reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ann, zobacz moje rzeczy na watku sprzedaj. Czesc juz wstawilam, a czesc postaram sie wstawic dzis i jutro. Mam jeszcze troche wlasnie takich malych rzeczy, z ktorych takie maluchy szybko wyrastaja.

Dzis wizyta kontrolna w szpitalu. Beda sprawdzac jak sie rozwijaja ( urodzily sie 5 tygodni przd czasem, bo mamie zachcialo sie remontu)

pozdrawiam i uwazajcie na siebie, nie szalejcie z remontami.

A oto moje maluchy

Slodziaki te twoje myszki :-D:-D, juz sie nie moge swoich doczekac,
no ja jeszcze pare dni i zaczne 36 tydz i tez remontuje (tzn ja nic nie robie przy remoncie) ale juz bym chciala sie rozpakowac z jednej strony a z drugiej jednak poczekac do tego 37 tyg bo wtedy juz ponoc donoszone...
patrzylam na te ciuszki co wystawilas, musze sie zastanowic, a za te muszle z aventu i te dwie bluzeczki hema, 56 ile bys chciala?

reklama
Ann, bede jak zdarta plyta, trzymaj je jak najdluzej w brzuchu. Uwierz mi, to zadna radosc patrzec na takie chudziutkie cialka z sonda w nosku, bo same nie maja jeszcze sily jesc.

Jezeli jestes zainteresowana, to na pewno sie dogadamy. Poczekaj na reszte moich rzeczy, moze cos jeszcze wpadnie ci w oko.

aneta- wiktoria napatrzyla sie na swojego kuzyna i kolezanke i chyba dla tego polubila nocnik:tak:
co prawda zdarza jej sie popuscic i dopiero leci na nocnik ale wiecej nie moge wymagac bo i tak super nam poszlo:tak: co prawda tez mam dosyc prania majtek-ale zaopatrzylam sie w dosc duza ilosc:-D tylko obawiam sie jak to bedzie w gosciach:eek: bo bylismy u tesciow pol godzinki i tam nie chciala robic na nocnik tylko poczekala jak bedziemy w domu, dzisiaj u siostry zrobila-chyba musi miec wszedzie ze soba swoj nocnik:-) oby zima tak ladnie nam szlo, bo teraz raz ciach i gadki sciagniete a tak bedzie musiala ciuchy sciagac:baffled:

agasta-claudia słodka jak zawsze, co do naszego powrotu do Nl to miałam jechac z meżem w srode ale stwierdzilam że wole tutaj siedzieć, bo tam w mieszkaniu nie idzie wytrzymać w upały:baffled: wi,ęc pojade dopiero jak sie ochłodzi i też nie na tak długo, bo ja wolę byc tu w PL:tak:
karola-michastez jest uroczy
magda-twoje blizniaczki są świetne, w pierwszym momencie myslałam ze to odbicie lustrzane;-):-)
ann-jeszcze troszke i bedziesz maiła swoje dziewczynki, choć ciężkie są dla ciebie te ostatnie dni to lepiej jak najdłużej je nos w brzuszku;-)

wszystkie lubicie tak pedzic.. ja mojemu max 160 pozwalam bo to i tak szybko jadac z małym dzieckiem:sorry:

u nas przeszło 30st. masakra
ale sie rozpisałam:rofl2:

No czesc dziewczyny, ale kurde sie rozgadujemy, ho ho
Czarna smoczyco oczywiscie, ze wiem gdzie Biala Podlaska, nareszcie ktos ma tez tak daleko jak ja:tak:
ja tez ucielam sobie drzemke a teraz czas zaczac jakies porzadki bo syf syf poobiedni jak zwykle czeka na mnie:tak::-D ach ostanio jakos dosc mam siedzenia w domu i kucharzenia moze dlatego tak sie wciekam, maz ma 2 zmiany wiec tak jakby go nie bylo, a ty babolu siedz sama w domu :laugh2: znaczy sama nie ale jakos nawet jak do dziecka mowie to nic nie odpowiada, chyba niesmiala bedzie hihi, u nas ciagle pada i generalnie to pogoda pod psem
Agasta no zarzuc w koncu przepis na to twoje rafaello, bo ja jakis zanlazlam ale nie wiem czy taki sam jak twoj:-)

Aniu a mój dziś przyjechał wcześniej o 21:00:tak::tak::tak: Dziękuję za wyjaśnienie jak wrzucać zdjęcia z fotosika, jutro spróbuje:tak::tak::tak::tak:
Niunia wyprać same majty to nie problem, ale u nas upałów nie ma i ja długo prałam majty, spodnie, skarpety, tetrową pieluchę (wkładałam mu w majty, aby nie sikał strumieniami na wykładzinę:-D), no i często udało mu się koszulkę obsikać :szok::-D:-) do tego już po raz drugi nabawił się katarku:-:)-:)-(
Magda oczywiście, że tragedii nie ma bo on jeszcze mały, ale myślałam, że jednak nam się uda, bo nie chciałabym uczyć go zimą:no::no::no: Trudno spróbujemy może w PL, bo on jakoś nie może się rozstać bez tego nocnika i siada na niego w ciuchach:-D:-D:-D

Tak się rozpisałyście, że już nie pamiętam o czym pisałyście:no::no::no:

Mi siostra właśnie skończyła pazurki robić, abym na urlopie ślicznie wyglądała;-):-D:-D:-D

Załączniki

• 100_2623.jpg
    100_2623.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 32
Anna przepisy wrzucilam na kulinarny
Aneta ale ładne kwiatuszkowe, to twoje naturalne?

ja już mykam spać do jutra dziewuszki :-)

reklama
Aneta ladne paznoćki (jak mowi kolezanka slowaczka:-D:-D) Ma siostra zdolnosci:tak:
Niunia wlasnie mama mi mowila ze sa straszne upaly:baffled: Dzielna Wikusia oby tak dalej:tak:Ja tez wole w pl ale tam za bardzo perspwktywy na dobry zarobek nie mamy:no:
Ania 117 wypoczywaj ,gary nie uciekna:tak::-D:-D:sorry:
Ann jak dasz rade to zaczekaj do 37 tyg,tak bedzie lepiej i bezpieczniej dla ciebie i dzieci:happy::tak:
Agasta faktycznie Claudiia na fajne i dlugie wloski:tak:
Ania to sie wyczekalas w szpitalu:eek::baffled:A z uchem juz ok?Sliczna z was rodzinka.Dzieciaczki maja oczy po mamie :tak: A ty masz piekny usmiech:tak::tak::-)
Ale jestem objedzona ,zaraz ide pod prysznic i do spania:tak:Jutro na 7;30:tak:
dobranoc

Do góry