reklama
bira
Listopadowe mamy'07
My już po spotkaniu w przedszkolu:-) Myślę. że nie będzie tak źle jak mi się na początku wydawało;-) Inga o ile na poczatku się trochę wstydziła, tak później nie chciała z przedszkola wyjść;-):-) Jutro mam ją zostawić na dwie godzinki i zobaczymy jak będzie:-) Oby było ok:-)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Czesc
Ja tez sie melduje ,juz po pracy
Czarna dzieki za linka;-)
Bira ile wczesnie zalatwialiscie przedszkole?
Ann widac ,ze juz wrocilas do formy i szalejesz:-)
Agasta i jak w Cb ile Claudia urosla?U nas tez okropna pogoda
Niunia my kiedys dostalismy parking 40 e na pol roku z gementeZ mozliwoscia przedłuzenia ,tylko jedno z was musi byc zameldowane
Sencilla i jak nocka minela?
Ania kawka na pewno na taka pogode pomoze
Michas spi wiec mam troszke czasu dychnac,dzis na obiad lazania Jeszcze wieczorem prasowanko mnie czeka
Ja tez sie melduje ,juz po pracy
Czarna dzieki za linka;-)
Bira ile wczesnie zalatwialiscie przedszkole?
Ann widac ,ze juz wrocilas do formy i szalejesz:-)
Agasta i jak w Cb ile Claudia urosla?U nas tez okropna pogoda
Niunia my kiedys dostalismy parking 40 e na pol roku z gementeZ mozliwoscia przedłuzenia ,tylko jedno z was musi byc zameldowane
Sencilla i jak nocka minela?
Ania kawka na pewno na taka pogode pomoze
Michas spi wiec mam troszke czasu dychnac,dzis na obiad lazania Jeszcze wieczorem prasowanko mnie czeka
niunia_2008
mama Wiktorii :)
hej,
ja dzisiaj sama w domu wiktoria pojechała na wakacje do siostry a ja od rana sprzatałam mieszkanko... teraz ide samochod wyczyscic i jeszcze wielkie prasowanie mnie czeka..... juz dawno nie miałam tyle czasu wolnego
a za tydzień będziemy już w NL
do wieczora;-)
ja dzisiaj sama w domu wiktoria pojechała na wakacje do siostry a ja od rana sprzatałam mieszkanko... teraz ide samochod wyczyscic i jeszcze wielkie prasowanie mnie czeka..... juz dawno nie miałam tyle czasu wolnego
a za tydzień będziemy już w NL
do wieczora;-)
A mi komputer już chyba na dobre padł. Próbowałam go włączyć chyba z 50 razy i nic
Muszę zadzwonić po jakiegoś fachowca, bo bez pc jak bez ręki
Dobrze, że mamy jeszcze lapka :-)
A na kontroli wszystko ok :-):-)
Claudia w ciągu miesiąca urosła 3 cm i przybrała na wadze równiusieńko 900 gram Ma teraz 68 cm i waży 8080 gram :-)
I pani powiedziała, że możemy z Claudią już na rowerze jeździć, bo bardzo ładnie i sztywno sama siedzi :-) Oczywiście nie za długo i nie za dużo po dremplach, ale do miasta spokojnie na rowerku możemy skoczyć :-)
Teraz to musimy tylko krzesełko kupić i będziemy robić jazdę próbną
I przy okazji spytałam panią o dwujęzyczne wychowywanie dziecka i mi powiedziała, że ja mam mówić do Claudii wyłącznie po polsku, a jak jesteśmy z Arnoldem razem i mała siedzi np między nami, to wtedy mam mówić po holendersku, ale w każdej innej sytuacji tylko i wyłącznie po polsku Chodzi o zasadę one partner one language.
Bira super, że małej się w przedszkolu spodobało.
