reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ann śliczne dziewczynki
Agasta długi spacer
Ja odpoczywam byłam z mężem na flomarku i przyjechałam padnięta:-). Wczoraj wróciłąm do domu po 11 a wstałam przed 10 rano:szok:. Zerwałam się, poleżałam z mężem i znowu plamienia różowe:wściekła/y:. Niby jak ostatnio byłam u lekarza było ok.

reklama
Dzień dobry:-)

Ann, jeszcze raz gratulacje:-) Dziewczynki śliczne :-)

Agnes, czyli jednak jedziesz do Nl? A już miałam nadzieję, na małe spotkanie :-) Może następnym razem się uda:-)

Agasta, to trocę pospacerowaliście :-)

U nas dzień leniwy:-) Dopołudnia byliśmy na plaży, ale słońce zaszło zrobiło się zimno i uciekliśmy do domu. Teraz czekamy aż Ini się obudzi i jedziemy z psami poszlaeć nad wodą. Mąż twierdzi, że będzie się kąpał... powodzenia;-) Nawet obiadu dziś nie ma;-) Tosty muszą wystarczyć;-):-)

Witam Was:tak:
Już nie pamiętam o czym pisałyście, więc z góry przepraszam jeśli coś istotnego pominę:baffled:
Ann Wasze królewny przesłodkie,prześliczne i przecudowne:tak::tak::tak:
Niunia z nocnikowaniem zaprzestaliśmy ponieważ Oliwierek do naszego wyjazdu niestety nie zaczął wołać:no::no::no:, więc postanowiłam poczekać, aż skończy 2 latka:tak::tak::tak:
Karola mało piszę ponieważ mam mało czasu, pracuję 2 dni w tygodniu i nadal mamy wakacje (mąż ma jeszcze urlop:tak:), więc wykorzystujemy ten czas na maxa dla siebie oraz dzieciaczków:tak::tak::tak::-):-):-):-).Przyjechała z nami mojego M siostra, więc dużo zwiedzamy:tak::tak::tak::tak:

Dzięki dziewczyny za info o Amsterdamie, ale niestety przeczytałam dopiero po powrocie z Amsterdamu:tak::tak:

Amsterdam jest piękny, zakochałam się w tym mieście:tak::tak::tak::tak:, jeszcze wiele razy tam zawitamy:tak::tak::tak::-):-):-)

Dziewczyny wstyd się przyznać, ale dopiero dziś zauważyłam, że mój 5letni Niko nie ma zębów 6 :szok::szok::szok:, czy mu jeszcze wyjdą:confused::confused::confused: Powinnam się tym martwić:confused::confused::confused::confused: Był 2 razy u stomatologa i żaden stomatolog tego nie zauważył:no::no::no:

Jeśli już mowa o stomatologu to na urlopie w PL wydałam na niego prawie 1000zł:szok::szok::szok::szok::szok:, ale wszystkie ząbki zrobione,powymieniałam sobie plomby na nowe:tak::tak::tak: ponieważ kilka lat temu jakaś mądra Pani stomatolog (chodziłam na kasę chorych) wypełniła mi żółtymi plombami zęby z przodu, a teraz mam ładne białe ząbki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)tylko troszeczkę krzywe:baffled::baffled::baffled:

Miłej nocki kochane Wam życzę:tak::tak::tak::tak:

Ann sliczne twoje ksiezniczki
sencilla dziekuje serdecznie za spotkanie, jestescie wspaniala rodzinka!! a Marysia i Tosia po prostu przeslodkie!!

moja cora uczy sie jezdzic na rowerze i dzisiaj dostala takiego speeda, a ja musze za nia gonic i trzymac za siodelko, padam na twarz!!

Witam sie poniedzialkowo

Ann dziewczynki naprawde PIEKNE!!!!

Aneta milego zwiedzania,Co na dzisiaj w planach?

Ja wczoraj padlam przed 21:00,caly dzien bylo tak goraco i to mnie wykonczylo.Bylismy nawet na moment na plazy w Lemmer,ale tam akurat slonca zero i tylko wiatr piachem w oczy :wściekła/y:
A moj P poprosil mnie wczoraj zebym dzisiaj rodzila bo ma miec dzisiaj zapierdziel w pracy :-D:-D:-D
Noce coraz ciezsze,lzej mi chodzic i siedziec niz lezec,jakos mnie wtedy wszystko boli.

