reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Hej kobietki, ja dziś jestem obolała !!!!. Krzyż tak mnie boli że chodzić nie mogę. Pojawiła się krew dziś rano.
Ann no to trzymaj się kochana bo to już jutro, mój mąż to Cię podziwia, również się cieszy i trzyma kciuki.

Dzień doberek....

Nowe wieści od Ann....
Jest w szpitalu od 9.30 podłączona do ktg...Przebili jej już pęcherz i wody odeszły...podłączyli jej już kroplówkę...Skurcze co 9 min:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D Już niedługo powita swoje księżniczki!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Hejo :-)

Wiadomo już co u Ann i dziewczynek??

Witaj Sliczna, przejrzyj nasz watek, pare postów wcześniej dziewczyny podawały namiary na polską położna w Hadze. Wiem, ze jest jeszcze jedna polozna tutaj ale nie mam namiarów na nią.
Jestes ubezpieczona? To jest w sumie najwazniejsza sprawa na poczatek. Jest tu kilka mam z Hagi, które niedawno rodziły , na pewno podpowiedza Ci co i jak :-)
W jakim rejonie Hagi mieszkasz?

Pogoda pod psem, jak zwykle wtedy gdy moj maz robi sobie wolne, musze g:-)o do pracy wyslac, to moze przestanie padac:-D

reklama
Do góry