Czarna Smoczyco, uwielbiam jeze!!! Nawet kiedys jeden u nas w domu mieszkal, jak bylam mala., przygarnelismy malucha, bo samochod rozjechal jego mame. W ogole moi rodzice to powinni dostac medal za cierpliwosc, bo czego to ja w domu nie mialam... Chyba prawie wszyscy przedstawiciele swiata fauny Europy Srodkowej u nas zamieszkiwali...
reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Mam lekko rozowe uplawy,a do tej pory byly zawsze geste ale bialo-zoltawe???
Dzień dobry!
Sencilla....Na pociechę tylko dodam że mój Erni jęczy prawie każdej nocy - nie wiem czy to z nadmiaru wrażeń czy zęby mu idą...choc on już nawet piątki ma!
Czarna S.na moje oko to może się właśnie coś, zaczyna....Trzymam kciuki!
Ja po śniadaku właśnie -lece na kawkę na ogrozie a potem zmykam nad jeziorko!:-)
Miłego dnia...
A to obiecana kawka....
Sencilla....Na pociechę tylko dodam że mój Erni jęczy prawie każdej nocy - nie wiem czy to z nadmiaru wrażeń czy zęby mu idą...choc on już nawet piątki ma!
Czarna S.na moje oko to może się właśnie coś, zaczyna....Trzymam kciuki!
Ja po śniadaku właśnie -lece na kawkę na ogrozie a potem zmykam nad jeziorko!:-)
Miłego dnia...
A to obiecana kawka....
Robale
Dzień dobry,
Pauka ty nocny marek jesteś, piękne zdjęcia wstawiłaś
Toola poleż sobie może Ci przejdzie
Ania już kawcię serwuje
Milego dzionka
Pauka ty nocny marek jesteś, piękne zdjęcia wstawiłaś
Toola poleż sobie może Ci przejdzie
Ania już kawcię serwuje
Milego dzionka
Dobrek
No tak...Ja to chodzę spać o 1-2 a już o 7 już mam pobudkę, chcąc niechcąc.... Do tego kilka razy jeszcze w nocy wstaję, bo Maja woła mleko...
Czarna to już sygnał, że się coś rusza...Mi takie plamienie przyszło wieczorem, w nocy wstałam do toalety to wyleciał czop, a popołudniu już urodziłam Majkę
Robale więcej moich fotek mozesz zobaczyć na moim profilku na nk...;-);-);-)
Toola, Ania odpoczywajcie kobitki!
Beauty kto by pomyślał, żeś taka wstydliwa....;-);-);-);-)
to ja też serwuję kawkę...
No tak...Ja to chodzę spać o 1-2 a już o 7 już mam pobudkę, chcąc niechcąc.... Do tego kilka razy jeszcze w nocy wstaję, bo Maja woła mleko...
Czarna to już sygnał, że się coś rusza...Mi takie plamienie przyszło wieczorem, w nocy wstałam do toalety to wyleciał czop, a popołudniu już urodziłam Majkę
Robale więcej moich fotek mozesz zobaczyć na moim profilku na nk...;-);-);-)
Toola, Ania odpoczywajcie kobitki!
Beauty kto by pomyślał, żeś taka wstydliwa....;-);-);-);-)
to ja też serwuję kawkę...
dzień dobry
a my jednak przespaliśmy całą noc i to w dodatku do 8:05 pospaliśmy
Ja już zrobiłam pranie, wymyłam okna i teraz siedze jem śniadanko :-)
Ale mi wczoraj połechtałyście ego :-) Duma to mnie chyba przerosła
Ale w końcu nie od parady mam na nazwisko tak jak mam
Pauka super foteczki
Czarna na moje oko to już się zaczyna - może zdążysz zanim mama wyjedzie i uda jej się zobaczyć wnusię :-)
Sencilla a Tosia to tak z ząbków się budziła czy jak? Może uda Ci się troszke kimnąć w dzień
Aniahaven miłego jeziorkowania życzę :-)
Aneta piszesz, że wolisz wyjść z mężem niż sama. A może po prostu Ty chcesz mieć go na oku
Toola odpoczywaj
Beauty nie rozpisałaś się za bardzo :-(
Robale co masz dziś w planach poza doglądaniem męża? :-)
Karola wy pewnie znowu na plażę się wybierzecie
Lece pod prysznic bo spociłam się jak szczur tym myciem okien
a my jednak przespaliśmy całą noc i to w dodatku do 8:05 pospaliśmy
Ja już zrobiłam pranie, wymyłam okna i teraz siedze jem śniadanko :-)
Ale mi wczoraj połechtałyście ego :-) Duma to mnie chyba przerosła
Ale w końcu nie od parady mam na nazwisko tak jak mam
Pauka super foteczki
Czarna na moje oko to już się zaczyna - może zdążysz zanim mama wyjedzie i uda jej się zobaczyć wnusię :-)
Sencilla a Tosia to tak z ząbków się budziła czy jak? Może uda Ci się troszke kimnąć w dzień
Aniahaven miłego jeziorkowania życzę :-)
Aneta piszesz, że wolisz wyjść z mężem niż sama. A może po prostu Ty chcesz mieć go na oku
Toola odpoczywaj
Beauty nie rozpisałaś się za bardzo :-(
Robale co masz dziś w planach poza doglądaniem męża? :-)
Karola wy pewnie znowu na plażę się wybierzecie
Lece pod prysznic bo spociłam się jak szczur tym myciem okien
Robale
:-(o właśnie nic, czasami zachodzę pobawić się z pieskiem. Pracownica przynosi go ba sam w domu siedzi, jadę teraz do sklepu.
Pauka a ja ciebie nie mam chyba na nk jakby co podaję adres Logowanie do nasza-klasa.pl
Pauka a ja ciebie nie mam chyba na nk jakby co podaję adres Logowanie do nasza-klasa.pl
reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry:-)
My już na nogach od 6:30 Co za dziecko W nocy oczywiscie milion pobudek... nie wiem czy `ona się czegoś boi, czy uderza się o łóżeczko... Od ponad roku nie przespałam nocy Także łączę się w bólu z niewyspanymi;-):-) Ale zaliczyliśmy już plac zabaw. zaraz ją chyba położę, bo oczki trze i jakaś ledwo ciepła jest... chyba przez ten upał
Czarna, popieram dziewczyny:-) Jak dla mnie coś zaczyna się u Ciebie ruszać:-) Trzymam kciuki:-)
My już na nogach od 6:30 Co za dziecko W nocy oczywiscie milion pobudek... nie wiem czy `ona się czegoś boi, czy uderza się o łóżeczko... Od ponad roku nie przespałam nocy Także łączę się w bólu z niewyspanymi;-):-) Ale zaliczyliśmy już plac zabaw. zaraz ją chyba położę, bo oczki trze i jakaś ledwo ciepła jest... chyba przez ten upał
Czarna, popieram dziewczyny:-) Jak dla mnie coś zaczyna się u Ciebie ruszać:-) Trzymam kciuki:-)