reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej dziewuszki
Dzieki za rady co do rozmairow i teraz moze w koncu dojde do ladu co w sklepie kupic zeby sie nie wyglupic:-Dale dzis mysle ze zrobilismy konkretny zakup mianowicie bryka dla malej zostala kupiona Quinny Speedi w super cenie. Przyszlym mamom, ktore mja mozliwosc zakupu w Niemczech wozkow sugeruje tu przyjazd bo za komplet spacerowka + gondola zaplacilismy tylko 340 euro, no a np maxi cosi jest o 40 euro tansze niz w Holandii, takze mysle ze juz taniej wozka nie kupie a raczej 2 wozkow w 1, ale przy takiej pogodzie jak stoi taka bryka w domu toby sie chcialao zaraz na dwor wyjsc:-D:-)
Czarna smoczyco ja cos tez sie budzilam tej nocy, najgorsze jest to, ze od jakiegos czasu jak sie w nocy przebudze to mam jakies leki, ze mala przyjdzie na swiat za wszesnie, ze nie dam rady, ze nie zdarze sie przygotowac i w ogole strasznie sie wtedy stresuje i doluje. Poza tym 14 sierpnia lece do Polski bez obstawy(czyt.meza) bo musze ten cholerny dowod osobisty odebrac i strasznie sie tej podrozy boje. W przyszla srode ide do lekarki i bede miec badanie na cukrzyce ciazowa, no i w koncu moze sie okaze jaki ten termin mam bo z tego co wiem to wcale nie mam byc w grudniu a w polowie listopada i tym tez sie stresuje, ze sie pomylili!!!grrr

reklama
anna117 my tez kupowalismy wozek w niemczech.Nawet specjalnie jechalismy.A terminem sie nie przejmuj tylko ciesz.Szybciej utulisz swoje Malenstwo.C do lotu to podziwiam,ja sie boje.Wole auta.

Ja juz prawie skonczylam na dzisiaj "prace".Jeszcze tylko czekam az moj P wroci z pracy zeby mu obiadek podgrzac,zrobic kanapki na jutro do pracy,prysznic i wyrko.
U poloznej bez zmian.Mala rosnie prawidlowo,cisnienie ksiazkowe.Nastpna wizyta 10.08 ale to juz z Mama pojdziemy :-)

Zegnam sie na dzisiaj,chyba ze nocka jeszcze zajrze:eek:

KOLOROWYCH SNOW

hej
ja znowu wymęczona jak nie wiem co :baffled:

Anna ja bym ci radziła, że jak będziesz kupować ciuszki to zwracaj uwagę na to czy śpioszki lub pajacyki miały rozpinane krocze :-D ułatwia znacznie zmiene pieluszki zwłaszcza w nocy :tak: i żeby zatrzaski były metalowe a nie plastikowe, bo te z kolei topią się przy prasowaniu :-)
Karola u Claudii dziąsła na dwójkach też jakieś takie napuchnięte i białawe, wygląda na to jakby chciały się przebić :eek:
Annahaven zdróweczka dla was

ja mykam pod prysznic i ide lulu, bo padnięta jestem jak kawka
do jutra pa pa

Hej...

Agasta nam już lepiej...lekarstwa działają!:-D
Pauka jak się czujesz?:-:)confused:
Anetka na wakacjach...Sencilla nie wróciła jeszcze?!:confused:;-)
To zmykam do wyrka też....dobrej nocki!

Agasta to pewnie i dwojki Claudii ida:happy2:
Ania u nas bylo caly dzien ladnie,a pod wieczor padalo i tecza sie ukazala:tak: Ciesze sie ,ze juz wam lepiej:tak:
Anna to co ty bedziesz robila w nocy ,jak tako dluuugo popoludniowa drzenke mialas?:sorry2:;-)
Ja tez ide spac,bo pewnie ciezka noc przede mna :nerd:Polozylam Michalka o 8 ,a przed chwila juz sie obudzil z placzem:shocked2::baffled:Tata wlasnie go usypia na lezaca :-D i nie wiem kto kogo uspi:-D:-D:tak: W kazdym badz razie dolaczam do moich mezczyzn:-):tak:
docranoc

Gdzie jestescie???No chyba zadna mi nie powie,ze jeszcze leniu****ecie:no:

U nas po staremu.Od 3:30 do prawie punkt 6 szwedalam sie i turlalam po wyrku.Jak wreszcie udalo mi sie zasnac to mnie nasza chwilowa wspollokatorka obudzila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 7:00 no i co mialam robic:angry::angry: zeszlam zjadlam sniadanko i bede cos kundzic.Na szczescie Mloda dzisiaj wyjezdza,ostatni raz zgodzilam sie na cos takiego.Przyslugi cholera jasne a potem spac nie daja.

Jutro u nas imprezka bo Siorka ma dzisiaj urodzinki wiec to bedzie dlugi i meczacy weekend.Sprzatanie,zakupy,przygotowywanie,balowanie i znowu sprzatanie :szok::szok::szok:

Oj oj chyba dzisiaj bede lezec caly dzien zeby sil na jutro nabrac:tak:;-)

Slonka zycze

reklama
Witam...

Czarna S. u nas dzionek pełną parą - nawet kase zdążyłam wysłać przez Western Union do Polski i z mamcią kawkę wypić!:-D
Aniu117 jak nocka minęła?Spałaś?:confused:
Ann a ciebie niebyło wczoraj czy cię przeoczyłam?:cool2:
Karola uwielbiam tęczę!:-Dale już dawno niewidziałam...:dry:
Uciekam do pracy,pa...

Do góry