reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Cześć laseczki!!!!

Ja w trakcie pakowania wieczorem wyjeżdzamy do NL :tak::tak:ale nie zaciekawie mi to idzie akurat dzisiaj znowu mam takie mdłości że:szok::szok:(kiedy to się skończy )a tu tyle roboty jeszcze do tego jestem taka zmęczona i śpiąca w tej ciąży że nic mi się nie chce :tak::tak::tak::tak:może w Holandii mi się to zmieni:-D
Pauka a gdzie ty widziałaś Natki zdjęcia slubne ja też jestem ciekawa:tak::tak::tak:

Natka jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:tak::tak::tak:
Robale trzymam kciuki żebyś i ty się pomęczyła ciążowymi dolegliwościami:tak::tak::tak::tak:
Bira a może Indze ząbki idą ma już piątki bo mojemu Dawidkowi wyszły jakoś miesiąc temu i też w nocy się budził często :tak::tak::tak::tak:chociaż wczoraj też się obudził z płaczem i nie mogłam go uspokoić chyba mu się coś śniło:tak::tak:
Czarna życzę lekkiego porodu i jak najszybciej:tak::tak:

Ja już wracam do mojego pakowania póki synek śpi :tak:
nie wiem kiedy tu zajrzę bo nie wiem od kiedy będę miała internet w NL :-:)-:)-(
wszystkim życzę miłego wekendu:-D:-D:-Di do poklikania:tak::tak::tak::tak:

Szerokiej drogi.:tak:

My zaraz zjemy obiadek i wybieramy sie na scheveningen :tak:Dzis jest Monster atraction i fajerwerki:tak::tak:
Agnes szerokiej drogi
Pauka ciesz sie ta pogoda bo to juz ostatnie dni:tak:Czytalam ,ze wrzesien ma byc zimny i mokry.:baffled::crazy:Oby nie bo my bedziemy w pl:sorry2:
zostawiam popoludniowa kawke
do jutra

Załączniki

• kawa_z_pomarancza_przepisy_glowne.jpg
    kawa_z_pomarancza_przepisy_glowne.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 24
Hej!
Ja standardowo znowu grilluj z rodzinką....:-D
W międzyczasie pakowanko i tym oto sposobem nie mam czasu dla Was...:sorry2:
Obiecuje poprawę od poniedziałku...:tak::tak::tak:
Jutro rano albo w nocy jeszcze dziś wyruszam do NL...do znowu...;-)

Urlopowiczki szerokiej drogi,wracajcie szybko do NL i do Nas oczywiscie.

Ja dzisiaj zle sie czuje.Po zakupach jak padlam tak siedze.P podlozyl mi skrzynki pod lozko i tak sie zastanawiam jak ja sie na nie teraz wskrobie:no::no::no:bo naprawde wysoko wyszlo:szok::szok:
Cisnieni mi troszke spadlo i glowa boli dlatego Karola dzieki za kawke,nigdy nie pije,ale dzisiaj nie pogardzilam mala Latte.
Mama z siorka pieka ciasto drozdzowe,a na kolacje bedzie pizza wlasnej roboty.

Bebzolek mi coraz bardziej ciazy,zwlaszcza jak tak cieplo jest to zle to znosze.
Jeszcze troszke i bedziemy osobno-razem.:-)

Milego popoludnia jeszcze zycze kofane

Hej laski
moja mała trochę dziś szaleje :baffled: Sama nie wie czego chce a i ja zaczynam juzprzy niej szleć.
Znowu jestesmy same, Anold jak wyszedł z domu o 5 rano tak go do tej pory nie ma. A wczoraj wrócił do domu o 1 w nocy i w sumie ostatnio to widzieliśmy się w czwartek wieczorem :szok: Całe szczęście dziś już ten śmieszny pokaz krów i wreszcze wróci wsyztsko do normy.
A wczoraj tak późno wrócił, bo krowa zaczęła się cielić i odbierał poród :-D Cielątko urodziło się martwe bo się w połowie zaklinowało i nie chciało wyjść i próbowali je reanimować. Po 15 min usta usta i masażu serca (<-- tym zajmował się arnold na szczęście :-)) ożyło :szok: I dziś juz bryka jakby nigdy nic :tak:

Co do testów ciążowych to ja miałam 3 negatywne (domowe i robione u lekarza) i dopiero u internisty z kolejnego badania moczu potwierdziło się, że jestem w ciąży a to było już 10 tyg :szok: Lekarz mi tłumaczył, że w moczu ciężarnej kobiety jest hormon i to jego wykrycie świadczy o ciąży, a u niektórych kobiet hormon ten pojawia się dopiero ok 6 tyg ciąży :tak:

Agnes jeszcze trochę i przestanie Cię mdlić, najgorszy okres będzie za Tobą :tak: A Natki zdjęcie ślubne jest na nk :-) Chyba posłuchała mojej prośby ;-)
Aniahaven korzystaj z ostatnich chwil w pl :tak:
Aniahaven i Agnes życzę Wam szerokiej drogi i spokonej podróży
Karola chętnie poszłabym na monstery ale u nas takich atrakcji póki co brak
Czarna odpoczywaj póki możesz, bo później to już tak łatwo nie będzie ze znaleziem wolnej chwili i świętego spokoju

Dzien Dobry kochane

Ja dzisiaj tak troche z innej beczki.Powiedzcie mi jak macie auto to na polskich czy holenderskich blachach??
Wczoraj byla u nas dyzkusja co jest lepsze.Wogole sie zastanawiamy czy w razie W kupowac samochod tutaj czy w niemczech bo porownujac ceny to jest 4 tys.przebitki:szok::szok::szok: ale sprawdzalam tez BPM i to tez wyniesie nas jakby co jakies 2tys. przerejestrowanie.
Kuszace jest jezdzenie na pl blachach bo zaplacimy 1/4 tego co tutaj rocznie za ubezpieczenie :tak: i podatek
Oczywiscie auto byloby zarejestrowane na kogos z rodziny w pl bo my mamy tu zameldowanie wiec obowiazkowe jest przerejestrowanie samochodu,ale czy mimo wszystko sie nie przyczepia,ze czemu jezdze autem mamy itd???
Co o tym sadzicie??

reklama
My mamy auti na polskich rejestracjach, z tego co wiem jeśli nikt nie jest zameldowany tutaj w Nl, to można bez problemu, samochód może być na inną osobę zarejestrowany, możne nim jeździć po NL

Do góry