niunia_2008
mama Wiktorii :)
witam..
jakoś zabiegana jestem...
ale dzisiaj miałam wkońcu sprawe, i zamiast oferowanych 600zł wygra,łam 17tys zł teraz czekam aż wyrok się uprawomocni:-)
agnes-ja w ciąż nie mia,łam żadnych nudności tylko spałam i spałam, jak mój P chodził na popołudniówke to ja hop do wyrka i spałam przez cały dzień
ja też składam oficjalne gratulacje;-) niech rośnie zdrowo
pauka-dziewczynki urocze jak zawsze;-)
sencilla i toola - widać że dziewczynki się zaprzyjażniły;-)
agasta- a czy miałas kiedykolwiek opryszczke na ustach?
czarna- nie pamietam kiedy jadłam grochówke, bym sobie zjadła ale ja uwielbiam jak moja mama zrobi-sama nigdy nie próbowałam
ann-teraz pewnie duzo czasu zajmuje sie dziewczynkami a reszte odpoczywa.. chyba jeszcze nie pisałam ale dziewczynki slodkie;-)
aniahaven-wracaj bo ostatnio tu coś mniej kaw serwują
no i musze sie pochwalic że wczoraj upiekłam swój pierwszy w życiu sernik
i był jadalny
a teraz mykam spać, DOBRANOC;-)
jakoś zabiegana jestem...
ale dzisiaj miałam wkońcu sprawe, i zamiast oferowanych 600zł wygra,łam 17tys zł teraz czekam aż wyrok się uprawomocni:-)
agnes-ja w ciąż nie mia,łam żadnych nudności tylko spałam i spałam, jak mój P chodził na popołudniówke to ja hop do wyrka i spałam przez cały dzień
ja też składam oficjalne gratulacje;-) niech rośnie zdrowo
pauka-dziewczynki urocze jak zawsze;-)
sencilla i toola - widać że dziewczynki się zaprzyjażniły;-)
agasta- a czy miałas kiedykolwiek opryszczke na ustach?
czarna- nie pamietam kiedy jadłam grochówke, bym sobie zjadła ale ja uwielbiam jak moja mama zrobi-sama nigdy nie próbowałam
ann-teraz pewnie duzo czasu zajmuje sie dziewczynkami a reszte odpoczywa.. chyba jeszcze nie pisałam ale dziewczynki slodkie;-)
aniahaven-wracaj bo ostatnio tu coś mniej kaw serwują
no i musze sie pochwalic że wczoraj upiekłam swój pierwszy w życiu sernik
i był jadalny
a teraz mykam spać, DOBRANOC;-)