reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

hej dziewczyny ja juz po pracy:tak:
lece nad morze ,bo moje dziecatko tam wypoczywa :-):tak:
Mowa mamo mi kraam paket przyslali z ubezpieczenia:tak: nie mialam zadnego podwyższenia na lozko:szok::tak: i nikt nic nie mowil.Wogole to minie nawet pani z kraamzorg nie odwiedzila przed terminem:baffled:Tylko jak wyszlam ze szpitala to zadzwonilam i juz po godz byla:tak::happy:dziwnie to mialam ,czytajac jak u was bylo
teszte napisze pozniej
lece....

reklama
Robale, mi to wyglada na objawy czasu plodnosci.. Mokrosc jest charakterystyczna dla estrogenu, a on dziala, jak kobieta jest plodna. Jak jest ciaza, to jest progesteron i jest sucho... Moze lepiej zbadaj sobie ok. 7 rano temperature ciala, jesli jest powyzej 37 stopni, to mozliwe, ze jestes w ciazy. jEsli jest ponizej, to raczej watpliwe...

Robale, mi to wyglada na objawy czasu plodnosci.. Mokrosc jest charakterystyczna dla estrogenu, a on dziala, jak kobieta jest plodna. Jak jest ciaza, to jest progesteron i jest sucho... Moze lepiej zbadaj sobie ok. 7 rano temperature ciala, jesli jest powyzej 37 stopni, to mozliwe, ze jestes w ciazy. jEsli jest ponizej, to raczej watpliwe...

Robale nie czekaj do terminu @ tylko wolaj meza i do roboty,bo moze rzeczywiscie masz akurat dni plodne;-);-);-) zamiast termometru to dawke plemnikow:-) i to spora.

Joaan witaj kochana,masz termin dokladnie 2 dni przede mna :-)

Jak dla mnie z calej paczki najwazniejszy jest zacisk na pepowine zaraz po porodzie. i alkoholJa tez bede rodzic w szpitalu,ale nigdy nie wiadomo:szok: poza tym to wiekszosc rzeczy sluzy tam do ochrony materaca:baffled: ,pielegnacji i higieny.
Pod lozko tak jak mowila Agasta podlozyc mozecie 4 kisty od piwa,tez musze sie tym w koncu zajac.

Trzymam kciuki,a masz juz moze jakies objawy zblizajacego sie porodu???

kochane,
zycze WAm pieknego weekendu. My wlasnie wyjezdzamy!!!!! Bede w poniedzialek. Hurra, wyruszamy na spotkanie przygody!! :tak::happy:

Czarna, ale macie świetnego gościa:-) Do nas tacy nie zachodzą;-)

Robale, jeżeli masz podejżenia co do ciaży to po co czekać. Rób test, a jak coś to do dzieła;-):-)

Sencilla, udanego wypoczynku:-)

Joaan, ja nie pomogę, bo rodziłam w Pl, ale dziewczyny chyba wszytsko napisały:-) O tym podwyżeszeniu pod łóżko to szczerze ówiąc pierwsze słyszę, bo od żadnej koleżanki mojej nie wymagano czegoś takiego:szok:

My dzisiaj na plażę pojechaliśmy po 18... co za masakra. wiatrzysko, ze głowę chciało urwać. Uciekliśmy po pół godzinie, bo już nas głowy zaczeły boleć. Jutro S. idzie do pracy ale na szczęście na krótko, więc mam w planie go wykorzystać do zakupów i do ściery;-)

hey dziewczyny,

nie bylo mnie dosyc dlugo poniewaz miesiac czasu bylam w polsce (po rocznej nieobecnosci)... najpierw polecialam sama z Manuelem a po uplywie dwoch tygodni dolaczyl do nas papa... :tak: :-)pod koniec naszych wakacji przyjechali jeszce do mnie tescie z holandii i wrocilismy do domu juz wszyscy razem... :tak: bylo baaaardzo fajnie, ale uplynelo bardzo szybko... az zal bylo wyjezdzac... :-(

niestety nie zdolam wszystkiego doczytac co pisalyscie, tak tylko przegladnelam mniej wiecej... i...
Ann, bardzo serdeczne gratulacje z okazji przyjscia na swiat twoich coreczek!! :tak::-) :-)ale sie nameczylas bidulko, ale najwazniejsze ze juz dochodzisz do siebie i mozesz sciskac w ramionach te dwa cudenka... :tak: fotka jest sliczna i taka wzruszajaca... :-)
Agnes i Toola, rowniez serdecznie gratuluje fasolek... niech rosna zdrowo... :-) super wiadomosci...
Anetko, wszystkiego najpiekniejszego dla Nikusia z okazji urodzinek... spoznione ale szczere zyczenia... :tak::-) i dzieki za pamiec...
Natka, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia... duuuzo szczescia, milosci oraz spelnienia marzen... :-)
AniaHaven, milego konca wakacji zycze a Sencilla milego weekendu... :tak:
Bira, Joaan witajcie na forum... jesli chodzi o kraampakket to rowniez dostalam z ubezpieczenia a lozka nie podwyzszalam...
Robale, trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie a Czarna za szybkie rozwiazanie... :tak:;-)
sorki, ale juz nie pamietam co pisalyscie... :confused:

reklama
Do góry