reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej dziewczyny widze,ze dzisiaj juz wszystkie rozpoczely aktywne weekendy.Ja tez padam z nog.Dzisiaj juz zakupy zrobione w wiekszosci,na obiadek pomidorowka i kurczaczek i karpatka na deser :-)
Poza tym pranie w czesci tez gotowe.Mama pomogla mi z oknami w pokoju a ja znowu przerzucalam od nowa szafe i ukladalam reszte rzeczy dla Malej.Teraz juz sie doczekac nie moge zeby sie legnac bo strasznie mnie brzuch a raczej skora boli.Wszystko takie napiete.

Ann witaj w swiecie zywych jak to powiedzialas.Jeszcze raz GRATULUJE i podziwiam,duzo przeszlas a humorek nadal dopisuje.Czekamy na Twoje dziewczynki.

Milego wieczorku zycze,pa

reklama
Widac ,ze weekend sie zaczal bo forum swieci pustkami:tak::tak:
Robale duzo milosci,radosci i zrozumienia z okazji waszej malej rocznicy:tak::-)
Czarna to sie dzisiaj napracowalas ,teraz odpoczywaj.Tez musiesz nabrac sil:tak:
dobranoc

Ostatnia edycja:
Hejka

Wpadam tak późno bo dopiero co się obudziłam;-):tak::tak::tak::-D przyjechałam znowu do rodziców i jka kładłam sać dziewczynki to zasnęłam razem z nimi....:-D:tak::-D
Jutro rano jedziemy do Boszkowa...:-D:-D:-DOby tylko pogoda dopisała!

Ann nawet mnie nie denerwuj....:wściekła/y:Ty nas przepraszasz?! A za co?????:confused2::shocked2: Strasznie sie o Ciebie martwiłyśmy....A nawet nie chcę sobie wyobrażać co czuł twój M i twoi rodzice....:szok::szok::szok::szok::szok: Wracaj kochana szybciutko do zdrówka i do sił, bo dziewczynki napewno cię bardzo potrzebują...:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

Anetko na śmierć zapomniałam.....Proszę złoż spóźnione, ale szczere życzonka od nas Nikusiowi....
Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy.
Ciocia wręcza kosz słodyczy, dziadek w nowej swej koszuli, babcia Cię do siebie tuli.
Mama torcik dekoruje, tato wszystko to filmuje. Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wszystkim życzę spokojnego weekendu i udanego odpoczynku!!!!

Co za noc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj zjadlam kawalek tej karpatki i jak mnie o 2 zgaga dopadla tak 1,5 godziny minelo zanim znowu udalo mi sie zasnac,ale bez tabletek sie nie obylo :no:
Dzisiaj jedziemy na imprezke,apetyt dopisuje,ale az sie boje jesc tak mnie rura pali.

Zycze wszystkim milego,slonecznego dnia i calego weekendu.Nie wiem kiedy zajrze bo dzisiaj pewnie znowu bedzie busy day,a Mala jakies akrobacje od rana wyprawia pomimo ze w nocy szalala jak nigdy.Cos czuje ze bedzie z nia roboty :-)

Dzień dobry
a ja do 9 leżałam w łóżku razem z Claudią i czytałam książkę :-)
Mała dała pospać do 7:46 i odkryłam sekret przespanych nocy :-):tak::-)
Właśnie skończyłam sprzątać kuchnię - ciasta kopiec kreta nie będzie, bo przypomniało mi się, że jeden z gości nie lubi bananów, więc będzie kupny tort śmietankowy ;-)
Czarna smoczyca w razie czego jest reni ;-)
Karola Claudia dziś znowu w nocy szalała i wędrowała po łózku. rano jak do nej poszłam to leżała w poprzek łóżeczka na brzuszku i słodko sobie gaworzyła, a jak mnie zobaczyła to zrobiła taką minkę jakby chciała powiedzieć "co się tak gapisz, przecież nic złego nie zrobiłam" :-D
Pogoda ma dziś dopisać wiec imprezka będzie w ogródku :tak:

Udanego weekendu wszystkim życzę

Witam weekendowo:tak::tak::tak:
Pauka bardzo dziękujemy za pamięć:tak::tak::tak: Przesyłam buziaki dla Ciebie od Nikusia:-D:-):tak:
Robale wszystkiego naj dla Was,dużo miłości, szczęścia i bobaska:tak::tak::tak::tak:

Mam do Was dziewczyny szybkie pytanie... co warto zwiedzić w Amsterdamie oraz gdzie znajdę bezpłatny parking i czy w ogóle znajdę:confused::confused::confused::confused: Czy w Rotterdamie również jest co zwiedzać:confused::confused::confused:

Miłego weekendu:tak::tak::tak:

reklama
bry dzień

Ann super że się odezwałaś i że wracasz do siebie... przekazana wiad. od Agasty o Twoim stanie krytycznym normalnie mnie powaliła z nóg i teraz przeogromnie sie ciesze że już czujesz sie lepiej :tak:
Aneta darmowe parkingu w A-damie to chyba ze świeczką trzeba szukać, ja bynajmniej takiego nie znam... a tam do zwiedzania to chyba tylko roznego rodzaju muzea, ZOO, albo wizyta w Amsterdamse Bos

* aha dziewczyny mam do odsprzedania za pól ceny kaszki z bobowity z Polski... są nowe i wazne do przyszlego roku a niektore nawety 2 lata... mam te do robienia na wodzie i na mleku modyf. w róznych smakach... kupiłam dla Antosia ale z racji ze przeszedł na normalne kartonowe mleko juz ich nie bede mu dawac, bo w jego przypadku są niewskazane...

Do góry