reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Anna 117 gratuluje coreczki:tak::tak:! To musialo byc bardzo interesujace i wzruszajace przezycie:tak:
Ania tak myslalam ,ze to polak oni maja o tej porze w weekendy ciezkie powroty do domu:-D:tak:
Agasta Michas pierwsze zabki zniosł dobrze ,a teraz bardzo marudzil i byl rozdrazniony ale nie mial goraczki ale za uszka sie ciagnol:tak:Tym razem mu wyszly dzien po dniu i nie wiem czy nastepne nie ida :eek::happy: Bo znow sie strasznie slini i jest marudny :tak: A i jeszcze za uszka sie ciagnie .hyba ,ze to jeszcze przez te jedynki:nerd:nie wiem.
Aneta mam nadzieje ,ze Niko bedzie mial spokojna noc:tak:A jutro juz mu bedzie lepiej:tak:
Ann ja bym sie cieszyla ,ze mam znajomych ktorzy sa chetni do pomocy.Na szczescie ze mna byla siostra i duuuuzo mi pomogla ,po porodzie tez:tak::tak:Wtedy nie mialam tu zadnych znajomych ale sie to zmienia:tak::-)
Anja pomalutku zapamiwtasz nasze niki:tak:
Gosia pewnie juz twoj Dann slodko spi.Milej pracy jutro:tak:
A Sencilla dalej odpoczywa:tak::-)
dobranoc

reklama
Agasta gratulacje dla Claudi 2 ząbków chociaż jak sobie przypominam to mojemu Dawidkowi też wyszły 2 odrazu ale 2 noce przed budził się dosłownie co godzinę:tak::tak::tak::tak:
Anna117gratuluje córeńki:tak::tak::tak:fajnie że wszystko dobrze :tak::tak:ja też niemogłam się doczekać pierwszego usgżeby usłyszeć ze wsio ok u mojego maluszka :tak::tak: mimo że nie takie dokładne ,ja to wogóle byłam panikara z byle powodu się zamartwiałam:tak:
Anetko dużo zdrówka dla Nikusia niech szybciutko wracają mu siły :tak:buziaczki:tak:
teraz jeszcze oglądne jakiś filmik czekając na telefon od męża :tak::tak:

Ania swietne buciki,szczegulnie te drugie:tak:Juz dawno na takie poluje tylko ,ze w hadze kosztuja od 75 e .Ile zaplacilas?
Aneta ty pytalas gdzie widzialam fajne,na centrum kolo polskiego kosciola a w jakim sklepie to ci nie powiem ,bo wchodzilismy do kazdego z orginalnymi adasiami:tak::-)

Dziewczyny ja se ciesze, ale ja z natury jestem typ "zosia samosia" i zamiast prosic kogos o pomoc to ja zawsze robie sama wszystko do upadlego bo uparciuch jestem, tylko teraz jest to poprostu fizycznie niewykonalne...
Moj M robi prawie wszystko ale o pewne rzeczu go juz nawet nie prosze bo wole zeby on dokonczyl remont a w miedzy czasie chodzil do pracy bo przeciez ktos musi jakas kase przynosic... Kazdy kto mi pomaga robi to pewnie z przyjemnoscia, a ja i tak mam wyrzuty sumienia ze wykorzystuje ludzi...ale dobra juz nie bede stekac...:baffled::eek:

Agasta mojemu Oliwierkowi wychodziły wszystkie czwórki na raz przez 4 dni i noce :szok::szok::szok:, wymiotował wtedy non stop, że nie nadążałam prać :szok::szok::szok:
Aniu bardzo Ci dziękuję za foteczki, mnie również te drugie się podobają, ale te pierwsze nie są złe:tak::tak::tak: Kupiłaś je może w sklepie scapino:confused: Bo moja siostra mi wspominała, że w tym sklepie jest promocja za jedne 80e, a drugie 1e:tak::tak::tak: Chyba się jutro tam wybiorę:tak::tak::tak:
Karola ja również wchodziła do wszystkich sportowych sklepów, ale deszcz padał, jeszcze z dzieciaczkami byliśmy, więc raz dwa i może przeoczyłam jakieś fajne:confused:

Niko juź śpi, ugotowałam mu rosół z tartą marchewką oraz makaronem (bo chciał mi chleb zawędzić z głodu:szok:) i zasnął sobie smacznie, ale chyba mu znów temperatura idzie, więc podam mu czopa na śpika.
Dziękuję Wam w imieniu Nikusia za pamięć:-):tak:

Welterusten allemaal :tak::tak::tak:

Anetko spokokjnej nocy dla Nikosia!
Karola za tę buciki z różowym dałam 45€ :-D nazwy sklepu Anetko nie pamietam ale tam same pumki były!:tak:
Co do zębów to ja najgorzej wspominm 5tki u mojego Erniego!:szok::szok::szok:
Co ja z nim przeżyłam wszsytkie naraz mu wychodziły,wymiotował a że 5tki są szerokie zęby to nacierpia się mój syneczek!:-:)-:)-(
Ja też uciekam do wyrka!
Anetko a Ty jak znajdziesz chwilkę napisz mi na PW jak sobie synek radzi w szkole i jak mojej mogę pomóc w domu!;-)

Witam:tak:
Nocke mieliśmy fatalną:-:)-:)-(, ja od 3:00 nie śpię:no::no::no:, bo Niko źle się czuł :-:)-:)-(, a później nie mógł zasnąć:no::no::no: Jak teraz zasnął to Oliwierek wstał:szok::szok::szok:
Aniu Ci napiszę na PW:tak::tak::tak:
Miłego dnia Wam życzę:tak::tak::tak:

reklama
Dzień dobry!:-D

Anetko biedny ten twój synuś...szybkiego powrotu do zdrowia!
Dla chętnych kawka...i zmykam do pracy!

Do potem laseczki.....;-)

Do góry