reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej laski,
Wlasnie wrocilam ze szpitala i widze ze kolejny dzidziolek bedzie - Agnes gratulacje! :-D

U mnie wszystko w porzadku, mlode gotowe do wyjscia wiec w kazdej chwili moga sie pojawic, doktorek daje im czas do wtorku, a we wtorek zbadaja mnie porzadnie i wyznaczymy date porodu - beda wywolywac :szok::-):-):-)
czyli mam nadzieje ze do 15-go beda juz po drugiej stronie
zbieram sie wiec do kupy i resztkami sil koncze prasowanie i czekam, ale swiadomosc ze jeszcze jakis tydzien maksymalnie daje mi sile...
a teraz ide cos zjec bo jestem tak glodna ze :szok:

reklama
Hej laski,
Wlasnie wrocilam ze szpitala i widze ze kolejny dzidziolek bedzie - Agnes gratulacje! :-D

U mnie wszystko w porzadku, mlode gotowe do wyjscia wiec w kazdej chwili moga sie pojawic, doktorek daje im czas do wtorku, a we wtorek zbadaja mnie porzadnie i wyznaczymy date porodu - beda wywolywac :szok::-):-):-)
czyli mam nadzieje ze do 15-go beda juz po drugiej stronie
zbieram sie wiec do kupy i resztkami sil koncze prasowanie i czekam, ale swiadomosc ze jeszcze jakis tydzien maksymalnie daje mi sile...
a teraz ide cos zjec bo jestem tak glodna ze :szok:

To kochana skoro maluszki mogą przyjść w każdej chwili i jakbym nie zdążyła to życzę szczęśliwego rozwiązania, mam nadzieję że dziewczynki szybko się urodzą i nie dadzą Ci popalić.

Agnes gratuluje !!!!:tak:
Ann to zbieraj sily kochana:tak:Oj czekamy z niecierpliwością na wiesci ze sie zaczelo:tak::tak::-D:-D I ja zycze powodzenia ,szybkiego i łagodnego rozwiazania:tak::tak:
My juz z plazy wrocilismu ,tam tez strasznie goraco i ani troszki wiatru:baffled:
Wlasnie obiad gotuje ,Michas spi

Dzień dobry,
my niedawno wróciliśmy z kampingu :-) byłam odebrać mała i przywitałam mnie wielką falą wymiocin :szok::-D:szok: zazygała mi całą bluzkę i stopy (miałam ubrane sandałki :baffled:) Przebrałam ją i posadziłam na kolanach po czym laudia zaczęła robić kupę, no i tak narobiła że jej przeciekło i zawaliła mi spodnie, więc wróciłam do domu z obżyganym shirtem i obesranymi spodniami :-D JAkby tego było mała to w drodze do auta obżygała się cała po raz drugi i znowu musiałam ją calusieńką przebierać nawet pampers był mokry i do tego wózek - na szczęście nie nasz tylko ten, który używa teściowa :-D Ale wybaczam jej bo to wszystko wina ząbków.
Teraz mała śpi a ja wcinam placuszki z cukini.
Wczoraj Arnold wócił o 23:40 do domu, więc się nie widzieliśmy cały dzień i dziś pewnie też się nie zobaczymy. tak wogóle to skończył dziś pracę o 10 rano :szok::szok::szok: i od razu pojechał pomagać z tym sianem

Magda to róznica między Claudia a Twojimi laska mi jest niewielka :tak: Koleżanka z pacy urodziła w 26 tyg i ten chłopczyk nie je jeszcze żadnych warzyw czy owóc bo lekarz jej powiedział że ma na niego patrzeć jak na wcześniaka a on tak właściwie ma już 9 miesięcy.
Bira witaj na forum
Karola też zazdroszę Ci tej plaży. Chociaż niedaleko nas jest jakaś zatoka, ale jeszcze nie miałam okazji tam pojechać :confused:
Agnes gratulki

Dzień dobry:-)

Dzięki za miłe powitanie:-)

Upał straszny, pół dnia na plaży byłyśmy, mloda się wyszlała, ciężko koleżankę z wody wyciagnąć;-) Spać poszła ok 17, więc myślę, ze już dzisiaj nie wstanie;-) Tylko boję się jutrzejszej pobudki;-)

Bira witamy:tak::-) Z Hagi to jest duzo babek u nas....Anetka, Karolka i Sencilla chyba tez blisko mieszka.... A Agnes chyba rzeczywiście jest ze Zduńskiej....:sorry2:

Pauka, z Anetą już się poznałyśmy:-) Na pikniku w Zduiderparku:-) A z Agą znamy się ze szkoły rodzenia;-):-)

Bira tak jestem ze Zduńskiej Woli i chyba faktycznie się znamy jak tam Inga ?

Cześć Aga, ogromne gratulacje:-) Skoro na tą chwilę zostajesz w zduńskiej, to liczę na spotkaie we wrześniu, bo akurat się wybieramy:-):-)
A Inga jak Inga łobuzuje, buntuje się przeciwko wszystkiemu;-) Czyli standard:-)

agnes gratulacje

agasta, faktycznie nasze male sa prawie rowiesnicami, trzeba bedzie sie na playdate umowic kiedys.

a tak przy okazji, czy ktos robil chrzciny w Holandii?? nie moge sie zdecydowac czy robic tutaj czy w Polsce. tzn ja wole tutaj, ale chcialabym wiedziec, jak to wyglada tutaj. za wszelkie info z gory dziekuje

reklama
Hejka :-):-):-)
My właśnie wrociliśmy z malym z placu zabaw:-)moje dziecko tak tam szaleje że :szok:ja jestem wykończona bieganiem za nim :tak::tak::tak:

Bira a powiedz mi jak często chodziłaś na wizyty do Trzcińskiego i czy na każdej wizycie miałaś robione USG bo jak pamiętam to on ci prowadził ciążę a ja właśnie zastanawiam się nad wyborem lekarza ????
A Inga tak wcześnie chodzi spać:szok::szok::szok::szok::szok:u mojego dziecka godzina 17 jest nie realna :tak::tak::tak::tak::tak:
a teraz mykam małego kąpać:tak::tak::tak:

Do góry