reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

witam..

jakoś zabiegana jestem...

ale dzisiaj miałam wkońcu sprawe, i zamiast oferowanych 600zł wygra,łam 17tys zł:tak: teraz czekam aż wyrok się uprawomocni:-)

agnes-ja w ciąż nie mia,łam żadnych nudności tylko spałam i spałam, jak mój P chodził na popołudniówke to ja hop do wyrka i spałam przez cały dzień:szok:
ja też składam oficjalne gratulacje;-) niech rośnie zdrowo:tak:

pauka-dziewczynki urocze jak zawsze;-)

sencilla i toola - widać że dziewczynki się zaprzyjażniły;-)

agasta- a czy miałas kiedykolwiek opryszczke na ustach?

czarna- nie pamietam kiedy jadłam grochówke, bym sobie zjadła ale ja uwielbiam jak moja mama zrobi-sama nigdy nie próbowałam:-D

ann-teraz pewnie duzo czasu zajmuje sie dziewczynkami a reszte odpoczywa.. chyba jeszcze nie pisałam ale dziewczynki slodkie;-)

aniahaven-wracaj bo ostatnio tu coś mniej kaw serwują

no i musze sie pochwalic że wczoraj upiekłam swój pierwszy w życiu sernik:-D
i był jadalny:-D

a teraz mykam spać, DOBRANOC;-)

reklama
Czesc laski,
Normalnie juz rozumiem co to byc mama :-D duma mnie rozpiera...
Jeszcze sie docieramy z malymi ale idzie nam coraz lepiej dzisiaj mielismy na wpol przespana noc czyli duzy sukces, pospalismy od 3-7 bez przerwy, i nawet zakochany w corciach tata wyspal sie do pracy.
Dzisiaj jest moj pierwszy dzien sam na sam z malymi, tzn jeszcze nie tak calkiem bo do konca tygodnia przychodzi pani z kraamzorg z ktora w koncu nie udalo mi sie poznac przed porodem ale babka swietna, a dzisiaj jeszcze i w piatek przyjdzie polozna zerknac jak sie "regeneruje".
A co najwazniejsze musze sie pochwalic pojawilo sie mleko od przedwczoraj, wprawdzie male porcje ale conajmniej raz dziennie udaje mi sie nazbierac na porje dla dziewczyn - w sume 120ml. Ponoc po komplikacjach to normalne ze pojawia sie pozniej...
Teraz wcinam sobie jogurcik, male spia od 7:30, a zaraz przyjdzie pani z kraamzorg.

A tu nasze mlode dzisiaj skoncza tydzien...:-)

Ostatnia edycja:
Ann, co za szczescie! Jakie piekne i kochane corcie! Az mi lezka poplynela... Mam nadzieje, ze kiedys uda nam sie poznac! :tak:

Dziendoberek

ANN calusne te Wasze Ksiezniczki,a jak sie do siebie tula,to im pewnie jeszcze z brzucha zostalo:tak: i czuprynki takie obfite,wysciskac by sie chcialo.Niech rosna zdrowe

niunia_2008 nasza grochowke tez mama robila.Wykorzystuje ja poki jest.Ja zup nigdy nie gotuje:no: wiec zawsze jak jade do pl to robie zamowienie i codziennie inna,a ze tym razem to mama do nas zawitala to mielismy juz pomidorowa,fasolowa i teraz grochowka.Ale przed jej odjazdem jeszcze cos wymysle,moze buraczkowa:-)

Pauka twoje dziewczynki to niczym Nimfy Wodne,laseczki ze hoho

U nas dzisiaj odwiedziny wiec trzeba troszke chalupke ogarnac.A szafki juz poprzestawiany,w szopce wczoraj jeszcze przed 20 skonczylysmy ukladac i juz jest porzadek uff bylo tego.

