reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Ledwo żyję... duchota strszna...

Karola, super pomysł z tym piknikiem:-) Ja się piszę:-) A co do plaży, to do Sheveningen jeżdżę tylko jak nie mam auta, a normalnie to w Twoje rejony:-) Na Duindorpie jesteśmy praktycznie co drugi dzień z psami po 18 na spacerze:-) A w weekendy dopołudnia sami i popołudniu spacerek obowiązkowy w piątkę:-)

Ania, super, że urlop udany. Ael Ci go zazdroszczę;-) Ja na swój jeszcze muszę miesiac poczekać:baffled:

Agasta, to szybciutko lądujesz w łóżeczku:-) My wcześniej niż o 23 do sypialni nie wchodzimy:baffled: Do 24 albo dłużej czytanie ksiażek i rano nie wiem jak się nazywam:baffled:;-)

Jutro mam szczepienie młodej a na dzień dzisiejszy wcale mi się nie chce tam iść... No ale jak mus to mus:baffled:

reklama
Dobry wieczór:-D:-D:-D:-D

Aniu super że wakacje udane :-D:-D:-D
Ann twoje córenki są przecudne normalnie nie mogłam się napatrzeć tak słodko razem wyglądają:-D
Agasta jestem pod wrażeniem :szok::szok::szok:ja żeby wyjść z domu rano to potrzebuje trochę czasu a jeszcze z dzieckiem :szok::szok::szok::szok:
Karola tego morza to ci zazdroszczę :-D:-D:-Dmój mały jak by mieszkał blisko morza to by chyba z wody nie wychodził :tak::tak::tak::tak:jak obaczy wodę to z daleka piszczy z radości:-D:-D:-D:-D

A my nie dawno wróciliśmy byliśmy na wsi mały się wyszalał to zasnął bez kąpania :tak::tak:
ostatnie dni w PL o w sobotę jedziemy do Holandii:tak::tak:ale tak mi się nie chce że :szok::szok::szok:2 miesiące byłam w PL to się już przyzwyczajłam :tak::tak::tak::tak::tak:
teraz już mykam pod prysznic i spać :tak::tak::tak:
Dobranoc:tak::tak::tak::tak:

:szok:dobry wieczór...
Ja to jak zwykle wpadam to juz nikogo nie ma...Wszystkie w łóżeczkach a dla mnie dopiero się wieczorek zaczyna....:-D:tak:

W końcu załatwiłam sprawę z przerejestrowaniem samochodu....:tak::tak::tak: No i już jeździmy na swój rachunek!:tak::tak::sorry2::-)

Aniu ja niestety narazie się nigdzi nie wybieram....Ale daj znać czy zahaczycie o Wro!?:tak:;-):-)

Ann dziewczyneczki sa poprostu cudowne...:-D:-D:-D:tak::tak::tak: Teraz już wiesz co to znaczy mamą być...Ale najgorsze jeszcze przed Tobą;-);-);-);-):-):-)

Agasta ty pędziwiatrze....;-):-)Kurczę normalnie mnie zaskoczyłaś....:tak::baffled::sorry2::-) wyrobić się w 30 min i jeszcze być na czas...Respect kochana!:szok::-D

Niunia o co chodzi? Bo nie bardzo kumam....Chyba nie doczyttałam czegoś....:baffled::baffled::szok::sorry2::sorry2::-):-)

Karolka ale mi dałas teraz....Ja też chcę sie poprzytulać.....:-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled: Ale mój to dopiero 5 września przyjedzie....:-:)-:)szok::szok::-:)-(NO i ja już wyjeżdżam na ten piknik do Ciebie...;-);-);-):tak::tak::-):-):-):-D:-D:-D
Sencilla no właśnie...Coś rzadko piszesz....Taki nawał zaległości powakacyjnych???:confused::sorry2:

