w Pl, to mozesz iść do punktu obsługo klienta, powiedzieć że potrzebujesz kopię paragonu, ( podaje się datę i mniej więcej o której go kupiłaś ), oni drukują paragon, nie ma później problemu z oddaniem do reklamacji. Wiem bo sama się reklamacjami zajmowałam, ale ciężko powiedzieć czy tutaj również tak jest, choć podejrzewam ze tak.

reklama
Do góry