reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Ann trzymamy kciuki!!!!! ja i moje kozy!!!!!

Robale, one moze i aniolki sa teraz, a prawde powiedziawszy absolutnie nie mam co narzekac, to jednak na poczatku daly mi tak popalic, ze siedzialam na kanapie i ryczalam jak wol. mam nadzieje, ze ann bedzie miala jakas pomoc, bo sama sobie nie poradzi, tzn. poradzi, ale bedzie tak wykonczona, ze zadnej przyjemnosci nie bedzie miala z bycia nowa mama.
na brzuszek klade, ale jakos nie zmuszam, daje wolny wybor.

Aneta witaj znowu w nl, fajnie, że wakacje wam się udały.

Moja Claudia padła dziś o 19, więc już teraz nastawiam się na nocne karmienie lub bardzo wczesną pobudkę :-D

Spokojnej nocki życzę.

ANN trzymam kciuki za was i zycze szybkiego pozwiazania!:tak:
Aneta witaj! Brakowalo nam ciebie:tak::tak::tak:
Agasta to faktycznie wczas Claudia usnela:tak:
Robale do poloznej w hadze dzwon od 8 -9 jak dobrze pamietam:happy2:
My pojechalismy do kolezanki na kawke i troszke sie przeciagla:tak:Bylismy w domu o 20:sorry2:Szybkie kapanie Michasia ,kolacyjka i spanko:tak:Teraz ja lece pod prysznic i do wyrka.Jutro praca:tak:

Witam wieczorkiem....:tak::-)

U mnie znowu dziseń "włóczęgi"....:-D:-D:-DZawitałam do domciu dopiero ok 20.00:tak::tak::tak:

Anetko witamy spowrotem:-D:-D:-D

Czekamy na focie moich zięciów;-):-)

ann- trzymam kciuki :tak: a może juz jesteś po, razem z dziewczynkami...;-)

aneta- fajnie że wakacje sie udały;-) jak wam idzie nocnikowanie:confused:

natka- jak bedziesz miała czas to czekamy na zdjecia:tak:

robale- dziewczyny maja racje że warto sprawdzic wszystko u poloznej, mam nadzieje ze sie wam udało i wszystko bedzie dobrze:tak: cos wiem o staraniu sie zajsc w ciaze bo siostra przez to przechodzi:hmm:

agasta-tak spokojnej coreczki to tylko pozazdroscic:tak: a przy zabkowaniu moze byc troche trudniej, pociesze cie ze zabkowanie trwa tylko do 2-3 roku;-)

karola-miłej pracy;-)

sencilla-dawno nie wsawialas żadnych zdjęc dziewczynek..

reszcie życze dobrej nocki;-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
tak czytam i nadrabiam zaleglosci i kiedy doszlam do Ann to az mnie sama scisnelo w zoladku.....zaraz mi stanelo przed oczami, ja sama 4 miesiace temu:baffled: i wtedy tez rodzila dziewczyna i miala dwie dziewczyki
Ann kochana trzymaj sie :-):-):-)
Aneta witaj z powrotem urlop na pewno sie udal:-):-)
Robale trzymam kciuki i owiem ci ze ja tez mialam lekkie krwawienie a widzisz jakiego chlopa urodzialam mysl pozytywnie
a reszta nie wiem co pisala bo tyle piszecie ze nie pamietam:sorry2::sorry2:

reklama
Hej laski,
Ja juz opanowalam sytuacje w domu wiec wpadam tylko powiedziec ze my nadal 3w1, mialam dwa skurcze po 17 i po 19 ale od tamtej pory cisza, wiec pozostalo dalsze czekanie - czego nienawidze ale najwazniejsze ze cos sie juz rusza i najpozniej w czwartek rodzimy :-D
To nic ja sie klade i oczekuje, bede informowac agaste na biezaco

Do góry