reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

UWAGA SLONCE:szok:
Ja niedawno wrocilam do domku,bylam u kolezanki podlac jej kwiatki bo pojechali na urlopki,i PADAM.Goraco strasznie i po 2 godzinkach marszu (z malymi przerwami na zlapanie tchu) na reszte dnia bunkruje sie w domu.Nie mam chwilowo sily i nie wiem jak to bedzie z tym moim sprzataniem:no:.jedynie pranie udalo mi sie zrobic a na ogrodku taki skwar ze wszystko schnie w mgnieniu oka.

Jejku ja tez chce wanne:-( :wściekła/y:

reklama
Dobry,
A ja przyszlam sie pochwalic ze wreszcie nastal ten dzien kiedy biore sie za przygotowania dla mlodych :-D - pokoik urzadzony (zostala wykonczeniowka do zrobienia ale to nie najwazniejsze teraz) mebelki juz stoja, wiec ja dzisiaj szaleje z pralka i zelazkiem i ukladaniem wszystkiego - a przy okazji licze ze sie wreszcie cos ruszy...:tak::-D

Zostawiam kawke dziewczyny...

Ania a ty juz wolne dzisiaj?

A tu troszke sie pochwale pokoik malych - zdj z wczoraj, dzisiaj juz troche go zapelnilam...

Załączniki

• IMG_0323.jpg
    IMG_0323.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Ann, sliczny pokoik!! Jak sie czujesz?
Tak, bylam dizs z Tosia, lekarka ja zbadala i mowila, ze rozwija sie prawidlowo, ze nie ma powodow do niepokoju i ze wiele dzieci tak ma w tym wieku :tak:
A byla poza tym pod wrazeniem, jak szybko sie rozwija, jak jej powiedzialam, ze poza pojedynczymi slowami mowi tez : Co to jest? Kto to idzie? Mama idzie itd. :-D:szok:

Ann sliczny pokoik,nareszcie sie doczekalas!:tak::tak:Ania ma racje tylko nie przesadzaj ,na porod tez trzeba sily:tak::tak:Wiec sie oszczedzaj:happy2:
Sencilla powiedz co u lekarza?
Ania ty pewnie na lunch wpadlas do domku.....
My zaraz idziemy nad morze ,jestesmy zaopatrzeni w parasol i namiot wiec nic nie grozi:tak::cool2::cool2:

reklama
Dzieki dziewczyny,
no pokoik malenki - jednak co dwa lozeczka to nie jedno :-D - po drugiej stronie jest jeszcze komodka, a chcialam jeszcze szafe na ciuszki dokupic i dobrze ze ne dokupilam bo tam miejsca nie ma - jak juz sobie poukladam wszystko to cykne fotke wieczorem i wrzuce...
a czuje sie ok, zmeczona jest mi ciezko i wogole ale nie bede juz narzekac przy tej koncowce :-D
Sencilla, to super ze z Tosia wszystko w porzadeczku i zobaczysz niedlugo bedzie smigac jak pedziwiatr :-D
Karola, milego plazowania :tak::-)

Do góry