reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

czesc dziewczyny
ja juz po pracy, wlasnie skonczylam jesc sniadanie, buleczki z salatka jajeczno-kalafiorowa pycha. maly na popoludniowej drzemce a moj M. tez sie wzial za remont domu, moze bedziemy musieli sprzedac w niedlugim czasie:sorry::sorry:
Robale musisz isc do poloznej ktora bedzie ci prowadzila ciaze i wtedy prawie na kazdej wizycie bedziesz miec USG
ide chalupe ogarnac i cos na obiad wymyslic i moze ciasto????? nie wiem czy mi checi starczy:baffled::baffled::nerd:
do pozniej

reklama
Hej !!!
my właśnie wróciliśmy z placu zabaw Dawiś się wyszalał i teraz leży w łóżeczku i ma zasnąć ale jak narazie słyszę ze coś tam do siebie gada:tak::tak::tak::tak:
A ja jak wracaliśmy kupilam sobie sukienkę na wesele chociaż w sklepie nie byłam przekonana i umówiłam się z babką że jak będzie nie dobra to oddam ale chyba jednak ją sobie zostawie bo nie ma nic takiego a całą Zduńską zeszłam a ta taka w sumie prosta ale najważniejsze że mi do niej złote buty pasują :tak:bo mam tylko takie i czarne ale stwierdziłam że nie będę innych kupować bo i tak w nich nie chodzę a tylko na imprezkę:-D:-D:-D
Cisza się zrobila chyba zasnął ja już zupkę nastawilam i zaraz się biorę za mieszkanie bo potem pewnie znowu pójdziemy na plac zabaw bo w domu moje dziecko jest nie znośne:-D:-D:-D:-D

narka

Robale musisz isc do poloznej ktora bedzie ci prowadzila ciaze i wtedy prawie na kazdej wizycie bedziesz miec USG

A gdzie to takie luksusy sa ze przy kazdej wizycie???Ja do tej pory mialam tylko 3 razy USG robione i polozna powiedziala ze wiecej juz nie beda robic chyba ze cos bedzie nie tak.W ogole to robia tylko 2 razy ECHO w 12 i 20 tyg.przynajmniej tak jest u naszych poloznych.Moze w wiekszych miastach jest inaczej czego zycze z calego serca.Mnie kazdy taki "przeglad" uspokajal bo nie ma to jak zobaczyc i przekonac sie na wlasne oczy.Wszytsko OK :tak::tak: Bardzo mi tego brakuje

Agasta przeciez wiesz ze ja prawie ciagle w domu,na zadne dluzsze eskapady sie nie wybieram wiec mozemy sie gdzies wybrac.A wlasnie mnie troche przywarlo do wyrka po tych oknach,praniu,prasowaniu.Jeszcze lozko musze ubrac i obiad dokonczyc.Ech co za dzien

Hej!

Ja prace dziś skończyłam po 12.00:-)odebrałam dzieci z przedszkola, pojechaliśmy do znajomej na kawkę, potem zaliczyliśmy racuchy w domu bo nam babcia zrobiła!
A że pogoda dopisuje pojechaliśmy nad jeziorko i leniuchowailśmy!:-D:-D:-D
Pewnie zaraz będzie padać więc w domu już siedzimy!:tak:
A na obiad mamy rybki z własnych połowów z ziemniaczkami i surówką!
Co do USG ja też tylko 2 miałam!:nerd:
Gosia swoim śniadankiem smaka mi narobiłaś!Chyba też sobie coś zapodam....
Wrzuć nam tu jeszcze Daana foteczki,pewnie szybko się teraz zmienia!:laugh2::tak:

My właśnie zdążyliśmy wrócić z placu zabaw przed deszczem:tak::tak::tak:, ale za to moje świeżo umyte okna ucierpiały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzieciaczki wykąpane jedzą kolacje, mam nadzieję, że po bajce pójdą spać i będą spały do rana:tak::tak::tak: Jutro do pracy...:szok: i chyba zabiorę Nikusia ze sobą, bo wolę go mieć na oku:tak::-)
Agasta ja pytałam o tą doczepkę do wózka, ale już mamy autko, więc nam nie potrzebna:tak::-)

Aneta my niestety nie zdazylismy:no::happy:Bylismy na scheveningen i prawie doszlismy na przystanek i sie rozpadalo.Bardzo nie urcierpielismy ,a Michasia pierwszy raz troszke popadalo:tak::-D
Teraz biore sie za prasowanie:tak::eek:Bo sterta rosnie:sorry:

Moi już padli o20.00 na szczęście!:-D
Pije piwko z mamcią... U nas już po deszczu ale się odświeżyło!:tak:
Anetko moja Karcia zna kolory, literki, cyferki.... paredziesiąt słów po holendersku, nawet tworzy pojedyńcze zdania - typu Gdzie jest moja mama? a pani w przedszkolu twierdzi że super sobie radzi!:eek::-Di rozumie!
Także jestem dobrej myśli!a poza tym ona dużo holenderskiej tv ogląda!:tak:i jest bardzo otwartym dzieckiem na nowe kontakty!;-)

reklama
Dzień dobry.
u nas dziś przespana noc, tzn nie tyle przespana co nie trzeba było chodzić do małej. Co prawda budziła się w nocy kilka razy a ja razem z nią, ale tylko jęknęła i spała dalej.
Jak padła wczoraj o 19:45 tak do tej pory śpi jeszcze :szok:

A ja wcinam śniadanko i czekam na teściową, a później do pracy znowu :-( a tak mi się nie chce że szok, bo dziś cały dzień muszę kontrolować :confused:

Miłego dnia życzę

Do góry