reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Cześc

Ann, Twoje gwiazdki urocze, a zdjecie po prostu rozczulające:-) Śliczne są:-)

Czarna, relaksuj się, póki możesz;-):-)

U nas też upał. Na plażę nie chce mi się jakoś jechać, zreszt Inga śpi a ja zaraz zmykam do księgowej.

Witam!

Urlop się powoli kończy...właśnie zajechałam gościnnie do teściowej na pare dni....:tak:i dobrałam się do neta!:-D:-D:-D
Czytam i czytam...

Po pierwsze...
Ann jako chyba ostatnian GRATULUJĘ CI ....

Dziewczynki są cudne...już nie mogę się doczekac kiedy je zobacze w realu!:-)

Sto lat dla Nikusia Anetko także spóźnione...:sorry2:
Agnes pewnie pojedziemy w tym samym czasie do NL...i tą samą drogą!;-)
Anetko a dlaczego nie zrobiłaś sobie ząbków w NL?:confused::sorry2:tylko płacisz extra kase w Polsce?:confused::confused::confused:
Sencilla foteczki ze spotkania super...Toola widzę że zacieśniacie kręgi!:tak:
Agnes również dołącze się do gratulacji...czekamy na suwaczek i kolejną foremkę już za 8 miesięcy!:szok::-D
Czarna S.nie słuchaj czasami tego co położne gadają...po co sobie nerwy szarpac na zapas...Będzie dobrze i tego sie trzymaj!;-):tak::tak:
Niunia super że ci się udało a EXTRA kasa ci się zawsze przyda!!!:-D
Reszte sorki ale spamiętac sie wszystkiego nie da....:zawstydzona/y::sorry2::zawstydzona/y::sorry2:

Od dziś potaram się byc na bieżąco....:-D

Aniu do wszystkich napisalas i o wszystkich doczytalas i tylko o twoim urlopie zero szczegolow.Napisz jak wam w PL czas leci i co porabiacie bo u nas to widzisz ze w wiekszosci bez zmian:praca,dom,plaza itd.

A ja teraz to juz naprawde siadam i co najmniej godzinke sie nie rusze.Suzi byla i pojechala,a ze kiedys pracowala jako polozna to musiala mnie przepytac i przemacac i wszystko musialam jej pokazac,a ze tego troche jest to mialam jeszcze 2 godzinki gimnastyki :-D:-D:-D

Spadam na sofe

A jeśli chodzi o mój urlop który jeszcze nie dobiegł końca zresztą:-D:-D:-D to muszę przyznac że jest bardzo fajnie...:cool2:
Pogoda dopisuje,dużo czasu spędzamy razem...woda w jeziorze cieplutka na rowerkach popływałyśmy,plaże też okupywaliśmy cały dzień itp;-)...już dawno nie spędzaliśmy tyle czasu razem...i oto właśnie chodziło!
Dzieciaki są w niebo wzięte bo mają nas oboje przez cały dzień...JEDNYM SŁOWEM CHCIAŁO BY SIĘ TAK PRZEZ CAŁY CZAS!:tak::tak::tak:
Jednak codziennośc zbliża sie wielkimi krokami-ale ja akumulatory mam już naładowane!!:-D
Sencilla a Ty co tak się ograniczasz z tymi postami?:confused:Wakacyjny strajk prowadzisz?:zawstydzona/y:
Z tego co pamietam nazwano cię "drugą forumową gadułą"?!:szok::szok::szok:

dzień dobry
a ja dziś zaspałam do pracy :-D
w nocy sąsiad szałał w ogódku i prawie całą noc nie spałam, a jak juz była pora do wstawania to wyłączyłam budzik i mi się przysnęło :-D Zbudziłam się o 7:10 a na 7:45 mam do pracy i jeszcze małą do teściowej 14 km musiałam zawieść :szok: Ale się nie spóźniłam, byłam nawet 3 min przed czasem na swoim stanowisku pracy :-):tak::-)
I z racy do domu chcieli mnie juz o 12 wysłać bo nei było za bardzo co robić ale się nie dałam i zostałam do 16:45. Przed chwilą zjadłam rosołek, odprawiłam Arnolda na pole i siedzimy z mała same. ZNOWU :crazy:

U mnie dzieciaczki już w łóżku - oglądają bajeczkę a my grillujemy!:tak:
Agasta ty to jak torpeda jesteś z rana....
Ja dziś pospałam do 9.00 wraz z dziecmi..a mój nas pakował!:szok:
Jutro w planach mamy plaże w Przemkowie bo upał się też zapowiedział...nawet teściowa się z nami wybiera!
Pauka do Boszkowa też niedaleko...:tak:;-):-)
Uciekam...będę jutro - oczywiście z kawką!
Śpijcie dobrze laseczki!

reklama
Aniu odpoczywaj poki mozesz i ciesz sie bo z doswiadczenia wiem,ze te najmilsze chwile najszybciej mijaja.

Agasta na szczescie jutro masz wolne to mozesz pospac bez obaw ze sie spoznisz do pracy ;-)

A ja tez zaraz uciekam do wyrka.

Dobrej Nocki zycze.Do jutra

Do góry