reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Karola kupuje rzeczy dla maluszka od kąd straciliśmy dziecko, to jest dla nas terapia, poprawia humor i dodaje siły. Jeśli nie jestem trudno będziemy się dalej starać. Wolę zaopatrzyć się powoli z dużym wyprzedzeniem niż kupować później na raz. :)

reklama
hej,
u mnie remont pelna para ruszyl, szkoda ze tak pozno :baffled::baffled: ale coz lepiej pozno niz wcale... niestety musze tez brac w nim bierny udzial bo nie ma mnie kto "przechowac" poza tym jednak nie ma to jak w domku :sorry2::confused::baffled::nerd::happy2:
pokoj malych nie bedzie jednak dzisiaj gotowy wiec dopiero chyba w niedziele zostane tam "przeniesiona"
to tak z nieuwsow ode mnie, poza tym wszystko po staremu, mlode szaleje, ja sie ledwo tocze, opuchlizna z nog juz nawet nie schodzi jak chodze to jest tylko wieksza ale coz, dzisiaj zmierzylam sobie obwod brzucholka - 133cm :szok::szok::szok::-D:-D:-D
no nic to milego weekendu dziewczyny zycze, bo pewnie nie wiele sie u bedzie dzialo

Aniu 117 ty to wiesz co zrobić żeby człowiekowi ślinka aż ciekła!:-D
Hmmm może ja tez jakiś sernik z truskawkami zrobie:sorry2: a przepis wrzucisz?
U mnie już cisza, dzieci śpią mama pojechała do znajomej w Tilburgu zająć się dzieckiem bo oni poszli gdzieś na kolacje, brat udał się do Paryża :szok:odwiedzić kumpla...wróci jutro bo jutro.....jest imprezka urodzinowa Karci!:-D:-D:-D

Ann nóżki trochę wyżej niż serce trzymaj - powinno ci ulżyć!:zawstydzona/y:
Miłego wieczorku!

Ann nóżki trochę wyżej niż serce trzymaj - powinno ci ulżyć!:zawstydzona/y:
Zeby to sie jeszcze dalo wykonac :baffled::baffled::baffled: problem w tym ze jak siedze to nogi musze miec nisko bo mi sie kobitki denerwuja ze je gniote a leza bardzo niziutko,
a pozycja na plecach nie dla mnie juz od kilku miesiecy...:eek::baffled:
anna117, moczenie tez nie pomaga...:baffled::baffled:
pauka, zapomnialam, super ze bedziesz miec prace od wrzesnie i ze zaczynasz studia super, a z drugiej strony szkoda ze sie tu nie wybierasz :baffled:

reklama
Padam na pysk dzisiaj:confused2: Myślałam, że w tej szkole już dziś nie wysiedzę:no:, ale wytrwałam do końca:tak: Jajniki mnie tak strasznie dziś bolą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Sama nie wiem od czego:confused: Wzięłam no-spe i mi trochę lepiej:tak:
Mój mąż zaraz z pracy wraca:szok::szok::szok:, moje biedactwo:-:)-:)-(, jeszcze cały tydzień taki przed nim:-:)-:)-( Pewnie całą drogę do PL będę musiała jechać:szok:, a ja za kierownicą wytrzymuje max 4 h:baffled:
Anja również myślę, że za ciuszki 1-2e za sztukę, chyba że coś większego np kurteczka to więcej:tak:. Przepraszam, że dopiero Ci odpisuje, ale ostatnio coś mało czasu mam:baffled:. Aha i wolałabym, abyś ciuszki (jeśli się zdecydujesz) odebrała osobiście:tak::tak::tak:, przy okazji się poznamy:tak::-) Jutro postaram się te zdjęcia wrzucić:tak::-)
Pauka ja również gratuluję nowej pracy i podjęcia decyzji o studiowaniu:tak::tak::tak:
Ann troszkę Ci zazdroszczę tego szykowania, przygotowywania wszystkiego na przyjście na świat waszych córeczek;-):-) Urządzania pokoiku itp:-):tak:
anna117 ja ostatnio robiłam sernik z truskawkami (podawałaś tutaj przepis tzn link) i jakoś nie bardzo mojej rodzince smakował, ale chyba przez ten serek tzn miał być serek waniliowy danio, ale nie było w moim AH i kupiłam inny waniliowy:baffled:
Karola masz rację kobitka u której pracuje jest bardzo sympatyczna i taka ludzka:tak::-):-D Szkoda, że nie znam lepiej języka, bo czasem mam ochotę z nią sobie pogadać, ale słów mi brakuje:-(
Aniu miłej imprezy urodzinowej:tak::tak::tak::tak:
Wybaczcie, ale już nie pamiętam o czym pisałyście....
Dobranoc

Do góry