reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Ania super ,ze tak rodzinnie spedzacie wakacje:tak::tak:
Czarna oj beda gazy po tylu dniach grochowy:tak::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Bira schevenigen dzis bylo zapchane ze:szok::szok:U nas bylo troszke luzniej:tak:
Agasta to sobie pospalas;-)Ale do pracy zdazylas to sie nazywa organizacja czasu:tak::-)
Robale moze wpadniesz do mnie na kawke i nad morze:sorry2:
My dzis zabawilismy do 18 ,jeszcze o tej porze strasznie grzalo slonko:tak:Woda tez niczego sobie ,tylko jak sa duze fale i szumi to Michas sie boi i poplakuje :confused:Ale pozniej sie oswaja i sie cieszy:tak:
Wczoraj sie nam aute zepsulo:wściekła/y::wściekła/y: i musimy do mechanika sie umowoic:angry:Jak nie urok to sraczka:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

Ostatnia edycja:
Czarna smoczyca mam nadzieję, że jutro pośpię, bo przez tą pogodą taka przymulona jestem że :szok: ale teściowa karmiła dziś Claudię "po swojemu" i nie dała jej 2 razy mleka tylko 1 raz, więc przypuszczam, że w nocy będzie pobudka :baffled:
Karola no to poplażowaliście dzisiaj na całego :tak:
Robale Karola nie taka straszna, nic Ci nie zrobi, niech sie mąż nie martwi :-)
Sencilla bardzo skormone Twoje posty :confused:
Aniahaven fajnie że wakacje maciu udane
Niunia suoper, że sprawa potoczyła się po Twojej myśli a nawet lepiej :tak: A opryszczki nigdy nie miałam, a czemu pytasz?

A gdzie Aneta, Gosia i Toola się podziewają?

Ja już powoli zwijam żagle do spania :-D

Spokojnej nocki, do jutra

Agasta on się nie boi że coś mi Karola zrobi, nie nie, on po prostu nie lubi jak gdzieś dalej sama samochodem jadę, nie dziwię się mu, tyle tutaj piratów jeździ, a u nas jak widzą polkę za kierownicą to dopiero mi na dupie wiszą. Dobrze że się martwi gorzej jakby tego nie robił:-)

Agasta jutro mozesz pospac:tak::tak:Ja zawsze chodze okolo 23 spac i jeszcze pobutka ok 1 i ok 6 na karmienie ale juz sie przyzwyczailam:tak:
Robale dobrze Agasta mowi nie jestem taka straszna i nie zjem cie:tak::tak::-D:-D:-D
A tak wogole to WSZYSTKIE dziewczyny zapraszam ,moze zrobimy piknik zapoznawczo-znany:rofl2::rofl2: nad morzem?Dzieciaczki beda mialy raj:tak:
to ja tez juz mowie dobrej nocki i ide sie poprzytulac z moim;-)

Ja chodzę spać około 22 - 22:30, ale w łóżku zazwyczaj o 21:30 już jestem i jeszcze książkę albo gazetę czytam przed snem :tak:

Dobranoc

reklama
Witam Was kochane
Ann Twoje księżniczki są takie słodkie,a to zdjęcie jak się przytulają to jest bardzo wzruszające:tak:
Aniu w NL mam podstawowe ubezpieczenie (nie obejmuje stomatologa):no:. Fajnie, że miło spędzacie urlopik:tak::tak::tak::tak: Dziękujemy za życzenia:tak::tak::tak:
Karola z tym piknikiem nad morzem to fajny pomysł:tak::tak::tak::tak:
Czarna od 3 dni plażujemy się na Monster:tak::tak::tak::tak: Dziś było ludzi jak mówek:szok::szok::szok::szok: i posiedzieliśmy aż do 18:30:szok::-):-):-):-)
Agasta ale Ty jesteś zorganizowana:szok::-):-):-)
Ja mimo,że wstaje bardzo wcześnie ok 6-7 to nawet jeśli położę się do łóżka wcześniej nie zasnę prędzej niż o 23:baffled::baffled::baffled:
Sencilla jak Ci idzie w szkole:confused::confused::confused: Ja muszę sobie notatki powtórzyć, bo przez te wakacje się rozleniwiłam:baffled::baffled::baffled:

Najmocniej Was przepraszam, ale nie pamiętaj o czym pisałyście:baffled::baffled:

Miłej nocy

Do góry