reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Z tego wynika ze maz Tooli wpadl mi w oko hahahh;-);-):rofl2::rofl2:

hehe powiem mu to sie ucieszy :-)

ludzie powracali z urlopow i mam zakret w pracy :baffled: a wstawac rano mi sie nie chce jak nie wiem

ja jeszcze dorzuce 2 fotki

Załączniki

• DSC05369.jpg
    DSC05369.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC05391.jpg
    DSC05391.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 25
reklama
bry...:-)

U nas w nocy była taka burza że:szok::szok::szok::szok::szok::szok: jeszcze takich grzmotów w swoim życiu nie słyszałam.....:baffled::baffled::baffled: Ale przynajmniej troszkę odświeżyło powietrze......

Maja właśnie skończyła wcinać mannę na mleku i ruszamy na spacerek....:-D:tak:

Agnes to ja jeszcze raz złożę ci gratulki! :tak::tak::tak::-D:-D:-D Czyżby to noc poślubna dała takie efekty;-):tak::confused:

Czarna nie denerwuj się....Napewno gdzieś upchniesz tą szafeczkę! Chociaż mnie to by pewnie jażnisty promienisty trafił....:crazy:;-):tak::-) Ale nie mocuj się zabardzo....

Gosia to masz fajnie, że tak mało godzin w pracy siedzisz...Przynajmniej z Daankiem możesz być częściej....:-D:-D:tak::tak:

Sencilla i Toola wasze księżniczki są przesłodziutkie....:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DI jak sie fajnie kumplowały....Tylko pozazdrościć.....:sorry2:
Zostawiam Wam kawkę....

my wlasnie zajadamy jajecznice. Kto sie pisze? :-D
Ooo, Toola, miej sie na bacznosci! ;-):-) Tylko nie zemdlej w pracy! Dobrze, ze jest KAWA.... ;-):-D:-D

Dzień dobry
dopiero co wstałam :-D A moja panna dalej śpi :szok: Po mleczku o 7 położyłam ją znowu do łóżeczka, bo tarła oczka i do tej pory śpi.
Co za dziecko anioł pozwoliła mamie pospać do 10 :tak: i pewnie gdyby nie przyjechali kontenery opróżniać to dalej bym spała, tak długo jak mała.

Dziewczyny zrobiło mi się coś w nosie :crazy: nie wiem co to jest, ale wygląda jak bym się w nosie czymś oparzyła. Nie grzebiem w nim, nic dziwnego, mocnego nie wąchałam, nie wiem skąd to się wzięło :confused: W każdym bądź razie bardzo boli, nawet jak lekko dotknę nozdrza z zewnątrz. I z dnia na dzień robi sie większe, zaczyna mi się to już na zewnątrz powiększać :wściekła/y:
Posmarowałam to sudocremem, bo nie wiem c innego mogę zrobić :confused: Macie jakies pomysły?

Agnes gratulacje!
Sencilla poproszę jajecznicę :tak: ostatnio to chyba jadłam jak w ciąży jeszcze byłam czyli baaaaaaaardzo dawno temu :-D
Smoczyca nie szalej tak i nie dźwigaj za dużo
Toola a to w pierwszej ciąży m nie zauważył że piersi rosną? :-)
Pauka ja bardzo lubię poburzowe powietrze :-D
Gosia a kto zajmuje się Daanem jak idziesz do pracy? bo chyba niedoczytałam :confused:
Robale widzę męża z oka nie spuszczasz :-)

Miłego dnia

źle mnie zrozumiałyście albo ja źle napisałam, pisząc mieć męża na oku chodziło mi bardziej o chodzenie do niego z wodą, w takim upale wolę popatrzyć czy czegoś nie potrzebuje. Różnie to bywa a i on, jak mnie potrzebuje to zawsze zawoła.

robale
źle mnie zrozumiałyście albo ja źle napisałam, pisząc mieć męża na oku chodziło mi bardziej o chodzenie do niego z wodą, w takim upale wolę popatrzyć czy czegoś nie potrzebuje. Różnie to bywa a i on, jak mnie potrzebuje to zawsze zawoła.
teraz nie rozumiem czemu chodzisz z woda?

agasta
a to w pierwszej ciąży m nie zauważył że piersi rosną? :biggrin2:
cala pierwsza ciaze bylismy w innych krajach widzial mnie raz jak juz mialam mega brzuchol i parenascie kg nadprogramowych wiec te ciaze przezywa w sumie jako pierwsza,
na nos nic nie poradze, moja Krysia ma cos na nosie juz dlugi czas cos podobnego co opisujesz i lekarz mowil ze to wirusowe i odpadnie, owszem odpadlo i znowu sie powieksza i tak juz 3 razy, jest takie male ze malo kto to zauwaza, ale ja i tak sie martwie dokladnie myje i nie raz odkarzam, we wrzesniu mamy kontrole 3 latka i tam sie zapytam dokladnie z tym robic

Ponieważ mój mąż cały dzień pracuje na dworze często na szklarni gdzie jest 50 stopni, w jego sytuacji branie wody czy jakiego kolwiek napoju ze sobą jest bez sensu ponieważ zaraz będzie ciepłe, stąd też moje wędrówki z napojami. Trzeba pomóc jakoś ochłodzić innych tym bardziej że nie zawsze mają czas aby do domu zajść

reklama
Ponieważ mój mąż cały dzień pracuje na dworze często na szklarni gdzie jest 50 stopni, w jego sytuacji branie wody czy jakiego kolwiek napoju ze sobą jest bez sensu ponieważ zaraz będzie ciepłe, stąd też moje wędrówki z napojami. Trzeba pomóc jakoś ochłodzić innych tym bardziej że nie zawsze mają czas aby do domu zajść
teraz rozumiem to dobrze ze masz na niego oko:tak:bardzo slusznie

Do góry