toola
Fanka BB :)
Z tego wynika ze maz Tooli wpadl mi w oko hahahh;-);-)
hehe powiem mu to sie ucieszy :-)
ludzie powracali z urlopow i mam zakret w pracy a wstawac rano mi sie nie chce jak nie wiem
ja jeszcze dorzuce 2 fotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego wynika ze maz Tooli wpadl mi w oko hahahh;-);-)
jaaa bo nie zdazylam zjesc sniadania tak sie rano grzebalam do robotymy wlasnie zajadamy jajecznice. Kto sie pisze?
Ooo, Toola, miej sie na bacznosci! ;-):-) Tylko nie zemdlej w pracy! Dobrze, ze jest KAWA.... ;-)
teraz nie rozumiem czemu chodzisz z woda?źle mnie zrozumiałyście albo ja źle napisałam, pisząc mieć męża na oku chodziło mi bardziej o chodzenie do niego z wodą, w takim upale wolę popatrzyć czy czegoś nie potrzebuje. Różnie to bywa a i on, jak mnie potrzebuje to zawsze zawoła.
cala pierwsza ciaze bylismy w innych krajach widzial mnie raz jak juz mialam mega brzuchol i parenascie kg nadprogramowych wiec te ciaze przezywa w sumie jako pierwsza,a to w pierwszej ciąży m nie zauważył że piersi rosną?
teraz rozumiem to dobrze ze masz na niego okobardzo sluszniePonieważ mój mąż cały dzień pracuje na dworze często na szklarni gdzie jest 50 stopni, w jego sytuacji branie wody czy jakiego kolwiek napoju ze sobą jest bez sensu ponieważ zaraz będzie ciepłe, stąd też moje wędrówki z napojami. Trzeba pomóc jakoś ochłodzić innych tym bardziej że nie zawsze mają czas aby do domu zajść