reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
hejka,
w wielkim skrocie po wizycie wszystko ok, ale nasiedzialam sie 2h w szpitalu i nogi prawie mi eksplodowaly wiec leze i staram sie je trzymac wyzej :baffled: - mialam prasowac ciuszki malych ktore wczoraj wreszcie wypralam ale sil mi brak i wydaje mi sie ze na 2 mam ich za malo (tylko jedna suszarka), - a w szpitalu siedzialam tak dlugo bo wlasnie ze wzgledu na rozmiar nog musialam isc jeszcze oddac krew bo na wszelki wypadek chca sprawdzic czy z nerkam i reszta wszystko ok...
a moje klocuszki waza ok 2350g kazda i sa bardzo ruchliwe :eek::eek::eek:
a kolejna wizyta za 2 tyg - oby ostatnia...

co do kraamzorg, - bo chyba Gosia pytala - to zamowilam pelna ilosc godzin ale nie wiem czy skorzystam - bo moj M sie krzywi ze nie chce obcej baby 8h dziennie ktora bedzie mu mowc co ma robic :eek::baffled::szok::-D ale zobaczymy jak to w koncu bedzie...

Aniaheaven ja tez sie skusze na te ciasta bo dzis chodze ciagle glodna i co zjem to po chwili stwierdzam, ze jednak bym cos innego zjadla...i w ogole od 2 dni jaks nijaka jestem, nic mi sie nie chce, zero aspiracji do dzialania

Ann ciesze sie ze wszytsko ok, ale no nie dziwie sie, prawie 4 kg w brzuchu....ale biedulko juz niedlugo...:-)a z ciuszkami to tez mam problem, bo kupuje ciagle za duze, a poza tym jeszcze nie wszytsko zimowe w sklepach jest, a juz moze moja Amelcia urodzi sie w listopadzie,a nie grudniu:tak:

Anniu częstuj się....ja właśnie kuchce:-D dziś na obiad spagetti!
Zaczęło znowu kropić:baffled:...
Ann a kiedy bedą te wyniki badań?:nerd: 2godz...to nieźle się nacierpiałaś!
Mój też marudził o babce z kramzorgu aż w końcu uciekł do pracy bo mu się z nami nudziło a ja czułam się wspaniale i po 5dniach też ją wygoniłam!:-)
Tobie napewno się przyda - z 2-jeczką zawsze jest co robić!:sorry::tak:
Dziewczyny gdzie się podziewacie?
Miłego wieczorku...

Ja jutro robię racuchy, muszę dużo zrobić bo mój mąż je uwielbia i zawsze krzyczy że mało robię :tak:, muszę jutro również się spakować, w sobotę jadę do Polski a w poniedziałek do gin, :-) już się nie mogę doczekać wizyty :-D.

Ja też już myślami się pakuje bo wyjeżdżamy 7 sierpnia a ja tym razem postanoiłam nic nie zostawiać na ostatnią chwilkę:no::-D....jak zawsze sobie robie!:dry:
Potem wszystko na mojej głowie - pakowanie naszej rodzinki,:tak: sprzątanie domu:eek: a jeszcze 12godz za kółkiem!:szok:Jak jestem na miejscu to nie wiem jak sie nazywam!:szok::wściekła/y::-DDopiero po 2 dniach jestem normalna!:-):-):-)

Dobry wieczor

My juz po obiado-kolacji (ziamniaczki,schabowe i ogorek z pomidorkiem) i wlasnie ogladamy jakis film,ale malo interesujacy wiec uciekalm zobaczyc co u Was.Nasza Mala ostatnio mniej ruchliwa ale za to jak sie naprezy to malo mi brzucha nie rozerwie :tak: to zaczyna bolec :szok: Ann nie wiem jak ty wytrzymujesz charce dwoch :no:
Pogoda jakas dziwna dzisiaj troche slonca troche chmurek a jeszcze rano padal deszcz.Teraz powietrze jest tak ciezkie ze nie mam czym oddychac.Bylam z moim P na zakupach i ledwo co sie doczlapalam do domu.

Tez bym takie ciacho zjadla ale zgaga mi dzisiaj dokucza :-(wiec sie wstrzymam.

Dobrej i spokojnej nocki wszystkim zycze.
Do jutra

Ann a kiedy bedą te wyniki badań?:nerd: 2godz...to nieźle się nacierpiałaś!
Ania, pewnie juz maja, tak czy inaczej dopiero jak cos nie tak bedzie to sie beda kontaktowac ze mna, a jesli wszystko ok to sie nic nie dowiem, zapytam najwyzej jak bede 6 sierpnia co i jak...

Ja też już myślami się pakuje bo wyjeżdżamy 7 sierpnia a ja tym razem postanoiłam nic nie zostawiać na ostatnią chwilkę:no::-D....jak zawsze sobie robie!:dry:
Potem wszystko na mojej głowie - pakowanie naszej rodzinki,:tak: sprzątanie domu:eek: a jeszcze 12godz za kółkiem!:szok:Jak jestem na miejscu to nie wiem jak sie nazywam!:szok::wściekła/y::-DDopiero po 2 dniach jestem normalna!:-):-):-)

Kochana z kąd ja to znamy na szczęscie jedziemy od 8 do 10 godzin, ale po dojechaniu do domu do samochodu nie wsiadam przez najbliższe parę dni :tak:, tym razem jadę ze szwagierką i jej mężem a wracam busem więc mi się udało, :-)

reklama
Robale my również w sobotę wyjeżdżamy:tak::tak::tak::tak: Jedziemy ok 9-10godz
:baffled: Robale podaj dokładny przepis na racuchy, bo ja kiedyś tak na oko;-) robiłam i jakoś nie do końca mi smakowały. Mus jabłkowy mam może być do racuchów:confused: czy jabłka muszą być:confused:
Aniu Ty prowadzisz auto 12 godzin:szok::szok::szok::szok:, a nie zmieniacie się z małżonkiem:confused:
Ja również przed wyjazdem sprzątanko generalne robię... wczoraj okna myłam, dziś lodówkę rozmrażałam:tak::tak::tak: Pościele poprane, w szafach wysprzątane, zakupy dziś zrobiła:tak::tak::tak: Jutro generalne porządki w Nikusia pokoju:tak::tak::tak: W piątek posprzątam jak co tydzień, a w sobotę obiadek (kotleciki) na drogę zrobię i pakowanie:tak::tak::tak::tak: Mam nadzieję, że znów czegoś nie zapomnę:eek:

Nikusiowi zmienił się głos po tej operacji:-), ma taki cieniutki:-D:-D Nie wiem czy to minie:confused: Dziś nocka nadal z pobudkami, ale już o niebo lepiej:tak::tak::tak: Jeść tylko nie chce:no:

Ann chyba rzeczywiście tych ciuszków masz mało jak dla dwójeczki :-), ale z drugiej strony to nie ma co kupować tych maleńkich ciuszków, bo to i tak na 3-4tyg dobre:tak:

Do góry