reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

anja_27 mieszkam kolo mostu Erazmusa,na Noord. Jesli masz wolne, to mozemy sie spotkac. Weekend odpada, musze zajac sie tesciowa, ale w tygodniu nie ma sprawy.

tak przy okazji, moje male sa pierwszymi wnuczkami moich tesciow, ktorzy szaleja na ich punkcie. Jeszcze zostalo mi troche rzeczy po nich ( juz 2 moje kolezanki calkowicie wypelnily szafy), wiec jak ktos ma na nie ochote, to w przyszlym tygodniu bede miala czas na zrobienie zdjec. I tak jak anja_27 pisala, ceny jak na pchlim targu-1 euro-2 euro, chyba, ze cos naprawde konkretnego, albo nowego.

Pozdrawiam i ide sprzatac mieszkanie, w koncu.

no to super...u mnie w tym tygodniu raczej tez odpada...ale mysle ze w nastepnym damy rade:-)moze gdzies w centrum ale co innego wymyslimy...:-)

:szok:faktycznie sie rozpisalam...:-Dale u mnie juz tak jest..jednego dnia ksiazke pisze a drugiego mam ochote ale lenia dostaje..hihihi..
dzis to sobie odpoczelam jak nigdy..cisza spokoj w domu...nikt nie jeczy...hehe..i tak sobie siedzie i leniu****e na maxa:-D

reklama
A no i jeszcze nie wiem kto bedzie czy chlopczyk czy dziewczynka bo sie nie chce obrocic ale w poniedzialek jade na badania genetyczne to moze cos w koncu zobacze;-) owszem mam jesze kilka pytan ale to moze pozniej bo nie che cie zarzucic albo zbombardowac pytaniami;-)

wkoncu od tego tu jestesy..by sobie pomoc nawzajem:tak::tak::tak:
bedziesz placic za te badanie genetyczne??ja tez chcialam je robic ale moj lekarz stwierdzil ze mi nie potrzebne:confused:

Dziekuję w imieniu Karinki za życzenia urodzinowe!:tak::-)
Ale się nowe "foremki rozpisałyście"!:szok::szok::szok: - muszę doczytać!:-D

no najbardziej to ja chyba sie dzis rozpisalam:-D:-D:-D
a przy okazji...slodziutkie zyczenia dla Twojej coreczki:-)
j0402539[1].jpg

pozdrowionka:tak:

Kakinko z okazji urodzin wszystkiego naj najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale się dziś rozpisałyście już myslałam że nie skończę czytać a ja dziś byłam u rodziców na działce i miałam zaległości :tak::tak::tak::tak::tak:
teraz już mykam spać
Dobranoc!!!!!

reklama
Witam nowe koleżanki!:tak::-D Ale napędzacie ten nasz wątek...Nie byłam w stanie doczytać...Sorki!

Ja tylko krótko...Narazie nie piszę, bo u mnie nieciekawie...Tzn. mój jedyny dziadek jest od tyg w szpitalu i już wiadomo co mu jest! To Rak płuc!!!! Masakra!:-:)-:)-( Jest taki słaby, ze nie wiadomo czy mu podadzą chemię, a lekarze nie dają wiele szans...:baffled::baffled::angry::angry::-:)-:)-:)no::no::no::no: Jutro przewożą go do Wrocka, więc będę tu na miejscu i w razie W zaraz do niego podjadę.... Już przygotowujemy sie na najgorsze...........................................:-:)-:)-:)-:)-(

Poza tym to komp mi tak szwankuje, że :szok::szok::szok:, więc właśnie robię formata!:tak::-)

I jeszcze dobre wiadomości...Na 100% bedę mieć pracę w szkole do września i prawodopodobnie zaczne studia podyplomowe z surdopedagogiki!:tak::-) Więc narazie bedę musiała zrezygnować z wyazdu do NL...:zawstydzona/y::sorry2:

Dobranoc!

Do góry