reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Ja to bym chciała mieć takie nie przespane nocki, każy kto to słyszy to mówi boże jeszcze będziesz narzekać że będziesz mieć dziecko, a ja jestem świadoma obowiązków przy dziecku inaczej bym się na nie nie zdecydowała.

reklama
Czwsc
Ale maszkrobalyscie :tak::tak:
Czarna ja tez trzymam kciuki ,moze to juz:tak:
Ania milego wylegiwania sie nad jeziorkim:-)
Sencill 11 razy:szok::baffled: troszke duzo ,moze uda ci sie zdrzemnac w dzien:confused:
Agasta tak pojdziemy nad morze ,ale czekam na kolezanke do 14 :tak:
Robale a tam nie jezt to wstawanie ,az takie zle ,nie mysli sie o tym tylko wstaje i juz:tak:A rano wyjsc z lozka to jest straszne:tak:
Pauka ty to umiesz te foteczki "obrobic":tak::-D
My juz po spacerku ,Michas stoi w lozeczku i opowiada.Ja ide po kolejna kawke:tak:
U nas dzis kolo 8 dwa razy popadalo:szok::tak:A teraz znow upal

Ostatnia edycja:
Robale, wszystko jeszcze przed Toba! Zobaczysz, w koncu Wam sie uda!
Ja padam z niewyspania, Tosia spi , a ja tak sobie marze o spaniu.. A tu jeszcze to moje drugie szczescie szarżuje:-D

Robale tak mi przykro:-:)-( doczekasz sie i poczujesz co to znaczy byc mama:tak: Mocno trzymam kciuki za wasza fasolke:tak:
Sencilla to zapakuj Marysie do lozka i juz;-):tak:
Michas zjadl babanka i caly jest brudny:-D

Sensilla Ty się kładź do łóżka, drugą córcie też
Karolcia, oj synuś ładnie Twój je:-D
Wiem że jeszcze będę mieć, ale to się tak mówi, nie jest miło usłyszeć " od razu mówię pani, że z kolejną ciążą będzie problem, jak się raz straci to kolejną ciężko będzie donosić", jednak nie tracę nadziei. Tym bardziej że ostatnio robiłam test, były 2 kreseczki ale po tym krwawieniu już tylko jedna, poczekam jeszcze troszkę i powtórzę go :tak:

Karolcia, mimo wszystko ja jestem mamą, zawsze mówię ja mam dziecko. Bo mimo że straciłam je w ciąży to już było dziecko, miało 6 tygodni, a dziecko liczy się od 3 tygodnia. Jestem dobrej myśli

Karolcia, mimo wszystko ja jestem mamą, zawsze mówię ja mam dziecko. Bo mimo że straciłam je w ciąży to już było dziecko, miało 6 tygodni, a dziecko liczy się od 3 tygodnia. Jestem dobrej myśli
kochana, ja mysle, ze dziecko liczy sie od 1 momentu ;-):tak:

Moja druga corcia juz nie spi w dzien, wiec nie ma szans na spanie :-D:szok:

reklama
Do góry