Robale
Fanka BB :)
Ja to bym chciała mieć takie nie przespane nocki, każy kto to słyszy to mówi boże jeszcze będziesz narzekać że będziesz mieć dziecko, a ja jestem świadoma obowiązków przy dziecku inaczej bym się na nie nie zdecydowała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana, ja mysle, ze dziecko liczy sie od 1 momentu ;-)Karolcia, mimo wszystko ja jestem mamą, zawsze mówię ja mam dziecko. Bo mimo że straciłam je w ciąży to już było dziecko, miało 6 tygodni, a dziecko liczy się od 3 tygodnia. Jestem dobrej myśli
Bidulko Ty, nie pośpisz sobie. Kochana dziękuję że też tak uważasz. :-)kochana, ja mysle, ze dziecko liczy sie od 1 momentu ;-)
Moja druga corcia juz nie spi w dzien, wiec nie ma szans na spanie