reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Hej dziewuszki
Dzieki za rady co do rozmairow i teraz moze w koncu dojde do ladu co w sklepie kupic zeby sie nie wyglupic:-Dale dzis mysle ze zrobilismy konkretny zakup mianowicie bryka dla malej zostala kupiona Quinny Speedi w super cenie. Przyszlym mamom, ktore mja mozliwosc zakupu w Niemczech wozkow sugeruje tu przyjazd bo za komplet spacerowka + gondola zaplacilismy tylko 340 euro, no a np maxi cosi jest o 40 euro tansze niz w Holandii, takze mysle ze juz taniej wozka nie kupie a raczej 2 wozkow w 1, ale przy takiej pogodzie jak stoi taka bryka w domu toby sie chcialao zaraz na dwor wyjsc:-D:-)
Czarna smoczyco ja cos tez sie budzilam tej nocy, najgorsze jest to, ze od jakiegos czasu jak sie w nocy przebudze to mam jakies leki, ze mala przyjdzie na swiat za wszesnie, ze nie dam rady, ze nie zdarze sie przygotowac i w ogole strasznie sie wtedy stresuje i doluje. Poza tym 14 sierpnia lece do Polski bez obstawy(czyt.meza) bo musze ten cholerny dowod osobisty odebrac i strasznie sie tej podrozy boje. W przyszla srode ide do lekarki i bede miec badanie na cukrzyce ciazowa, no i w koncu moze sie okaze jaki ten termin mam bo z tego co wiem to wcale nie mam byc w grudniu a w polowie listopada i tym tez sie stresuje, ze sie pomylili!!!grrr

reklama
anna117 my tez kupowalismy wozek w niemczech.Nawet specjalnie jechalismy.A terminem sie nie przejmuj tylko ciesz.Szybciej utulisz swoje Malenstwo.C do lotu to podziwiam,ja sie boje.Wole auta.

Ja juz prawie skonczylam na dzisiaj "prace".Jeszcze tylko czekam az moj P wroci z pracy zeby mu obiadek podgrzac,zrobic kanapki na jutro do pracy,prysznic i wyrko.
U poloznej bez zmian.Mala rosnie prawidlowo,cisnienie ksiazkowe.Nastpna wizyta 10.08 ale to juz z Mama pojdziemy :-)

Zegnam sie na dzisiaj,chyba ze nocka jeszcze zajrze:eek:

KOLOROWYCH SNOW

hej
ja znowu wymęczona jak nie wiem co :baffled:

Anna ja bym ci radziła, że jak będziesz kupować ciuszki to zwracaj uwagę na to czy śpioszki lub pajacyki miały rozpinane krocze :-D ułatwia znacznie zmiene pieluszki zwłaszcza w nocy :tak: i żeby zatrzaski były metalowe a nie plastikowe, bo te z kolei topią się przy prasowaniu :-)
Karola u Claudii dziąsła na dwójkach też jakieś takie napuchnięte i białawe, wygląda na to jakby chciały się przebić :eek:
Annahaven zdróweczka dla was

ja mykam pod prysznic i ide lulu, bo padnięta jestem jak kawka
do jutra pa pa

Hej...

Agasta nam już lepiej...lekarstwa działają!:-D
Pauka jak się czujesz?:-:)confused:
Anetka na wakacjach...Sencilla nie wróciła jeszcze?!:confused:;-)
To zmykam do wyrka też....dobrej nocki!

Agasta to pewnie i dwojki Claudii ida:happy2:
Ania u nas bylo caly dzien ladnie,a pod wieczor padalo i tecza sie ukazala:tak: Ciesze sie ,ze juz wam lepiej:tak:
Anna to co ty bedziesz robila w nocy ,jak tako dluuugo popoludniowa drzenke mialas?:sorry2:;-)
Ja tez ide spac,bo pewnie ciezka noc przede mna :nerd:Polozylam Michalka o 8 ,a przed chwila juz sie obudzil z placzem:shocked2::baffled:Tata wlasnie go usypia na lezaca :-D i nie wiem kto kogo uspi:-D:-D:tak: W kazdym badz razie dolaczam do moich mezczyzn:-):tak:
docranoc

Gdzie jestescie???No chyba zadna mi nie powie,ze jeszcze leniu****ecie:no:

U nas po staremu.Od 3:30 do prawie punkt 6 szwedalam sie i turlalam po wyrku.Jak wreszcie udalo mi sie zasnac to mnie nasza chwilowa wspollokatorka obudzila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 7:00 no i co mialam robic:angry::angry: zeszlam zjadlam sniadanko i bede cos kundzic.Na szczescie Mloda dzisiaj wyjezdza,ostatni raz zgodzilam sie na cos takiego.Przyslugi cholera jasne a potem spac nie daja.

Jutro u nas imprezka bo Siorka ma dzisiaj urodzinki wiec to bedzie dlugi i meczacy weekend.Sprzatanie,zakupy,przygotowywanie,balowanie i znowu sprzatanie :szok::szok::szok:

Oj oj chyba dzisiaj bede lezec caly dzien zeby sil na jutro nabrac:tak:;-)

Slonka zycze

reklama
Witam...

Czarna S. u nas dzionek pełną parą - nawet kase zdążyłam wysłać przez Western Union do Polski i z mamcią kawkę wypić!:-D
Aniu117 jak nocka minęła?Spałaś?:confused:
Ann a ciebie niebyło wczoraj czy cię przeoczyłam?:cool2:
Karola uwielbiam tęczę!:-Dale już dawno niewidziałam...:dry:
Uciekam do pracy,pa...

Do góry