Robale mój też to najchętniej by miał cały czas na mnie oko....:rofl2:Śmieje się że jak go nie ma to jakiś kolega podgląda mnie czy czasem nie sprowadzam sobie nikogo....:tak:;-):-) Jest o mnie zazdrosny i też uważam, że to bardzo dobrze!!!:tak::tak::-D:-D

Beauty, Magdalena, Natka, Ala, Magda a wy gdzie się zaszyłyście?????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ann dziewczyneczki sa poprostu cudowne...:-D:-D:-D:tak::tak::tak: Teraz już wiesz co to znaczy mamą być...Ale najgorsze jeszcze przed Tobą;-);-);-);-):-):-)

Sencilla no właśnie...Coś rzadko piszesz....Taki nawał zaległości powakacyjnych???:confused::sorry2:
:tak::tak::-D:-D

CHYBA: NAJLEPSZE JESZCZE PRZED NIA ;-):tak:
tak, cos nie mam weny ostatnio... :zawstydzona/y:
co do zazdrosci, to moj nie jest o mnie zazdrosny, na szczescie :tak:oczywiscie , w granicach rozsadku! Moge np. isc na kawe z kolega, co wiekszosci moich kolezanek nawet sie nie sni...
dobrej nocki, Babeczki!

Sencilla wyjęłaś mi to "CHYBA: NAJLEPSZE JESZCZE PRZED NIA ;-):tak:" z ust:-D:-D:-D:-D:-D Chciałam to samo napisać, ale jak doczytałam do końca to zauważyłam, że mnie wyprzedziłaś:-D:-D:-D:-D
Mój M jest o mnie zazdrosny (bez przesady), ale stara się togo nie pokazywać:-D:-D:-D:-D Też mogę wyjść sama jeśli mam na to ochotę, ale ja jakoś wolę z nim:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):tak::tak::tak:
Pauka my jeszcze nie śpimy tylko zawsze wcześniej napiszę dobranoc:tak::tak::tak:

Ja to wieczorkiem robię fotki....:-D;-):tak:
Skoro Was już nie ma to mówię dobranoc!:-D:tak:

Załączniki

• uśmiech .jpg
    uśmiech .jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 19
  • Słonce i pogoda.jpg
    Słonce i pogoda.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 20
  • kobieta zmienna jest....jpg
    kobieta zmienna jest....jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
reklama
BRY

Dziewczyny widze,ze wy to jakies nocne marki jestescie.Jak ja do wyrka to wy na BB pisac :szok::szok::szok:
Ja w sumie swiatlo gasze zazwyczaj po 23 ale idziemy wczesniej do wyrka bo moj P wstaje o 4:30 wiec mu towarzystwaz dotrzymuje z ksiazka w reku:-):-)
A z tym piknikiem Karolka to poczekajcie na mnie:tak:bo ja chwilowo na zadne dluzsze wycieczki raczej sie nie pisze,ale jak sie rozdwoje to tez bym sie moze zalapala.:tak::tak::tak:
Ania,Agnes wykorzystajcie w pelni ostatnie urlopowe dni,duzo slonka i wracajcie do Nas cale,zdrowe i wypoczete.

Ja dzisiaj tez mialam pobudke Sencilla od 3 do 4,juz nie wspominajac o 5 spacerkach na kibelek w ciagu nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale szczerze ci wspolczuje bo Tosia moze sobie w ciagu dnia odespi a tobie pewnie sie nie poszczesci:no::no::no:

A u nas dzisiaj leniwy dzien,zero planow.Jedziemy tylko na moment do znajomej na kawke,a poza tym to beda NUDY.Chyba musze sobie jakies zajecie wymyslic:-D:-D:-D
A dzisiaj w nocy mielismy goscia pod pknem.Odwiedzil nas JEZ.Dokarmiam bezdomne kociambry i kolega chyba wpadl zajrzec czy aby kotki czegos w miseczce nie zostawily:tak:

Slonko sie rozkreca i znowu bedzie gorac:szok:

Do góry