Mielgo dzionka

Ann urocze dziewczynki:-D:-D
Bira chccę jechać do NL mam nadzieje że będzie wszystko ok a jak coś to pójdę tam do lekarza i zapłacę a mam też namiary na położną Polkę :tak::tak:

My wczoraj mieliśmy dzień :crazy::szok:pojechaliśmy po południu nad wodę i z powrotem zatrzymaliśmy się w restauracji coś zjeść i wyobrażcie sobie że nam samochod nie chcial odpalić i musieliśmy do domu wrócić taksówką a auto tam zostało i dzisiaj musimy go sciągnąc i dać do naprawy :szok:dobrze że nam się to nie stalo jak byśmy jechali do Holandii :szok::szok:

dzisiaj idę do ginekologa mam nadzieje że na USG już będzie coś widać i że wsio ok :tak::tak::tak::tak::tak:
narka

:sorry2:Dzień dobry po weekendzie...

U nas minął po znakiem skwaru i kąpieli...:baffled::szok::-D:tak:
W sobotę oczywiscie byliśmy nad jeziorkim( w Dębcu Nowym tym razem), a wczoraj naszczęście w domu, bo smaliło, że niewyróbkę można było zaliczyć....:baffled::baffled::baffled::szok::szok: Moja Maja jest urodzonym morsem, co ona wyrabiała nad tą wodą to :szok::szok::-D:-D:-D

A teraz za oknem leje chociaż słońce od rana było........:szok::szok::crazy: Ale pompa!!!!:baffled:

Agnes to nieźle się porobiło z tym autem...:baffled::baffled::baffled: Mój ojciec ostatnio jak zajechał do siory na kawę to po godzinie też nie mógł odpalić, chociaż akumulator nowy...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Oczywiście daj znać po tej wizycie co i jak....Będziemy kolejną ciążę monitować na forum, tak jak Ann....:-D:-D:-D:tak::tak::tak:;-);-);-);-):-):-):-)

Czarna u ciebie to też już lada dzień...Może akurat zrobisz mężowi przysługę;-);-);-):tak::tak::-D:-D:-D Moja siora bardzo chciała zrobić mężowi prezent Walentynkowy i chociaż nie było wcześniej żadnych oznak, że urodziła z nienacka...A było to oczywiście w Walentynki!!!!:-D:-D:-D termin miała na tydzień później....

Skoro Ania się jeszcze urlopuje to ja Wam zostawię kawkę...

Miłego dnia!

Witam poniedzialkowo!
Ja wlasnie wrocilam ze szkoly, ale niepotrzebnie sie wybralam, bo chyba wszyscy zapomnieli, ze wakacje sie skonczyly i bylam jedynym uczniem :baffled: Nie bylam z tego zadowolona, bo niepotrzebnie zbieram ambaras rano, dzieci wloke do opiekunki, a tu nikt nie przychodzi :crazy: NO, ale przynajmniej mam 2 godziny na sprzatniecie domostwa. W sobote sprzatanie nas ominelo, bo bylismy w Leiden u Tooli i jej uroczej rodzinki. Bylo bardzo pieknie! Toolu, jeszcze raz dziekuje za super spotkanko! I-mam nadzieje-do zobaczenia za dwa tygodnie :tak: Zaraz umieszcze jakies zdjecia, jesli nie masz nic przeciwko temu? A, zapomnialabym zapytac.. Dziewczyny, moze macie namiar na jakas prace dla opiekunki/gosposi/osoby sprzatajacej, najlepiej z zamieszkaniem? BYlabym Wam bardzo wdzieczna za informacje. a oto my u Tooli(od lewej maz Tooli, Toola, Krysia, Marysia i ja z Tosia) i nasze ice cream monsters (z lewej Krysia, po prawej Marysia):

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja z poczatkiem tygodnia:-):-)
Ja dzisiaj w domu siedze mam wolne, a wogole w tym tyg. tylko 3 dni pracuje jak zobaczylam grafik to o malo skakalam z radosci:tak::tak::tak:
Daanus spi czekam na niego to sie wybierzemy na maly spacer, zapowiadaja takie upaly ale u nas dzisiaj chlodnawo
Pauka za to ty masz tropiki na wczasy nie musisz wyjezdzac:cool2::cool2:
Agnes a kiedy suwaczek nowy zrobisz dla malenstwa???? wogole to nie wiem czy ci juz gratulowalam kruszynki, w ktorym tygodniu jestes???
Sencilla mowisz ze juz w szkole bylas ???? bo ja wlasnie sie zastanawiam kiedy sie umnie zacznie:confused::confused:. I mam pytanie czy Tola z mezem byla rowniez na urodzinach u Tosi??? bo jakos wydaje mi sie znajoma twarz meza Tooli. No i super wygladacie spotkanko widze bylo udane
milego popoludnia zycze
o matko i najwazniejsze Ann masz przesliczne coreczki poprostu cukiereczki:tak::tak::tak::tak:

Do góry