reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Czarna Smoczyco, uwielbiam jeze!!! Nawet kiedys jeden u nas w domu mieszkal, jak bylam mala., przygarnelismy malucha, bo samochod rozjechal jego mame. W ogole moi rodzice to powinni dostac medal za cierpliwosc, bo czego to ja w domu nie mialam...:no::no: Chyba prawie wszyscy przedstawiciele swiata fauny Europy Srodkowej u nas zamieszkiwali... :-D:-D

reklama
Czarna Sm. moze Ci czop odchodzi powoli. Od tej pory do dwoch tygodni urodzisz... A moze nawet dzis? ;-) Mnie rozowe plamienia odeszly w dzien porodu, ale podobno to moze byc i nawet 2 tygod. przed porodem :tak:

Dzień dobry!

Sencilla....Na pociechę tylko dodam że mój Erni jęczy prawie każdej nocy - nie wiem czy to z nadmiaru wrażeń czy zęby mu idą...choc on już nawet piątki ma!:szok::-D
Czarna S.na moje oko to może się właśnie coś, zaczyna....Trzymam kciuki!:tak:
Ja po śniadaku właśnie -lece na kawkę na ogrozie a potem zmykam nad jeziorko!:-)
Miłego dnia...

A to obiecana kawka....

Dobrek:-D

No tak...Ja to chodzę spać o 1-2 a już o 7 już mam pobudkę, chcąc niechcąc....:tak::-D Do tego kilka razy jeszcze w nocy wstaję, bo Maja woła mleko...:tak::tak::tak:
Czarna to już sygnał, że się coś rusza...:tak::tak::tak:Mi takie plamienie przyszło wieczorem, w nocy wstałam do toalety to wyleciał czop, a popołudniu już urodziłam Majkę:tak::-D

Robale więcej moich fotek mozesz zobaczyć na moim profilku na nk...:-D:-D:-D:tak::tak::tak:;-);-);-):-D:-D:-D

Toola, Ania odpoczywajcie kobitki!

Beauty kto by pomyślał, żeś taka wstydliwa....;-);-);-);-):-D

to ja też serwuję kawkę...

dzień dobry
a my jednak przespaliśmy całą noc i to w dodatku do 8:05 pospaliśmy :szok:
Ja już zrobiłam pranie, wymyłam okna i teraz siedze jem śniadanko :-)

Ale mi wczoraj połechtałyście ego :-) Duma to mnie chyba przerosła :szok::-D
Ale w końcu nie od parady mam na nazwisko tak jak mam :-D

Pauka super foteczki
Czarna na moje oko to już się zaczyna - może zdążysz zanim mama wyjedzie i uda jej się zobaczyć wnusię :-)
Sencilla a Tosia to tak z ząbków się budziła czy jak? Może uda Ci się troszke kimnąć w dzień
Aniahaven miłego jeziorkowania życzę :-)
Aneta piszesz, że wolisz wyjść z mężem niż sama. A może po prostu Ty chcesz mieć go na oku :-D
Toola odpoczywaj :tak:
Beauty nie rozpisałaś się za bardzo :-(
Robale co masz dziś w planach poza doglądaniem męża? :-)
Karola wy pewnie znowu na plażę się wybierzecie

Lece pod prysznic bo spociłam się jak szczur tym myciem okien

reklama
Dzień dobry:-)

My już na nogach od 6:30:wściekła/y: Co za dziecko:baffled: W nocy oczywiscie milion pobudek... nie wiem czy `ona się czegoś boi, czy uderza się o łóżeczko... Od ponad roku nie przespałam nocy:baffled: Także łączę się w bólu z niewyspanymi;-):-) Ale zaliczyliśmy już plac zabaw. zaraz ją chyba położę, bo oczki trze i jakaś ledwo ciepła jest... chyba przez ten upał:confused:

Czarna, popieram dziewczyny:-) Jak dla mnie coś zaczyna się u Ciebie ruszać:-) Trzymam kciuki:-)

Do góry