Mykam juz bo musze jeszcze rybki oporzadzic bo filtry jakos cienko chodza,trzeba bedzie przeplukac:tak:

Milego poranku

Czesc
Niunia ciesze sie ,ze sprawa zostala rozpatrzona po twojej mysli:tak:
Ann sliczne dziewczynki ,takie przytulone az milo patrzec:tak:Juz tydzien skonczyly :szok:a mnie sie wydaje ze to bylo wczoraj:happy2:STO LAT!
Czarna nie przemeczaj sie ,bo mala moze w kazdej chwili sie zdecydowac na wyjscie:tak:i co wtedy jak sil brak:baffled::confused:;-)
Ja dzis na obiad zurek serwuje z jajkiem i kielbacha:tak:
Michas spi ,pozniej obiadek i plaza:-)
A teraz zostawiam kawke ,ktos sie upominal;-);-)

Załączniki

• kawa4.jpg
    kawa4.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 41
Dzień dobry, u mnie dzień jak co dzień, wstaje z mężem, robię mu kawkę, on idzie do pracy ja mam jeszcze 2 godz. drzemkę, później obiad sprzątanie i takie tam moje zajęcia. Czekając aż przyjdzie M z pracy.
Pauka fajniutkie zdjęcia
Ann przesliczne macie córcie, jeszcze raz gratuluję
Karolcia jaką kawke serwujesz.
Miłego dnia, a co u Agasty bo dziś nie było chyba ze przeoczyłam coś

Robale Agascie sie pewnie przynelo bo wczoraj do 10 pospala i dlatego nie zdarzyla przed praca zajrzec:tak:

Karola no niech juz sie decyduje ja sie doczekac nie moge:-):tak: a na dzisiaj juz koniec szalenstw.Okna w salonie pomyte,na obiad grochowki ciag dalszy chociaz przy tych upalach to czlowiek kompletnie apetyt traci.Ja to bym same owoce wcinala i soki spijala.Rybki tez juz oporzadzone,akwaria umyte i filterki wypukane.Wlasnie wrocilysmy z C1000 z porcja witaminek :tak::tak: i ciastem,a teraz skocze wziasc prysznic i czekamy na goscia.Czyli ksiazka i sofa ;-)

Robale Agascie sie pewnie przynelo bo wczoraj do 10 pospala i dlatego nie zdarzyla przed praca zajrzec:tak:

Karola no niech juz sie decyduje ja sie doczekac nie moge:-):tak: a na dzisiaj juz koniec szalenstw.Okna w salonie pomyte,na obiad grochowki ciag dalszy chociaz przy tych upalach to czlowiek kompletnie apetyt traci.Ja to bym same owoce wcinala i soki spijala.Rybki tez juz oporzadzone,akwaria umyte i filterki wypukane.Wlasnie wrocilysmy z C1000 z porcja witaminek :tak::tak: i ciastem,a teraz skocze wziasc prysznic i czekamy na goscia.Czyli ksiazka i sofa ;-)

No nareszcie kochana będziesz odpoczywać:tak:, ile w Twoim stanie można coś robić, a Ty jak czytam to zawsze coś wynajdziesz sobie :wściekła/y:. Odpoczywaj mimo że możesz się dobrze czuć

Witam kobietki,
my sie powoli wybieramy na plaze, oczywiscie rowerkiem. Ostatnio spadlam z nimi z roweru, wyobrazcie sobie :baffled: Na szczescie skonczylo sie tylko na mojej obdartej nodze.
Ale pogoda cudna, co?
A w weekend wybieramy sie pod namiot do Hoge Veluwe
Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Dzis w nocy mielismy probe, spalismy pod namiotem na tarasie :-D Dawno sie tak nie wyspalam! :tak:

reklama
Dzis w nocy mielismy probe, spalismy pod namiotem na tarasie :-D Dawno sie tak nie wyspalam! :tak:

Kurde u nas na ogrodku to bys sie kochana napewno nie wyspala taki skwar.Juz nawet na parkingu przed domem chlodniej jest i troszke przewiewu :tak:
A na plaze to tez sie pisze :-) tylko nie wiem co bedzie jak ci z Green Peace wpadna i beda probowac mnie spowrotem do wody wtoczyc :-D:-D

Milego popoludnia

Do góry