reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Czarna , nic sie nie martw, moje ciasta sa dietetyczne
A juz mialam pytac w czym lezy sekret Twojej super figury i to po 2 ciazach:-)
Ja nigdy do najszczuplejszych nie nalezalam,ale teraz to pobilam sama siebie
HIhi, Czarna , ja mam takie dwa fitnessy, jeden ma na imie Marysia, a drugi Antosia A tak poza tym, to staram sie zdrowo odzywiac, warzywa, owoce, nabial. lubie jakies ciasto od czasu do czasu upichcic, ale zawsze to jest domowe, raczej nie kupuje ciast, bo tam jest pelno tluszczu i bialego cukru. A ja prawie wszystko robie z brazowego. poza tym duzo jezdze na rowerze i nie przejadam sie. NIe mam obsesji na punkcie figury, czasem waze wiecej, czasem mniej, nie przejmuje sie za bardzo. Moze wlasnie o to chodzi
Czarna_Smoczyca
Tak wygladalam 3 tyg.temu.I tez STARAM sie jesc duzo owocow i warzyw,ale czekoladce tez nie odmowie .Jeszcze miesiac temu nie mialam zednego rozstepu a teraz moj bebzolek wyglada jak Zebra.Naprawde mam MEGA NADZIEJE ze uda mi sie zrzucic te "zbedne" kg jak Mala juz sie urodzi.Czas pokarze,ale nie bede narzekac bo i tak juz za pozno .Wazne,ze moj P nadal sie mna zachwyca;-)
Załączniki
Czarna_Smoczyca
A moze ja juz nawet tych owocow jem poprostu ZA DUZO??? Ale co poradze kiedy ten arbuz az sie rwie do buzi i te nektarynki i jabluszka i mandarynki i winogron.A moze ja znowu "instynktownie" wybieram i podjadam te ZLE owoce???
Kurde co bedzie to bedzie,czas pokarze,a ja ide cos przekasic
Kurde co bedzie to bedzie,czas pokarze,a ja ide cos przekasic
natka86
mamusia Zosieńki
hejka laski
pamietacie mnie??? hihi
chciałam wam wrzucic zdjecia ze ślubu,ale nie moge! niewiem dlaczego?!?!?jutro wracamy do holandii
pamietacie mnie??? hihi
chciałam wam wrzucic zdjecia ze ślubu,ale nie moge! niewiem dlaczego?!?!?jutro wracamy do holandii
Robale
Znalazłam czas aby poczytać co naskrobałyście. :-)
Bira miło że dobrze Wami się zajęli na szczepieniu, tyle się słyszy negatywnych opini na temat tutejszej opieki
Agasta super, kolejna przespana noc . Dobra żona jesteś.
Sencilla spanie pod namiotem posłużyło Ci, jak wytrzymałaś o wieczora
Aniahaven. Kawki dziś nie było, ale jest to wybaczalne z wiadomych powodów :-)Czarna S. śliczne brzusio,
Natka czekamy na zdjęcia.
Ja kolejny dzień źle się czuję znowu podbrzusze mnie boli . Miłego popołudnia
Bira miło że dobrze Wami się zajęli na szczepieniu, tyle się słyszy negatywnych opini na temat tutejszej opieki
Agasta super, kolejna przespana noc . Dobra żona jesteś.
Sencilla spanie pod namiotem posłużyło Ci, jak wytrzymałaś o wieczora
Aniahaven. Kawki dziś nie było, ale jest to wybaczalne z wiadomych powodów :-)Czarna S. śliczne brzusio,
Natka czekamy na zdjęcia.
Ja kolejny dzień źle się czuję znowu podbrzusze mnie boli . Miłego popołudnia
Cześć Dziewczyny,
Widze że wiekszość tutaj to mamusie i oczekujące mamusie - ja mam termin na 27.08 i pytanie.
Co zawiera kraam paket - czy któraś z Was to kupowała?
