reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

robale ja tez mam lekkie brazowe plamienia, jesli sa lekkie to w 1 trymestze jest to normalne, jesli plamienie nie przerodzi sie w prawdziwa zywa krew nie panikuj, chociaz sama tez sie swoimi denerwuje to mysle ze to za wczesnie zeby osadzac, mimo wszystko trzymam kciuki za twoja fasolke, moze zadzwon do poloznej i sie podpytaj co i jak?

reklama
Dzien dobry
Dzieki dziewczyny za rade:tak::tak:Ja tez bede Misia karmic tyle razy ile bedzie potrzebowal:happy2:
Robale nie denerwuj sie ,dziweczyny dobrze mowia ,ze na poczatku sie tak zdarza.
Pauka sliczne foteczki ,widac ze dziewczynki sie wyszalaly:tak:A mamuska jaka lasencja no,no:tak:
Agasta a co to za impreza,ze tyle ludzi bedzie?:szok::happy2:Faktycznie duzo pracy cie czeka:tak:
Ann i jaki termin wybraliscie?A moze juz jestes po?
Czarna tobie tez juz duzo nie zostalo:happy2: 18 dni:shocked2:
To ja tez troszke poklamie w cb ,a to juz za niedlugo ,idziemy sie szcepic 31 sierpnia:tak:
W Hadze tez mozna cos niecos poogladac:tak:madurodam,scheveningen,palac krolowej ,parlament-to dla starszych .A dla dzieci nie zabardzo jeszcze wiem ,bo MIchas jeszcze nie zwiedza:-D

Ostatnia edycja:
z jakiego jestes miasta? ja niedawno dzdwonilam do poloznych w leiden i byly super sympatyczne, moze popros kogos zaufanego zeby razem z toba zadzwonil i ci potlumaczyl, jesli jestes juz w 8 tygodniu to koniecznie musisz isc na wizyte! i to w tym tygodniu wiec tym bardziej dzwon i sie umawiaj na kotnrole!

To jest tak jak ostatnio byłam w Polsce to pradopodobnie już w lipcu poroniłam, kazano mi czekać na okres, a moze znowu zaszłam i tylko się zagnieżdza. poczekam do wieczoru, jak nic nie poleci więcej to ok.

reklama
Do góry