reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Robale, przykra sprawa, ale moze jeszcze wszystko bedzie ok.
Trzymam kciuki.

Tak w ogole, to nie od dzis wiadomo, ze kazda dzidzia jest indywidualista i nie zawsze sluchaja rodzicow. Moje male cale szczescie zaczely przesypiac cale noce jak mialy 3.5 miesiaca ( 21-7/7.30) jedza absolutnie wszystko, zadnego plucia i wrzasku, ale za to jedna juz od poltora miesiaca tylko na brzuszku, a druga moze ze 2 razy na brzuszek sie przeturlala. takze czekam i czekam, ale przeciez nic nie zrobie, no bo niby co?

reklama
Robale, przykra sprawa, ale moze jeszcze wszystko bedzie ok.
Trzymam kciuki.

Tak w ogole, to nie od dzis wiadomo, ze kazda dzidzia jest indywidualista i nie zawsze sluchaja rodzicow. Moje male cale szczescie zaczely przesypiac cale noce jak mialy 3.5 miesiaca ( 21-7/7.30) jedza absolutnie wszystko, zadnego plucia i wrzasku, ale za to jedna juz od poltora miesiaca tylko na brzuszku, a druga moze ze 2 razy na brzuszek sie przeturlala. takze czekam i czekam, ale przeciez nic nie zrobie, no bo niby co?

Kochana to Ty masz aniołki w postaci dzieciaczków. Każda mama chciałaby mieć takie, ale każde dziecko jest kochane nawet kapryśne. Wydaje mi się że Twoja jedna z córeczek potrzebuje jeszcze czasu aby spać na brzuszku. A w dzień kładziesz je na brzuszkach.

Witam popoludniowo,
ja po przemilym spotkaniu z pewna POlka, ktora niedawno poznalam.. mieszka 200 m ode mnie :) Ma synka 4-miesiecznego. zapomnialam ja zapytac, czy dolaczy do nas :tak: Tosia zasnela, a ja zabieram sie do spaghetti z cukinia, bo umieram z glodu.
Robale, nie ma sie co martwic na zapas, ja na Twym miejscu umowilabym sie jak najszybciej na wizyte. Jesli martwisz sie o jezyk, to moge zadzwonic w Twoim imieniu. Jesli chcesz, to napisze Ci na priva moj nr tel i sie umowimy.

Witam popoludniowo,
ja po przemilym spotkaniu z pewna POlka, ktora niedawno poznalam.. mieszka 200 m ode mnie :) Ma synka 4-miesiecznego. zapomnialam ja zapytac, czy dolaczy do nas :tak: Tosia zasnela, a ja zabieram sie do spaghetti z cukinia, bo umieram z glodu.
Robale, nie ma sie co martwic na zapas, ja na Twym miejscu umowilabym sie jak najszybciej na wizyte. Jesli martwisz sie o jezyk, to moge zadzwonic w Twoim imieniu. Jesli chcesz, to napisze Ci na priva moj nr tel i sie umowimy.

Każda nowa osóbka na forum to zawsze jakieś nowe doświadczenia.
SENCILLA kochana jesteś naprawdę, poczekam do jutra jeśli pojawi się krew to sama nie wiem. A znalazłam polską położną w Hadze. Kto wie może i do niej zadzwonię, zawsze to Polka. Sencilla naprawdę Ci dziękuje za dobre chęci. Jeśli będzie trzeba to napewno skorzystam z Twojej pomocy.

Kobietki mam dla was wiadomość
Ann była na kontroli i okazało się, że ma już 5 cm rozwarcia :szok: skurczów brak i bóli wszelakich też, jeżeli nie urodzi sama z siebie w najbliższym czasie to ma się stawić w czwartek o 8 w szpitalu i będą działać :szok:

ANN szybkiego rozwiazania

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was Kobitki po długiej nieobecności:tak::tak::tak::tak:
Miałam co czytać:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Niestety nie pamiętam za wiele:baffled:

Pauka wyrazy współczucia z powodu dziadka:-:)-:)-:)-(
Karola dla Was również:-:)-:)-:)-(
Natka Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo miłości i synka życzę:-):-D:tak:
Ann trzymam za Was kciuki, życzę łatwego porodu i zdrowych dziewczynek:tak::tak::tak::tak:
Karola, Anna, Niunia dziękuję za pamięć:tak::tak::tak:,urlopik się udał jak nigdy:-):-):-):-):-)
Aniu życzę Tobie udanego urlopu w PL,wypoczywaj i baw się dobrze:tak::tak::tak::tak:
Robale trzymam kciuki za Twoją ciążę:tak::tak::tak:
Agnes gratuluje dzidziusia, jak się czujesz:confused::confused::confused:
Witam również mamę Ingi:tak::tak::tak::tak:
Twiggles,Beauty,Magdalena co u Was słychać:confused:
Sencilla jak było na urlopie:confused::confused::confused: Fajnie,że z Tosienką wszystko ok,mój Niko też stawiał jedną nóżkę na zewnątrz, ale wszystko wróciło do normy po kilku miesiącach:tak::tak::tak:
Karola, Agasta mój Oli równieżstrasznie przechodził ząbkowanie, wymiotował całymi nocami:szok::-( Życzę wytrwałości:tak:
anna117 i Czarna jak się czujecie:confused:
Przyjechała z nami siostra męża, więc czasu mam mało.Wrzucę zdjęcia jak znajdę chwilkę:tak:

Jeśli kogoś pominęłam to bardzo,ale to bardzo przepraszam:tak::tak::tak:

Do góry