reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Dobry wieczór
a tu co jeszcze weekendowe pustki? :szok:

u nas dzień jak co dzień czyli żłobek, praca, dom :-)

Jutro wolne, zapowiadają ładna pogodę więc pewnie wybierzemy się na miasto zobaczyć co ciekawego na targu mają :-)

Sencilla fajne foteczki
Agnes jak było u gina?
Gosia to jaki ty masz kontrakt, że raz pracujesz a raz nie?
Pauka jeszcze wam z Majeczki druga Otylia wyrośnie :tak:

A gdzie robale, bira, niunia i reszta lasek?

A natka to już chyba całkiem o nas zapomniała :-(

:-) I ja jestem, tak się wsłuchałam w piosenkę jaką dostałam od braciszka młodszego o 11 lat!!! na urodzinki, że całkiem zapomniałam o Was, wybaczcie:-)
Sencilla imprezka musiała być udana bo wszędzie uśmiechy na buziach :-)
Agasta regeneruj siły na jutro skoro wybierasz się na targ :tak:
Gosiu opoczywaj sobie skoro masz wolne
Pauka to się dzieciaczki Twoje wyszaleją nad wodą.
Ja czekam dalej na męża, jeszcze z pracy nie wrócił, od 6 rano biedak pracuje, na szczęście mam go na oku, wyjdzie z domu i już w pracy. Miłego wieczoru kochane.

Hej laseczki:-D:-D:-D:-D

Gosiu będzie drugi suwaczek ale czekałam jak już będę po wizycie u lekarza:tak::tak::tak::tak:a pracę to ty masz faktycznie super :tak::tak::tak:
Sencila foteczki super:tak::tak::tak:
Pauka dziewczynki urocze:-D:-D:-D:-D

ja już po wizycie u gina i się okazało że jestem w 7 tygodniu i 5 dni według USG bo według miesiączki to wychodzi 6 tygodni i 5 dni :tak::tak::tak::tak:mam już zdjęcie maluszka i jest wszystko ok:tak::tak::tak:
teraz idę pod prsznic i spać bo jestem jakaś taka zmęczona wieczorami że :szok::szok::szok:to chyba ciąza na mnie tak wpływa:-:)-(

Dobranoc:-D:-D:-D

Agasta ja mam teraz kontrakt ze zmniejszona iloscia godzin do 25 na tydz. A w tym tyg. chyba dlatego sie mi tak udalo ze po moim chorobowym chyba zapomnieli troszke o mnie no a ja sie nie wychylam i nie rzucam w oczy, mam tylko nadzieje ze na drugi tydz. tez tak bedzie:tak::tak::tak::-D:-D
Robale ja tez jeszcze czekam na mojego M. tylko ja nie mam tak dobrze jak ty, nie mam go niestety na oku:-)
Sencilla to jednak dobra mam pamiec co jest duza niespodzianka dla mnie:-p bo z reguly nie pamietam twarzy. moj M. do dzisiaj sie smieje ze jak bylam w ciazy i chodzilismy do poloznej to raz zaczepila mnie tam nasza sasiadka ktora tam pracuje a ja na nia oczy wywalilam i sobie mysle co ta baba chce ode mnie i skad zna moje imie :szok::szok::szok::szok: Z tego wynika ze maz Tooli wpadl mi w oko hahahh;-);-):rofl2::rofl2:
dobranoc dziewczyny ja zabieram sie za moj holenderski bo wakacje sie juz koncza i do szkoly wracac czas jak mowia slowa piosenki..........:baffled::baffled:

Agnes czyli teraz moge ci oficjlnie pogratulowac malenstwa!!!!!!!!!:-):-):-)
Teraz tylko musicie razem rosnac zdrowo i zyc bezstresowo a pierwsze najgorsze 3 miesiace zleca jak z bicza trzasl:tak::tak:

Dzien Dobry Kochane

Agnes w takim razie juz oficjalnie GRATULUJE FASOLKI!!!Niech rosnie zdrowo.

Gosia 1977 dla mnie o dziwo pierwsze 3 mc wcale nie byly te najgorsze:no: chyba raczej ten ostatni.To oczekiwanie i zeby to bylo JUZ.No i dolegliwosci tez jest troszke pod koniec.Bezsennosc,zgaga,bol plecow...:-) ale za to nagroda pocieszenie juz tuz tuz :-):-):-)
A mnie ciagle ktos pyta czy cos czuje ze moze to niedlugo.To tak mozna??Przeczuc??

Dzisiaj duzo pracy.Musze przemeblowac nieco szopke bo trzeba do niej wstawic jeszcze 2 szafki-z mojej winy oczywiscie.Z dobroci serca kupilysmy wczoraj z mama siorce nowa szafke do pokoju.Mowie jej zeby sobie najpierw obejrzala i jak jej sie nie podoba to niech zostawi a ja juz ja gdzies oddam,ale ona najpierw rozlozyc :baffled::baffled::baffled: co za debilizm.Teraz nagle jej nic nie pasuje,ani kolorystycznie ani rozmiarowo i JA mam sie zastanowic gdzie to postawic.Ja myslalam ze jak nie bedzie pasowac to oddam do tesciow do PL,a jak mam teraz niby poskrecana szafke busem podac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wogole ja na dol zniesc:angry::angry::angry: po tych holenderskich schodach.Taka jestem wsciekla od rana ze HO.

No dobra sniadanko zjedzone to ide szturmem na ta szopke.Do pozniej kobietki

reklama
Do góry