reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Aniu to ty masz mega szybkie auto z 20 godz na 8 :szok::szok::szok::szok::szok::szok:ja kiedyś też byłam odważniejsza ale teraz odkąd jezdzę z malym jakoś tak boję się porządnie przycisnąć a pozatym to nasze auto to jest taki mół że :szok::szok::szok:ale jak będę miała nowe to kto wie:-D:-D:-D:-D
Dobranoc laski:-)słodkich snów;-):tak::tak:

reklama
Agnes źle mnie zrozumiałaś!:-)
Kiedyś to ja naszym gruchotem to też 20godz jechałam a teraz że mam szybsze:sorry: i jeżdże zazwyczaj spod Wrocka to mi 8godz. wychodzi!:-D:-D:-D
Dobranoc laseczki!

witam:-)

melduje sie że żyjemy:tak:

my też jezdzimy ok 12godzin do polski ale mąż prowadzi-on szybciej jezdzi-ja to taka ostrożna sie zrobilam, ale w Pl jak już jest zmęczony to się zamieniamy:tak:

a! musze sie pochwalic że wiktoria trzy dni ma suchego pampersa:tak::-D
niekiedy leci na nocnik i nie zdaze jej majtek sciagnac to robi przez nie:-D
zdarza sie jej troszke popuscic ale od razu gna na nocniczek, nawet jak bylismy na zakupach wytrzymala:-)
tylko na noc zakaladmy zeby nie bylo wpadki czasem ale i tak sciagamy suchego:tak:
za to majtek mam teraz sterty do prania:-D

juz nie pamietam co pisalyscie tyle tego bylo:eek:

Ann- moze i mało ciuszków ale twoje kruszynki beda malutkie i mniejsze by sie przydaly, ale tak jak dziewczyny pisza nie ma co za duzo bo szybko wyrosna z nich:tak: chociaz u nas duzo sie przydalo przydało bo czesto bokami wylatywaly niespodzianki:sorry:

aneta- a jak idzie nocnikowanie u was??

pauka-co u was??

a gdzie jest beauty, magdalena,olgunia??
sencilla- widać że ma urlop:-)
natka pewnie odezwie sie jako mężatka....

i czy któraś wie czy ma-rita juz urodziła:confused: bo chyba sama sie nie odezwie już:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam sie bardzo niewyspana,ale juz po sniadanku ;-)

Tak sie rozpisalyscie ze nadazyc nie idzie zwlaszcza za tymi szybkimi autkami :-)
Ciesze sie razem z wami z wyjazdow do Pl.Ja ostatni raz bylam na Wielkanoc i kto wie kiedy sie nastepnym razem wybiore :no:
Gosiu slicznego masz synka
niunia_2008 gratulacje dla Wiktorii
Ann twoje corcie rosna jak na drozdzach,a ja nazekam "dzwigajac" polowe tego co Ty:szok:
My jedziemy do polski jakies 10 godzin,mieszkamy na pomorzu a widze ze wiekszosc z was to poludniowa polska.
Anna 117 okolice Lublina to moje rodzinne strony.Urodzilam sie w Bialej Podlasce,moze wiesz gdzie to jest?
Agasta gratulacje,jeszcze tam kariere zrobisz wtym twoim zakladzie :-) i schladzaj Claudusi gryzaczki pozadnie.

Pewnie kogos lub cos pominelam ale tyle tego ze ogarnac nie idzie.

Milej pracy dla pracujacych i wolnego czasu dla odpoczywajacych

Witam czwrtkowo:tak:

Niunia u nas jest odwrotnie mój mąż jeździ ostrożnie, a ja lubię poszaleć:tak::tak::-D:-D:-D Jak jadę z dziećmi to staram się 170 nie przekraczać :tak::tak::tak: Średnio jedziemy 150-160:tak::tak::tak:
Niunia Oliwierek od 3 dni znów chodzi z pampersem, bo katar się znów mu pojawił, a chcę aby na wakacje był zdrowy:tak: Ładnie robił na nocnik, ale sam nie wołał, non stop musiałam kontrolować, a jak przegapiłam czas to się posikał. Teraz czasem sam zawoła sisisis i wtedy ściągamy pampersa i sika na nocnik:tak::tak: Jak w PL będzie ładna pogoda to rozpoczniemy znów naukę:tak::tak::tak: 2,5 tyg się męczyłam z praniem i niestety nie udało się:no::no::no::no:
Anna117 my jesteśmy z wielkopolski k. Jarocina:tak: Tylko ta Katowicka to się 2 godziny wleczemy:szok::szok:

witam,

ja jestem z Poznania, wiec 10 godzin bite, ale jak ostatnio bylismy w Polsce, male mialy 5 miesiecy, to zajelo nam to 1.5 dnia. Jakos nie mam ochoty na powtorke, chociaz nie bylo tragicznie, to jednak przewijac i nakarmic dwie, do tego zatrzymac sie w hotelu, rozpakowac, zapakowac, bylismy wykonczeni.

Ann, zobacz moje rzeczy na watku sprzedaj. Czesc juz wstawilam, a czesc postaram sie wstawic dzis i jutro. Mam jeszcze troche wlasnie takich malych rzeczy, z ktorych takie maluchy szybko wyrastaja.

Dzis wizyta kontrolna w szpitalu. Beda sprawdzac jak sie rozwijaja ( urodzily sie 5 tygodni przd czasem, bo mamie zachcialo sie remontu)

pozdrawiam i uwazajcie na siebie, nie szalejcie z remontami.

A oto moje maluchy

Załączniki

• 134.jpg
    134.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Magda ja mam do Poznania 60km, a z Hagi do domu równy 1000km, jedziemy ok 9-10h ale tylko i wyłącznie na noc, bo wtedy chłopcy śpią i nie marudzą:tak::tak::tak:

Do góry