reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

robale ja tez mam lekkie brazowe plamienia, jesli sa lekkie to w 1 trymestze jest to normalne, jesli plamienie nie przerodzi sie w prawdziwa zywa krew nie panikuj, chociaz sama tez sie swoimi denerwuje to mysle ze to za wczesnie zeby osadzac, mimo wszystko trzymam kciuki za twoja fasolke, moze zadzwon do poloznej i sie podpytaj co i jak?

reklama
Dzien dobry
Dzieki dziewczyny za rade:tak::tak:Ja tez bede Misia karmic tyle razy ile bedzie potrzebowal:happy2:
Robale nie denerwuj sie ,dziweczyny dobrze mowia ,ze na poczatku sie tak zdarza.
Pauka sliczne foteczki ,widac ze dziewczynki sie wyszalaly:tak:A mamuska jaka lasencja no,no:tak:
Agasta a co to za impreza,ze tyle ludzi bedzie?:szok::happy2:Faktycznie duzo pracy cie czeka:tak:
Ann i jaki termin wybraliscie?A moze juz jestes po?
Czarna tobie tez juz duzo nie zostalo:happy2: 18 dni:shocked2:
To ja tez troszke poklamie w cb ,a to juz za niedlugo ,idziemy sie szcepic 31 sierpnia:tak:
W Hadze tez mozna cos niecos poogladac:tak:madurodam,scheveningen,palac krolowej ,parlament-to dla starszych .A dla dzieci nie zabardzo jeszcze wiem ,bo MIchas jeszcze nie zwiedza:-D

Ostatnia edycja:
z jakiego jestes miasta? ja niedawno dzdwonilam do poloznych w leiden i byly super sympatyczne, moze popros kogos zaufanego zeby razem z toba zadzwonil i ci potlumaczyl, jesli jestes juz w 8 tygodniu to koniecznie musisz isc na wizyte! i to w tym tygodniu wiec tym bardziej dzwon i sie umawiaj na kotnrole!

To jest tak jak ostatnio byłam w Polsce to pradopodobnie już w lipcu poroniłam, kazano mi czekać na okres, a moze znowu zaszłam i tylko się zagnieżdza. poczekam do wieczoru, jak nic nie poleci więcej to ok.

reklama
Do góry