Niunia to się nasprzątałaś dzisiaj zmiast odpoczywać i korzystać z chwili spokoju, to Ty się do roboty wzięłaś
Robale a Ty co dzisiaj taka skromna? tylko dzień dobry i nic więcej :-)
Muszę zadzwonić po jakiegoś fachowca, bo bez pc jak bez ręki
Dobrze, że mamy jeszcze lapka :-)
A na kontroli wszystko ok :-):-)
Claudia w ciągu miesiąca urosła 3 cm i przybrała na wadze równiusieńko 900 gram Ma teraz 68 cm i waży 8080 gram :-)
I pani powiedziała, że możemy z Claudią już na rowerze jeździć, bo bardzo ładnie i sztywno sama siedzi :-) Oczywiście nie za długo i nie za dużo po dremplach, ale do miasta spokojnie na rowerku możemy skoczyć :-)
Teraz to musimy tylko krzesełko kupić i będziemy robić jazdę próbną
I przy okazji spytałam panią o dwujęzyczne wychowywanie dziecka i mi powiedziała, że ja mam mówić do Claudii wyłącznie po polsku, a jak jesteśmy z Arnoldem razem i mała siedzi np między nami, to wtedy mam mówić po holendersku, ale w każdej innej sytuacji tylko i wyłącznie po polsku Chodzi o zasadę one partner one language.
Bira super, że małej się w przedszkolu spodobało.
Niunia to się nasprzątałaś dzisiaj zmiast odpoczywać i korzystać z chwili spokoju, to Ty się do roboty wzięłaś
Robale a Ty co dzisiaj taka skromna? tylko dzień dobry i nic więcej :-)
Robale
Fanka BB :)
Coś nie mam dzisiaj nastroju,
Agasta to super ze Claudia tak ładnie się rozwija...a z tym krzesełkiem to fantastyczny pomysł...życze samycg wspaniałych,rowerowych wrażeń!
Niunia ty to jak ja...zamiast się obijać i troche poleniuchować...to nadrabiasz zaleglości ....
Senicilla a ty co cały dzień porabiałaś?Wakacjujesz się czy już pracujesz nad nowym kontraktem?
Anetko a ty gdzie się podziewasz?:-)
Ann jak widzę już się rozkręciłaś...pędzisz jak burza,przystopuj troche szalona!
Robale wszsytko ok?
Karola ja z moim prasowaniem się ociągam...bo mi żelazko padło!!!
A do tego ja głupia gdzies wrzuciłam rachunek i nie mogę go naprawić bez niego....Poradźcie coś albo jakiś serwis TEFALA poleccie..bo za to zelazko to ja 350€ dałam - pech chciał że mój za nie cashem zapłacił bo podobno można z wyciągu bankowego udowodnić....:---(Ratunku....
A do tego łeb mi pęka chyba z tego stresu bo pół domu już przekopałam i NIC!:---(
Niunia ty to jak ja...zamiast się obijać i troche poleniuchować...to nadrabiasz zaleglości ....
Senicilla a ty co cały dzień porabiałaś?Wakacjujesz się czy już pracujesz nad nowym kontraktem?
Anetko a ty gdzie się podziewasz?:-)
Ann jak widzę już się rozkręciłaś...pędzisz jak burza,przystopuj troche szalona!
Robale wszsytko ok?
Karola ja z moim prasowaniem się ociągam...bo mi żelazko padło!!!
A do tego ja głupia gdzies wrzuciłam rachunek i nie mogę go naprawić bez niego....Poradźcie coś albo jakiś serwis TEFALA poleccie..bo za to zelazko to ja 350€ dałam - pech chciał że mój za nie cashem zapłacił bo podobno można z wyciągu bankowego udowodnić....:---(Ratunku....
A do tego łeb mi pęka chyba z tego stresu bo pół domu już przekopałam i NIC!:---(
Robale
Fanka BB :)
U mnie tak, a co do paragonu, nie wiem jak jest tutaj ale u nas w Pl, to mozesz iść do punktu obsługo klienta, powiedzieć że potrzebujesz kopię paragonu, ( podaje się datę i mniej więcej o której go kupiłaś ), oni drukują paragon, nie ma później problemu z oddaniem do reklamacji. Wiem bo sama się reklamacjami zajmowałam, ale ciężko powiedzieć czy tutaj również tak jest, choć podejrzewam ze tak.
reklama