reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry:-)

Ale mieliśmy dzisiaj nockę.. koszmar. Inga pruła się do 24, bo nie chciała za chiny spać w swoim łóżeczku... W końcu jak przenieśliśmy ją do wózka usnęła w przeciągu dwóch minut, jak tylko usnęła zaraz Amba (jednk z moich suczek) zaczeła się wypruwać na ogródku, bo kot przyszedł:wściekła/y: I trzeba było przegonić intruza... wec znowu akcja od początku się zaczęła:wściekła/y: W nocy milion trzysta pobudek z powodów bliżej nam nie znanych:baffled: Po czym jak spała już spokojnie to Ambie zachciało się qpę i zamiast wyjść na ogródek to zaczęła piszczeć, bo przecież trzeba już w tej chwili wyjść:baffled: Także nocka masakra... Może uda mi się w dzień zdrzemnąć chociaż z pół godzinki;-) S. w pracy, ale ma przyjść koło 13, więc pzynajmniej na zakupy pójdzie, bo mi się nie chce, a pampersy się kończą...

Magdalena, super, ze wakacje udane:-)

dziewczyny, zapraszam Was do mojego miasteczka Delfzijl na... www.delfsail.nl :tak:;-):-)

a moze sie juz ktorazs z Was tutaj wybiera?

Super sprawa Madziu tylko nie wiem czy podolam:baffled::-D kawalek drogi od nas,ale z tego co wyczytalam to bedzie na czym oko zawisic.Tylko,ze to znowu wyprawa na caly dzien:szok: a mi tych dni coraz mniej zostalo:tak:

A tak wogole to DZIEN DOBRY wszystkim i slonecznego dni zycze.

My juz po sniadanku i zaraz na zakupy.

witam się z Wami poranną kawką:-D:-D:-D

No i ta nieciekawa pogoda dotarła i do nas....:tak:Chłodno się zrobiło, ale nawet przyjemne to jest... Wreszcie się porządnie wyspałam, bo nawet dziewczyny się nie kręciły w nocy i spały raczej bez przerw do rana....:tak::-)

Robale nie przejmuj się....Testy też kłamią....Jak byłam z Oli to też robiłam test żeby potwierdzić, ze jestem a tu wyszedł negatywny...Takiego nerwa dostałam, że:szok: A po 3 dniach poszłam do gina i okazało się, że to już 5 tydz.

Magdalena super że urlop w PL sie wam udał....:-D:-D:-DOdpoczęłaś to pewnie teraz już będziesz z nami, co???:tak::tak::tak:

Natka Jeszcze raz Gratulki!!!! piękną miałaś suknię....Jak Królowa wyglądałaś!:-D:tak: A twój mąż dopełniał całości gustownym gagiem i poprostu miło sie na was patrzy!!!!:tak::tak::-):-):-):-D:-D:-D No oczywiście czekamy na więcej fotek!

Sencilla udanego wypadu pod namiot!:tak::-D

Dzien dobry
Mam chwile to pisze,Michas spi wiec troszke ciszy :tak:Znow jest marudny ,czy kiedys sie to skonczy????:rofl2:
Magda super ,ze wakacje sie udaly:tak:Manuel pewnie w pelni szczescia w pl byl;-)Piekne to twoje miasteczko ,tylko troszke daleko od nas bo az ok 270 km:tak::tak:A chetnie bym sie wybrala poogladac takie jachciki:tak:
Pauka u nas tez jest pare st mniej,mino to termometr pokazuje 25st
Robale dziwna ta kreska w poprzeg:confused::baffled:Moja kol robila 4 testy i kazdy wyszedl negatywnie ,a to juz 2 mies byl:szok::tak:
Bira faktycznie wczoraj wialo na morzem ,ze:szok:Ale woda byla bardzo ciepla:tak:Az zachcialo mi sie kopac ale nie zrobilam tego,za to kol sym szalal w wodzie:tak:
Czarna ty sie lepiej juz nie oddalaj za bardzo od miejca zamieszkania:tak::-)bo jak sie zacznie to gdzie polpzna cie szukac bedzie?:-D:-D:-D
Ide cosik posprzatac ,pranie rozwiesic ,rosol juz sie robi i warzywa na salatke sie gotuja:tak:
milego dzionka

No i znowu duchota....Masakra nie ma czym oddychać...Chyba będzie burza...:baffled::baffled::baffled:

Karolka ja też Majkę uspałam i trochę spokoju było to i chatka ogarnięta....Mamcia robi obiadek, (wątróbeczka z cebulką, ziemniaczki i mizeria):-D:-D....Mniammmmmmmm.........:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć laseczki!!!!

Ja w trakcie pakowania wieczorem wyjeżdzamy do NL :tak::tak:ale nie zaciekawie mi to idzie akurat dzisiaj znowu mam takie mdłości że:szok::szok:(kiedy to się skończy )a tu tyle roboty jeszcze do tego jestem taka zmęczona i śpiąca w tej ciąży że nic mi się nie chce :tak::tak::tak::tak:może w Holandii mi się to zmieni:-D
Pauka a gdzie ty widziałaś Natki zdjęcia slubne ja też jestem ciekawa:tak::tak::tak:

Natka jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:tak::tak::tak:
Robale trzymam kciuki żebyś i ty się pomęczyła ciążowymi dolegliwościami:tak::tak::tak::tak:
Bira a może Indze ząbki idą ma już piątki bo mojemu Dawidkowi wyszły jakoś miesiąc temu i też w nocy się budził często :tak::tak::tak::tak:chociaż wczoraj też się obudził z płaczem i nie mogłam go uspokoić chyba mu się coś śniło:tak::tak:
Czarna życzę lekkiego porodu i jak najszybciej:tak::tak:

Ja już wracam do mojego pakowania póki synek śpi :tak:
nie wiem kiedy tu zajrzę bo nie wiem od kiedy będę miała internet w NL :-:)-:)-(
wszystkim życzę miłego wekendu:-D:-D:-Di do poklikania:tak::tak::tak::tak:

Do góry