reklama
Dzień doberek!
Ann dzisiaj się umówimy co i jak...
Córeczki przesłodkie i bardzo podobne do ciebie!!!
Tak na marginesie to co Ty w nocy po necie chodzisz?zamiast wysypiać się dobrze?!
Ja już na nogach,bo do pracy zasuwam...poza tym mój M nic nie mógł znaleść co potrzebował i tak co 5min o coś pytał!
Ach ci faceci - co oni bez nas by zrobili!
Ann dzisiaj się umówimy co i jak...
Córeczki przesłodkie i bardzo podobne do ciebie!!!
Tak na marginesie to co Ty w nocy po necie chodzisz?zamiast wysypiać się dobrze?!
Ja już na nogach,bo do pracy zasuwam...poza tym mój M nic nie mógł znaleść co potrzebował i tak co 5min o coś pytał!
Ach ci faceci - co oni bez nas by zrobili!
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Witanko
Aniu welcome back.
Ann dziewczynki spia jak aniolki wiec czemu Ty nie spisz??;-)
U mnie bez zmian chyba sie nie doczekam
Aniu welcome back.
Ann dziewczynki spia jak aniolki wiec czemu Ty nie spisz??;-)
U mnie bez zmian chyba sie nie doczekam
Dzień dobry:-)
Ja w końcu na swoich śmieciach... Wczora jeszcze zaliczyliśmy imprezkę urodzinową-roczkową córeczki koleżanki...
Zaraz muszę wyjść z domu i przestawić auto bo mi zakaz parkowania pod domem zrobili....Nawet nie zauważyłam jak podjechałam, bo było już ciemno...Tylko podtem jak poszłam po manatki to mi sąsiad powiedział....
Skoro Ania zapodała kawkę to jajuż nie będę....
Ann dziewczynki to istne aniołki! Ucałuj je ode mnie!
Ja w końcu na swoich śmieciach... Wczora jeszcze zaliczyliśmy imprezkę urodzinową-roczkową córeczki koleżanki...
Zaraz muszę wyjść z domu i przestawić auto bo mi zakaz parkowania pod domem zrobili....Nawet nie zauważyłam jak podjechałam, bo było już ciemno...Tylko podtem jak poszłam po manatki to mi sąsiad powiedział....
Skoro Ania zapodała kawkę to jajuż nie będę....
Ann dziewczynki to istne aniołki! Ucałuj je ode mnie!
Robale
Dzień dobry, Ann śliczniutkie dziewczynki
niunia_2008
mama Wiktorii :)
witam,
my wczoraj pobalowaliśmmy na grilu i dopiero wstajemy
dzisiaj jeziemy z siostra do poznania do lekarza znowu
ann-śliczne dziewczynki
aneta-czy na samochod na PL blachach dostaliscie parking??? bo my chcemy ten ostawic i jakby co to ja bede zameldowana w Pl i bym nim chciala jezdzic. Moj P też chce busa;-)
zapomnialam co miałam napisać
lece się wyszykować
my wczoraj pobalowaliśmmy na grilu i dopiero wstajemy
dzisiaj jeziemy z siostra do poznania do lekarza znowu
ann-śliczne dziewczynki
aneta-czy na samochod na PL blachach dostaliscie parking??? bo my chcemy ten ostawic i jakby co to ja bede zameldowana w Pl i bym nim chciala jezdzic. Moj P też chce busa;-)
zapomnialam co miałam napisać
lece się wyszykować
Robale
Co do busów raz prowadziłam super sprawa, ja planuję zrobić prawko aby jeździć większymi samochodam, ale najpierw poczekam aż mój M zrobi prawko. Najlepsza jest moja szwagierka. Kupiliśmy samochód w zeszłym roku to teraz ona kupuje 7 oso. ( gdzie jest ich tylko dwójka ), ale to juz na pokaz, my mieszkanie to i ona, mój M prawko nagle dowiadujemy się że i ona chce, my dziecko i ona planuje już kiedy zacznie się starać z mężem o dziecko. Ostatnio powiedziała żebym się nie nastawiała na bliźniaki bo nie będę ich mieć tylko ona, dziwna ta moja szwagierka strasznie zazdrosna.
toola
co do samochodu, to my przerejestrowalismy wg przepisow 6 miesiecy po zameldowaniu, nie powiem zeby sie to "oplacalo" ale za to mamy uczciwie, nasze auto, zameldowani jestesmy, korzystamy z holenderskich drog to i podatek sie nalezy zaplacic, ja wiem ze kazdy kombinuje zeby jak najwiecej zaoszczedzic, ale my z mezem jakos nigdy nie umiemy (albo nie chcemy) sie zakrecic
reklama
beauty
Zadomowiona(y)
Czesc dziewczyny
Ann księżniczki sa przeurocze
Czarna jeszcze chwila i Ty też bedziesz tulić swoja kruszynkę w ramionach
U nas powrót do kieratu czyli szkole czas zaczac
W ramach pożegnania wakacji byliśmy wczoraj w Apenheul,dzieciaki byly zachwycone, nam tez sie podobało Wogóle tamte okolice są piękne, dużo zieleni, chyba nawet przejeżdżaliśmy kolo tego parku,gdzie Sencilla biwakowała.
Co do samochodu, to widziałam że u nas samochody na pl blachach maja karty parkingowe. Generalnie jestem jednak tego samego zdania co Toola.
Ann księżniczki sa przeurocze
Czarna jeszcze chwila i Ty też bedziesz tulić swoja kruszynkę w ramionach
U nas powrót do kieratu czyli szkole czas zaczac
W ramach pożegnania wakacji byliśmy wczoraj w Apenheul,dzieciaki byly zachwycone, nam tez sie podobało Wogóle tamte okolice są piękne, dużo zieleni, chyba nawet przejeżdżaliśmy kolo tego parku,gdzie Sencilla biwakowała.
Co do samochodu, to widziałam że u nas samochody na pl blachach maja karty parkingowe. Generalnie jestem jednak tego samego zdania co Toola.