reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Dzień dobry witam się tylko i do pracy mykam

Ann dziewczynki przesłodkie :tak::-) Uściskaj je od ciotki :-D A Claudia to nawet do zdjęcia już rączką cześć robi:-)
Miłego dnia

reklama
Dzień doberek!

Ann dzisiaj się umówimy co i jak...
Córeczki przesłodkie i bardzo podobne do ciebie:tak::tak::tak:!!!
Tak na marginesie to co Ty w nocy po necie chodzisz?zamiast wysypiać się dobrze?!:szok:
Ja już na nogach,bo do pracy zasuwam...poza tym mój M nic nie mógł znaleść co potrzebował i tak co 5min o coś pytał!:wściekła/y::szok::crazy:
Ach ci faceci - co oni bez nas by zrobili!:-D:-D:-D

Dzień dobry:-)

Ja w końcu na swoich śmieciach...:-D Wczora jeszcze zaliczyliśmy imprezkę urodzinową-roczkową córeczki koleżanki...

Zaraz muszę wyjść z domu i przestawić auto bo mi zakaz parkowania pod domem zrobili....:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nawet nie zauważyłam jak podjechałam, bo było już ciemno...Tylko podtem jak poszłam po manatki to mi sąsiad powiedział....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::angry::angry:

Skoro Ania zapodała kawkę to jajuż nie będę....

Ann dziewczynki to istne aniołki! Ucałuj je ode mnie!:-D:tak:

witam,

my wczoraj pobalowaliśmmy na grilu i dopiero wstajemy:tak:
dzisiaj jeziemy z siostra do poznania do lekarza znowu:baffled:

ann-śliczne dziewczynki:tak:

aneta-czy na samochod na PL blachach dostaliscie parking??? bo my chcemy ten ostawic i jakby co to ja bede zameldowana w Pl i bym nim chciala jezdzic. Moj P też chce busa;-)

zapomnialam co miałam napisać:sorry2:
lece się wyszykować:tak:

Co do busów raz prowadziłam super sprawa, ja planuję zrobić prawko aby jeździć większymi samochodam, ale najpierw poczekam aż mój M zrobi prawko. Najlepsza jest moja szwagierka. Kupiliśmy samochód w zeszłym roku to teraz ona kupuje 7 oso. ( gdzie jest ich tylko dwójka ), ale to juz na pokaz, my mieszkanie to i ona, mój M prawko nagle dowiadujemy się że i ona chce, my dziecko i ona planuje już kiedy zacznie się starać z mężem o dziecko. Ostatnio powiedziała żebym się nie nastawiała na bliźniaki bo nie będę ich mieć tylko ona, dziwna ta moja szwagierka strasznie zazdrosna.

co do samochodu, to my przerejestrowalismy wg przepisow 6 miesiecy po zameldowaniu, nie powiem zeby sie to "oplacalo" :no: ale za to mamy uczciwie, nasze auto, zameldowani jestesmy, korzystamy z holenderskich drog to i podatek sie nalezy zaplacic, ja wiem ze kazdy kombinuje zeby jak najwiecej zaoszczedzic, ale my z mezem jakos nigdy nie umiemy (albo nie chcemy) sie zakrecic :sorry2:

reklama
Czesc dziewczyny

Ann księżniczki sa przeurocze :tak:

Czarna jeszcze chwila i Ty też bedziesz tulić swoja kruszynkę w ramionach :tak:

U nas powrót do kieratu czyli szkole czas zaczac :baffled:

W ramach pożegnania wakacji byliśmy wczoraj w Apenheul,dzieciaki byly zachwycone, nam tez sie podobało:tak: Wogóle tamte okolice są piękne, dużo zieleni, chyba nawet przejeżdżaliśmy kolo tego parku,gdzie Sencilla biwakowała.

Co do samochodu, to widziałam że u nas samochody na pl blachach maja karty parkingowe. Generalnie jestem jednak tego samego zdania co Toola.

Do góry