reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
dzien dobry wszystkim, kolejny upalny dzien, zazdreoszcze wszystkim, ktorzy maja 5 minut na plaze.

dzieki za odpowiedzi na temat chrzcin. jezeli bedziemy robic tutaj, to tylko w Rotterdamie, i na mszy, ale teraz tak pomyslalam, czemu nie w Amsterdamie, byloby calkiem interesujaco, ale koniecznie z msza. nie bede sciagac ludzi tylko na 10 minutowe chrzciny.

gosia, twoj Daan jest konkretnych rozmiarow. jak ty sobie z nim dajesz rade, mi juz teraz kregoslup wysiada

agasta, mniej przerazajqacych historii o zabkowaniu, ja to musze 2x przejsc i jakos mi sie to nie usmiecha.

moje male padaja zaraz po butli wieczorem, juz na nic nie maja sily, a dzisiaj nawet im sie nie chcialo wstawac, chyba wyczuly, ze znow goroca i wstaly o 8!

Dzien dobry!
Ale pogoda cudna, co?
my wczoraj 4 godziny spedzilysmy na plazy, bylo wspaniale, dzis chyba tez sie wybierzemy, bo szkoda taka pogode tracic.
Gosiu, a co to za choroba? :szok:
Niunia, nam czasem sasiad wierci o 1 w nocy :wściekła/y:
Ann, to juz tylko 3 tygodnie! Tak to minelo szybko, nie wiem kiedy, po prostu...
Co do chrztu, bylam na 2 tutaj, w Hem, tez prowadzil ks. Obiedzinski i bylo naprawde ladnie i zupelnie NORMALNIE :-D:tak:

Ann, to juz tylko 3 tygodnie! Tak to minelo szybko, nie wiem kiedy, po prostu...
Nawet krocej niz 3 tygodnie, nie chca mnie trzymac do konca bo dziewczyny wielkie a i ja sie mecze, takze mysle gora 2 tyg, a moze i krocej - jak sie hrabinki zdecyduja same wygramolic :-) - poki co objawow nadal brak...
Dopijam kawke i lapie sie za to zelazko, bo faktycznie nie zdaze - ale wczoraj to nawet nie zaczynalam bo taka duchota ze ledwo zipalam, a dzisiaj juz ciut lepiej...
Pewnie pustki weekendowe sie zaczna, wiec zycze wszystkim milego weekendu a wyjezdzajacym szerokiej drogi...

Hej
a ja się chyba rozchorowałam :angry: W pracy to myślałam że do 12 nei dociągnę.
łeb mi pęka, bolą mnie krzyże, w domu 24 st a ja mam gęsią skórkę :szok::angry:
Do tego Claudia w nocy miała gorączkę i co 5 min się budziła, ja całą noc oka nie zmrużyłam i co chwilę do niej chodziłam. Dałam jej paracetamol i wkoncu zasnęła na dłuzej, ale co z tego jak ja zasnąć nie mogłam. Jak poszłam z rana do niej to leżała obrócona o 180 stopni :szok: nie wiem jak ona to zrobiła, ale widać karuzeli jej się zachciało.
Teraz to ja chyba sama mam gorączkę, bo zaczynam mmieć dreszcze :wściekła/y:
Idę się położyć może mi przejdzie trochę, bo jeszcze zukupy mnie czekają :baffled:

Czesc dziweczyny
No my juz mamy weekend:tak:
Agasta kuruj sie ,rowniez zdrowka dla Claudii:tak:
Sencilla Gosia zlapala polpasca:eek::baffled:
Gosia faktycznie duzy chlopczyk z Dana:tak:Wazy prawie tyle co Michas:szok::-)
Pauka do nas przyjedz nad morze:tak::happy:
musze pedzic do Michasa

Hej...
Napisałyście tyle że szok!:szok::szok::szok:
Niema czasu czytać - pakowanie prawie skończone...:-D
Jeszcze tylko włoski umyć bo pazurki zrobiłam sobie wczoraj!
I mogę jechać się byczyć!!!:-D:-D:-D
Kochane trzymajcie się do znowu!

reklama
Do góry