reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzień dobry.
Moja Claudia jeszcze śpi ale lecę juz ją budzić bo inaczej śpóźnię się do pracy. Choć i tak zawszze się spóźniam bo żłobek otwierają o 7:30 a ja zaczynam o 7:45 ale studencki kwadrans zawsze moge się spóźnic bez konsekwencji :tak::-):tak:

reklama
Dzień dobry!

Pauka bardzo sie cieszę że znalazłaś prace i ccesz studiować!:-D:tak:Super!
I wyrazy współczucie dla dziadka - ja już nie mam żadnego od 15 lat!:zawstydzona/y::-(
Agasta następnym razem jak zaśpisz to mnie też obudź bo ...ja tez spóźniona!I to bardzo!:dry::zawstydzona/y::-)
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenie dla mojego słoneczka!;-)
Uciekam do pracy!

Witam:tak:
Pauka bardzo mi przykro:-:)-:)-(, a ile dziadek ma leukocytów we krwi, wiesz może:confused:
Ja również zmykam do opiekunki, a później do pracy:baffled:, mam stresa z wiadomych przyczyn, aż mnie brzuch boli:baffled:
Do miłego:tak:

Pauka bardzo mi przykro z powodu Twojego dziadka, rozumiem Cię ponieważ jeden z moich dziadków również zmarł na raka płuc w tym roku minęło 12 lat.
Agasta i Ania miłej pracy.
Ja dziś oczywiście stałam po ósmej, zjadłam śniadanko i tak co dzień nudności po nim :-(. Czasami to wolę nic nie jeść. Pogoda straszna się zrobiła, u nas to woda się podnosi w toaletach więc z korzystanie z niej póki co jest nie możliwe :-(, choć jest i przy tym ubaw. Mimo wszystko miłego dnia życzę.

cześć:-)

ale sie rozpisałyście:szok:

a my wrocilismy znad morza, mam takie zakwasy na łydkach ze chodzic nie moge:-D ale było super:tak: pierwszy wypad bez Wiktorii, więc bardzo nam jej brakowało...

a co do urodzin to do moich jeszcze troche czasu:tak:;-)
spóznione zyczenia dla karinki;-)

pauka-super że bedziesz miala prace i bedziesz studiowac:tak: mam nadzieje że z dziadkiem bedzie wszystko dobrze...
ja niestety nie znałam moich dziadków:-(

gosia- masz dużego chlopaka;-) wklej jakas fotke, bo teraz na pewno najwiecej sie zmienia:tak:

juz zapomniałam co miałam napisać...
a tak po za tym witam nowe dziewczyny;-)

Dzien dobry kobietki,ale nam sie pogoda popsula dzisiaj.Dobrze ze wczoraj swiecilo slonko be w ta ulewe to nie wiem jak bym do poloznej dotarla :no:
Naszym pracusiom milego dnia i lekkiej pracy

Pauka przykro mi z powodu Twojego Dziadka,bedziemy trzymac kciuki

Robale mam nadzieje,ze szybko Ci przejda te mdlosci,pamietam jeszcze jakie to meczaca,ale szybko wszystko wynagrodzi rosnacy brzuszek

Co tu robic???

Czarna smoczyco w taką pogodę to tylko chyba w domu siedzieć, Choć ja z mężem po jego pracy wybieramy się do Uden na zakupy do " Dziada". Może jakiś bujaczek kupimy dla maluszka:tak:, W przyszły poniedziałek będę już po wizycie u lekarza i cieszę się że idę, może w końcu zobaczę maleństwo a jak nie to zasypię go pytaniami :-). Mimo złej pogody tzrymajcie się. Ja może jakieś jabłuszko przekąsze lub kawkę wypiję kto chętny :-D

Hej...

Ja już świętuję weekend od 12.00...mąż ma też wolny dzień więc rodzinna sielanka!:-D
U nas na obiad ziemnaczki z kwaśnym mlekiem,jajka sadzone i koperek!:tak:
Pogoda jeszcze się trzyma nawet słoneczko świeci!
Zaraz pędze z dzieciaczkami na plac zabaw zanim jeszcze można!:cool2:
Miłego popołudnia!

Ktoś pytał o kawkę...

reklama
Witam
Ja tez mam juz weekend:tak:
Pauka gratuluje pracy i ciesze sie ze bedziesz studiowac.Wiem co przezywasz :no:Mojego A babcia tez ma raka i we wrzesniu 2008 lekarze dawali jej pol roku zycia:-:)zawstydzona/y:A teraz juz nie jet dobrze ,juz z domu nie wychodzi:-:)no:Taka fajna kobieta stala sie babcia dla calej mojej rodziny ,nawet moich kuzynow:tak:
Aneta i jak poszlo napisz na zamknietym lub na priwa .Ja tez w piatki pracuje:tak:
Ania moj tez na wolne dzis i jutro wiec dlugi weekend mamy:tak:
Niunia uchodziliscie sie nad morzem,ze cie lydki bola? Czy trzymalas non stop w gorze:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2:;-);-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Agasta i co zdazylas do pracy?
Robale czy to nie za wczas na kupowanie rzeczy dla maluszka? Moze sie piewsze upewnijcie.
Czarna smoczyco co porabiasz?
Ja dzis przyszlam po pracy obiadek na stole,posprzatane.Zyc nie umierac:tak::tak::-)Teraz Michas spi ,a my odpoczywamy ,pozniej zakupy .A jutro weekend ......:tak:

Do góry