reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej!
Melduje się z PL...:-D
Pogoda fajna,dzieciaki brykają od rana do wieczora...życ nie umierac....:tak:
Ale przyznam szczerze że bardzo za wami tęsknie i kiedy piję ranną kawkę!:-(;-)
Witam nowe forumowiczki Age-sto i Śliczną...dołączcie do nas!
Trochę was podczytałam ale nie wszystko bo się nieźle rozpędziłyście!!!:szok:
Co pamiętam to to że mój Erni też popija picie w nocy zwłaszcza jak upały i wcale sie tym nie martwie!Sam pije i odkłada butelke więc ja śpie spokojnie....:-):-):-)
Ann pewnie jesteś już szczęśliwą mamą!?Że też mnie ominie takie wydarzenie na bierząco...:zawstydzona/y::-:)sorry2:Jeśli mie to trzymaj się jesteśmy z Tobą myślami!

Daj znac smskiem na holenderski numer jak co....kurcze aż mnie dreszcze przeszły ze wzruszenia!:tak::tak::tak:
Kochane pozdrawiam wszystkie serdecznie,będe znowu jak się dorwie gdzieś do internetu!:cool2:
Paaa....

reklama
Ann powodzenia, wszystko bedzie dobrze!

sliczna witaj

aniahaven baw sie dobrze

a ja wybralam sie na silownie z wozkiem, w drodze powrotnej zmoklam do suchej nitki, tragedia z ta pogoda

czesc dziewczyny
Ann juz pewnie trzyma dziewczynki w ramionach
Aniu udanego odpoczynku ja tez planuje na wrzesien wyjazd mam nadzieje ze mi sie uda i dostane urlop
musze isc bo maly wrzeszczy
napiszcie jak bedziecie wiedziec co u Ann

Hej dziewczyny wiecie moze co tam u ANN??
Wykiwala mnie :-D obie mialysmy termin na 29.08 a teraz zostane sama:wściekła/y: No ale jak to sie mowi co 2 glowy to nie 1 :-D:-D:-D wiec miala pierszenstwo.
Sliczna witaj na forum

A my dzisiaj caly dzien ukladalysmy z mama puzzle dla naszej Malej dzidzi.Pogoda nieciekawa wiec co tu robic.

Hej
Ann jeszcze nie urodzila, 9 cm rozwarcia i czeka na skurcze parte, takze mysle za godzinke powinna juz tulic niunieczki :tak:
Sorki ze brak polskich znakow ale chcialam was tylko szybko poinformowac od tesciowej z kompa :-D
Jak bede wiedziec cos wiecej to dam wam znac

reklama
Do góry