reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Hej....
A ja się wybyczyłam nad jeziorkiem...ochłodziłam ciałko i to jak!!!:-D
Jak coś to komuś podrzuce tego CHŁODU!:tak::tak::tak:
A woda taka czysta że widziałam nawet wzorek na paznokciach u nóg stojąc po pachy w wodzie!:szok::-) Bosko było..jutro powtórka!
Robale- dla mnie też dziecko jest już od początku....i tak też traktowałam swoje maleństwa...Nie rozpamiętuj tego co stracone-jeszcze utulisz w ramionach swoją kruszynkę!:happy:
Agasta mój synek wogóle nie używał niekapka i właściwie od 6mies.pije z normalnego kubka albo szklanki...Chyba Klaudii też się spodobała taka wygoda!;-)
Czarna S.to pewnie tylko cisza przed burzą...jak coś to pisz!:rofl2:
A ja uciekam na ogród poleżec w cieniu......

reklama
Hej....
A ja się wybyczyłam nad jeziorkiem...ochłodziłam ciałko i to jak!!!:-D
Jak coś to komuś podrzuce tego CHŁODU!:tak::tak::tak:
A woda taka czysta że widziałam nawet wzorek na paznokciach u nóg stojąc po pachy w wodzie!:szok::-) Bosko było..jutro powtórka!
Robale- dla mnie też dziecko jest już od początku....i tak też traktowałam swoje maleństwa...Nie rozpamiętuj tego co stracone-jeszcze utulisz w ramionach swoją kruszynkę!:happy:
Agasta mój synek wogóle nie używał niekapka i właściwie od 6mies.pije z normalnego kubka albo szklanki...Chyba Klaudii też się spodobała taka wygoda!;-)
Czarna S.to pewnie tylko cisza przed burzą...jak coś to pisz!:rofl2:
A ja uciekam na ogród poleżec w cieniu......
Nie rozpamiętuję, ale też nie zapomnę, to było dziecko jak dla każdej matki

Pod moim sercem,inne bije serce..nieznane a jakże bliskie i jakże kochane.
Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca. Myślę,sobie wtedy: może być wspanialej?
Noszę w sobie życie ,które Bóg mi daje....

Robale nigdy nie zapominaj o swym dziecku....Ten wiersz dla Ciebie....

Ostatnia edycja:
Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca. Myślę,sobie wtedy: może być wspanialej?

Aniu piekne slowa:tak:

Agasta jednym slowem sie zaczyna.Ani sie obejrzysz a zacznie chodzic i trzeba bedzie na Claudie miec ciagle oko czy aby czegos nie kombinuje.

A ja tez dzisiaj zaliczylam plaze,a w sumie to tylko wode.Bylo tak goraco i siorke puscili wczesniej z pracy,wiec nie tracac czasu pojechalismy sie ochlodzic.A woda cieplutka az dziw.Bylo krotko ale przyjemnie.Nie zostalismy dluzej bo wiatr byl dosc silny i balam sie ze mnie przewieje taka mokra.

Znikam ogladac film.Moze zajrze jeszcze przed snem.

Dziękuje aż mi łzy poleciały, jeszcze raz dziękuje

Sencilla mam takie książki jak
wyśmienite sałatki
oszustwo kodu leonarda da vinci
miniogródki
w 80 dni dookoła świata
życie po (życiu z facetem)
teren prywatny
chichot losu
druga szansa
i wielki sennik użyty 1 raz
i jeszcze kilka, ale nie pamiętam musiałabym zobaczyć :-)

a u nas burza będzie
już teraz grzmi, błyska się i zaczyna padać :tak: Wiatr ma osiągnąć siłę 110 km/h. Schowałam już pomidorki pod daszek, bo ma być grad i nie chcę żeby mi połamał, bo jest na nich około 60 owocków :-)

reklama
Miała być burza a tymczasem tylko kilka razy zagrzmiało, błysnęło i sobie pada trochę. Pewnie w nocy się rozkręci i nie będe mogła spać :eek:

Dobranoc, do jutra

Do góry