Ja będe rodziła w szpitalu Bronovo w Hadze.
Moja pani kraamzorg kazała mi zakupic ten kraam paket a ja mam sporo rzeczy z Polski(pieluchy, gaziki, waciki, bielizne jednorazowa itp) i nie wiem czy warto???
Mam tez wynająć jakiś podkład pod materac - kram bed - żeby było wyżej - czy to jest potrzebne?? Gdzie to można wynając w Hadze - może ktoś wie?
pozdrawiam i czekam na odp
Widze że wiekszość tutaj to mamusie i oczekujące mamusie - ja mam termin na 27.08 i pytanie.
Co zawiera kraam paket - czy któraś z Was to kupowała?
Ja będe rodziła w szpitalu Bronovo w Hadze.
Moja pani kraamzorg kazała mi zakupic ten kraam paket a ja mam sporo rzeczy z Polski(pieluchy, gaziki, waciki, bielizne jednorazowa itp) i nie wiem czy warto???
Mam tez wynająć jakiś podkład pod materac - kram bed - żeby było wyżej - czy to jest potrzebne?? Gdzie to można wynając w Hadze - może ktoś wie?
pozdrawiam i czekam na odp
Joaan witaj na forum
późno bierzesz się za kompletowanie rzeczy do porodu jak termin masz za tydz
tu Mama en Zo .::. Kraampakket jest wypisane co wchodzi w skład kraampakket i musisz to mieć w domu, mimo, że będizesz rodzić w szpitalu bo nigdy nie wiadomo
i łóżko też musisz podwyższyć żeby położna i pani z kraamzorg nie narzekały na ból pleców. nie chodzi o kraam bed tylko o tzw klosy, ale zamiast nich pożesz podwyższyć łóżko używając 4 skrzynki po piwie.
A my poszliśmy na łatwizne i położyliśmy na łóżku jeszcze jeden materac (po wcześniejszej konsultacji z panią z kraamzorg, która nie miała nic przeciwko)
Natka pamiętamy, pamiętamy,
Wrzuć fotki z wesela na nk to sobie pooglądamy, jak na bb nie możesz :-)
Ja dizś miałam kłótnie z szefem, z samego rana tak mi ciśnienie podniósł, że miałam ochote od razu iść do domu Tak się zdenerwowałam jak mało kiedy, aż szkoda gadać.
Idę sobie włosy farbować, może humor mi się poprawi :-)
późno bierzesz się za kompletowanie rzeczy do porodu jak termin masz za tydz
tu Mama en Zo .::. Kraampakket jest wypisane co wchodzi w skład kraampakket i musisz to mieć w domu, mimo, że będizesz rodzić w szpitalu bo nigdy nie wiadomo
i łóżko też musisz podwyższyć żeby położna i pani z kraamzorg nie narzekały na ból pleców. nie chodzi o kraam bed tylko o tzw klosy, ale zamiast nich pożesz podwyższyć łóżko używając 4 skrzynki po piwie.
A my poszliśmy na łatwizne i położyliśmy na łóżku jeszcze jeden materac (po wcześniejszej konsultacji z panią z kraamzorg, która nie miała nic przeciwko)
Natka pamiętamy, pamiętamy,
Wrzuć fotki z wesela na nk to sobie pooglądamy, jak na bb nie możesz :-)
Ja dizś miałam kłótnie z szefem, z samego rana tak mi ciśnienie podniósł, że miałam ochote od razu iść do domu Tak się zdenerwowałam jak mało kiedy, aż szkoda gadać.
Idę sobie włosy farbować, może humor mi się poprawi :-)
reklama
Robale
Muszę się Wam pochwalić, , od paru dni mam uczucie ciągnięcia po prawej stronie brzucha , nie mówiłam Wam bo nie chciałam zapeszyć. W dodatku uczucie mokrości . Poczekam do kolejnego terminu @ i zrobię test ;-)