reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

aneta- w amsterdamie ciezko o bezpłatny parking- no chyba że gdzieś na stacji benzynowej, bo tak ceny sa chyba najdroższe w całej holandii:szok:
a do zwiedzania to są tak jak twiggless napisała duzo muzeum wystaw..

a ja dzisiaj jestem sama w domu.... wiktorie zawiozłam do sostry i mam troche wolnego... ;-) chciałam odkurzyc w samochodzie ale dzisiaj swieto więc nie wypada:sorry:

reklama
Aneta bezpłatnego parkingu to chyba w Amsterku nie ma, chyba że pod sklepem typu AH czy Gamma albo Praxis, ale do centrum od nich daleko, więc lepiej pojechać pociągiem i po Amsterku poruszać się tramwajem :tak:

Możesz przepłynąć się głównymi kanałami łódką, trwa to około 45 min i mi się podobało (właśnie mi się przypomniało jak płynęłam tam ostatnio i jakiś francuz się starsznie na mnie gapił - jak mu wystawiłam zza stolika wóczas 8 miesięczny brzuch to już więcej na mnie nie popatrzył, a teściowa i ciotka to ubaw miały, że aż się połakały ze śmiechu) :-D
Możesz zwiedzić muzeum figur woskowych, starówkę, Meno, kwiatowy targ i wiele innych :-)

A w Rotterdamie to hcyba tylko muzea i stare miasto... BYła m kilka razy ale przejazdem, więc nie bardzo wiem co tam jest do zwiedzania. Sprawdź może na necie :tak:

A ja znowu obolała:-(, tak mnie krzyż boli, o podbrzuszu nic nie mówię. Niby przed wczoraj okres mi się skończył. A ja dziś miałam 2 plamki brązowo - czerwone. Malutkie bo malutkie ale były. Może to przez to że współżyłam wczoraj z mężem. jak do poniedziałku nic się nie zmieni dzwonię do położnej. Dziś ani jutro nic nie załatwię :-(. Jestem zła na męża bo dobrze wie jak się czuję to on jeszcze mówi że przesadzam, pewnie nic się nie dzieje. Kopnę go w d... to szybko pojedzie ze mną do lekarza:wściekła/y:. Plamki się powiększają gdy coś fizycznie robię. Nie wiem co już robić, szkoda że teraz w Polsce nie jestem, od razu bym poszła do gin. :dry:

Aneta, w Rotterdamie jest fajne zoo:-) Ale parking płatny chyba 5 e za dzień. A w Amsterdamie darmowy parking w niedzielę jest w okolicach Bos en lomer i stamtąd musisz na centrum już tramwajem 14. ew. poza ringiem jest bezpłatny parking (mąż mi podpowiada, że wszędzie poza pierwszą strefą w niedzielę jest parking bezpatny). W Amsterdamie do zobaczenia jest fajne muzeum techniki, zoo, muzeum figur woskowych, targ kwiatowy.

Hej dziewczyny

My poimprezowlismy wczoraj.Do domu wrocilismy po 1:00 i mialam w planie przespac cala niedziele,ale oczywiscie juz na nogach.Bede musiala polozyc sie po poludniu i troszke odespac bo Mala tego tepa chyba nie utrzyma.
Robale nie wiem czego moze to byc objawami,ale lepiej udaj sie do lekarza.Nie ma co sie niepotrzebnie stresowac :tak: co pewne to pewne.

Do pozniej kobietki

Dzień dobry
u nas ostatni goście poszli do domu ok 2 a ja padnięta byłam jak kawka :baffled:
Claudia dała nam pospać do 8:40 :szok::-):tak: ale za to poszła spać dopiero o 22 :szok:

Mam dla Was wiadomość:
ANN wychodzi dziś z dziewczynkami do domu :tak::-):tak: Czuje się lepiej, ale jest jeszcze słaba.
A to jej śliczne dziewczynki :-)
po lewej Claudia a po prawej Natalia :-)

Załączniki

• IMG_0233.jpg
    IMG_0233.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Hej a co tu takie pustki?:szok:
My właśnie wróciliśmy z 7 km spacerku i wcinamy zupke na zregerowanie sił :-D Wiatrzysko jest u nas straszne ale fajnie ciepło :-)

Do góry