reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

No ja dopiero co usiadalm po walce i porzadkach w szopce.Mama stwierdzial ze teraz to tam wiekszy balagan niz jak bylo :-D:-D:-D ale to chyba dlatego ze jeszcze trzeba szafke z kuchni tam dostawic i reszte rzeczy pochowac:tak:
Mamy 2 mega kartony do wywiezienia a w nich jeszcze wiecej kartonow :-) po garkach,lampkach,drukarce itp.Mama powiedziala,ze my to gorzej jak chomiki:-)
Teraz musze cos na zab wrzucic bo zglodnialam a na 14:45 do poloznej to jeszcze szybki prysznic trzeba zaliczyc.

Agasta a kiedy Ci sie to zrobilo bo w sobote nic nie mowilas??

Robale ty to Aniol jestes tak dbasz o ta swoja druga polowke:tak:

Pauka a u nas gorac i jutro ma byc jeszcze gorzej 29 stopni.Ja sie roztopie:szok:

No uciekam i milego popoludnia zycze

reklama
Robale dzieki za troske,ale ja sie naprawde bardzo dobrze czuje.Troszke mi tylko ciezej ale przy +22kg to nic dziwnego :-):-)

Dzisiaj grochoweczka na obiad wiec moze troche "schudne" jutro ;-):-D
Teraz ide troszke polezec i zaraz do poloznej.Moze mi cos wywrozy.

Toola no to teraz Twój m zobaczy jak się kobieta zmienia w ciąży :tak:
Robale bardzo dobrze, że pilnujesz tak swojego m :tak:
Czarna smoczyca w niedziele rano mi się zrobiło dlatego nic nie mówiłam :-) a powiększ się to w bardzo szybkim tempie :wściekła/y: to nie jest żadna narośl tylko tak jakby skóra obtarta w środku nosa i mięsko jest bardzo wrażliwe teraz :-D Zapomniałam Ci oddać płyty w sobotę :confused:

Sencilla sorki za tak dosłowny opis :-) Ale z Tooli opisu wynika, że jej mała ma jakąś narośl, która odpada i znowu się pojawia. Ja mam coś innego :tak:
Robale no to narobiłaś :-D

U mnie dziś na obiad gotowane ziemniaczki, mielone i zasmażane buraczki. Mniam mniam :-)

Sencilla sorki za tak dosłowny opis :-) Ale z Tooli opisu wynika, że jej mała ma jakąś narośl, która odpada i znowu się pojawia. Ja mam coś innego :tak:
pewnie cos innego, ale narosl to nie jest wyglada jakby bylo jakies male zakarzenie ktore nie chce sie zagoic a to co odpadalo to strupek,a poniewaz jest to 2 mm ciezko to nawet obejrzec, jak mowilam lekarz twierdzi ze to wirusowe zakarzenie, tylko nie wiem czemu sie nie chce zagoic tak glugo

Hejka
wlasnie wrocilam od poloznej gdzie sie troche strachu najadlam.Cisnienie super,hemoglobina mi skoczyla bo ostatnio mialam 6,7 a dzisiaj juz 7,1 wiec tez dobrze.Idziemy na laweczke,pani maca maca maca slucha serduszka znowu maca i stwierdze ze tyle mam wod poldowych iz wyczuc nie potrafi czy aby Mala nie lezy glowka do gory.Ja panika:szok::szok::szok: cisnienie to chyba mi do 200/150 skoczylo.Idziemy do pokoju obok na USG i glowka miedzy nogami :-):tak::-)
powoli powraca spokuj,ale mialam stresa.
Pani ECHO stwierdzial ze nasza dzidzia ma w brzuszku miejsca jeszcze jak w willi :tak: no i oceniaja na jakies 3,5-4 kg:szok:

No to by bylo na tyle.Nawet apetyt na grochowke mi przeszedl :no:

reklama
Hejka
wlasnie wrocilam od poloznej gdzie sie troche strachu najadlam.Cisnienie super,hemoglobina mi skoczyla bo ostatnio mialam 6,7 a dzisiaj juz 7,1 wiec tez dobrze.Idziemy na laweczke,pani maca maca maca slucha serduszka znowu maca i stwierdze ze tyle mam wod poldowych iz wyczuc nie potrafi czy aby Mala nie lezy glowka do gory.Ja panika:szok::szok::szok: cisnienie to chyba mi do 200/150 skoczylo.Idziemy do pokoju obok na USG i glowka miedzy nogami :-):tak::-)
powoli powraca spokuj,ale mialam stresa.
Pani ECHO stwierdzial ze nasza dzidzia ma w brzuszku miejsca jeszcze jak w willi :tak: no i oceniaja na jakies 3,5-4 kg:szok:

No to by bylo na tyle.Nawet apetyt na grochowke mi przeszedl :no:

najwazniejsze ze glowka we wlasciwym miejscu, ale komentarze stresujace mogla sobie darowac, a na grochowke sie pisze!!

Do góry