reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dzwonilam tez do ubezpieczyciela i okazalo sie ze mam podstawowe ubezpieczenie ktore nie obejmoje porodu w szpitalu i nie wiem jeszcze czego bo pani nie byla zbyt chetna mi tlumaczyc, powiedziala ze wysla informator i moge sobie porownac ubezpieczenia

teraz nie wiem nawet czy jak sie ubezpiecze na 2010 na full to bede mogla rodzic w szpitalu za darmo i czy sie to oplaca

prosze o porade, macie jakas wiedze na ten temat, jestem ubezpieczona teraz w AGIS mam basispolis

Compleetpolis - Agis Zorgverzekeringen

Bedziesz musiala zmienic na Compleetpolis co bedzie cie kosztowac dotakowe 13,40 miesiecznie.Ale z tego co wiem przy zadnej prawidlowo przebiegajacej ciazy nie masz w 100% oplaconego porodu w szpitalu:no:,ubezpieczalnia ppkrywa a raczej zwraca koszta tylko czesciowo.Ale porod w domu jest GRATIS:-)
All inclusive:-)
No nie wiem jak to dokladnie jest przy ubezpieczeniu na FULL ale watpie zeby to sie oplacalo.
Oczywiscie polise mozesz zmienic tylko pod koniec roku,przynajmniej tak jest w mojej ubezpieczalni.

A tak wogole to GRATULACJE!!!bo jeszcze nie skladalam:zawstydzona/y:

reklama
dzieki dziewczyny ogromnie za wskazowki, dzis bede dyskutowac z M czy zmieniamy czy nie, z corka mialam komplikacje i caly tydzien w szpitalu spedzilam, wiec chyba bezpieczniej zaplacic i wraze komplikacji juz nie miec dodatkowych zmartiwien jak rachunek ze szpitala

a za porod w domu gratisowy dziekuje, jakos nie mam odwagi

jeszcze raz dziekuje za porade i gratulacje,

a ja troche sie przerazilam, jak zaczely przychodzic rachunki za szpital za moje male. Razem okolo 30.000 euro. Moja ubezpieczalnia nie wpisala je w 2008, tylko od razu w 2009 i potem kazda wolna chwile wisialam na telefonie i odkrecalam wszystko.

gratulacje dla nowej mamy

dzieki dziewczyny ogromnie za wskazowki, dzis bede dyskutowac z M czy zmieniamy czy nie, z corka mialam komplikacje i caly tydzien w szpitalu spedzilam, wiec chyba bezpieczniej zaplacic i wraze komplikacji juz nie miec dodatkowych zmartiwien jak rachunek ze szpitala

a za porod w domu gratisowy dziekuje, jakos nie mam odwagi

jeszcze raz dziekuje za porade i gratulacje,

Jesli sa komplikacje - to za porod nic nie placisz bo wtedy jest z medycznych powodow.

Chyba naprawde bede musiala zaczac pisac jakas powiesc :wściekła/y:
anna117 a moze po kryminalach lepiej sie sypia???
3 noce bylo ok,tylko przymusowe siusiu,a dzisiaj znowu :angry:
Moze to z podniecenia bo Mama dzisiaj przyjezdza :-)
Zalamka,Mala spi a ja sufituje:szok:
Ide przerzuce kilka stron w ksiazce moze usne

Do rana kobietki

reklama
Dzień dobry!

Czarna S.może założymy ten wątek dla ciebie i innych naszych nocnych marków?:sorry2:Będziecie tam powieść pisać i każdy dorzuci swoje trzy grosze!:-D:-D:-D
Tylko kto będzie pisał jak sie wam dzidzie urodzą???:cool2:

Do góry