reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
STO LAT ANNKażdego roku o tej samej porze każdy Ci życzy co tylko może ja korzystając z tej sposobności życzę Ci szczęścia wiele radości to tylko o czym marzysz by się spełniło a to co kochasz by Twoje było.

Witam Was:tak:
Czarna witaj ponownie na forum:tak: Bywaj częściej:tak::tak:
magda_1976 - witaj i nie znikaj, z Rotterdamu niestety nikogo nie ma, ale ja z Hagi, więc blisko :tak::tak::tak:
Twiggles u nas tak łatwo niestety nie idzie nocnikowanie :no:W sobotę już tak ładnie szło, a wczoraj w ogóle na nocnik nie zrobił :wściekła/y: Dziś na dodatek ma rozwolnienie i chyba się poddam bo nie mam już sił:no::no::no::-:)-:)-:)-(Kupiłam mu nawet nowy nocnik (hipcia) bo kaka pękła, ale mimo to on woli na kake:szok: Płakać mi się chce, że moje prawie 2 tyg pranie i siedzenie przy nocniku prawie całymi dnniami chyba poszło na marne:wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(
Ann W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy wszystkim o czym tylko marzysz.

aneta 2222 dzieki za ponowne mile powitanie,mam nadzieje,ze tym razem zadomowie sie na dobre.magda_1976 witaj na forum,pisz jak tylko znajdziesz chwilke,my to jak druga rodzina :)

bry :-)
Dzieki sliczne wszystkim za zyczenia :tak:
Zostawiam kawke/herbatke i ciatko wiec czestujscie sie :tak::-D

magda_1976, rowniez witam i nie znikaj bo widze ze ty tez mama dwoch ksiezniczek jestes :tak:w ktorym tyg sie urodzily? ogolnie napisz cos wiecej o sobie...
Czarna_Smoczyca, pewnie zostan z nami, u nas jest wesolo, rozmawiamy o kawkach, kupkach, zabkach, i dupie Maryni :-D:-D:-D, a niedlugo i nas beda te tematy obowiazywac :-D:-D:-D

Załączniki

• kawa_sie_usmiecha.jpg
    kawa_sie_usmiecha.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 24
  • herbata.jpg
    herbata.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 18
  • tort.jpg
    tort.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 36
WITAJCIE WSZYSTKIE NOWE DZIEWCZYNY U NAS JAK W DOMU JUZ WCZESNIEJ KTOS NAPISAL TUTAJ WSZYSTKIE WATPLIWOSCI ROZWIAZUJECIE W MOMENT WIEC SWIETNA STRONA DLA MAM!!:-D:tak:;-)

JA WITAM PO PRACUJACYM WEKENDZIE WCZORAJ DOPROWADZALAM DOM DO PORZADKU BO TATA Z SYNEM PRZEZ DWA DNI SAMI W DOMU TO JAKBY TORNADO PRZESZLO:wściekła/y::wściekła/y:

NO A TERAZ PYTANKO - MOJ MIKOLAJ MIAL WIECZOREM I W NOCY 40 ST GORACZKI DAWALAM MU CZOPKI I MIJALO NA JAKIS CZAS SPAL W NOCY DOBRZE RANO TROCHE POMARUDZIL I NARAZIE OK ,NIEMA ZADNYCH INNYCH OBJAWOW TYLKO GORACZKA NO I CO ZJE TO ZARAZ ZWYMIOTUJE,NIECHCE WIEC JEJSC ANI PIC,ZMUSZAM GO DO PICIA BO WIEM ZE TO WAZNE ZEBY PIL ALE MOZE BYC TO JAKIS WIRUS??? NIE IDE DO LEKARZA BO NARAZIE NIE MA PO CO I TAK NIC NAM NIE POMOZE :no::no:

MILEGO DNIA:shocked2:

czesc dziewczyny
ja juz po pracy, po sniadaniu, M. wyprawilam do pracy a maly spi uffff chwila dla siebie. dzisiaj w robocie przez 1,5 godziny taki zajob mialysmy ze po plecach lecialo, czuc sezon wakacyjny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ann przyjmij ode mnie rowniez zyczenia wszystkiego najlepszego, radosci, milosci, satysfakcji, zdrowia i sily przed nadchodzacymi obowiazkami oraz szczesliwego i lagodnego rozwiazania
Mamo MIkolaja kiedy na Texel przyjezdzasz??????:confused::confused::confused:
Aneta badz cierpliwa, Oli juz zalapal o co mniej wiecej chodzi a teraz ma moze slabszy dzien, juz teraz nie mozesz sie wycofac, trzymaj sie:tak::tak::tak:
Magda witaj na forum:-):-):-)
A Sencilla kiedy wraca?????:confused::confused::confused:

reklama
GOSIA 1977 jak nazbieram troche kasy ha ha narazie kupilismy za 1000 eu. lodowke zmywarke mikrofalowke bo wszystko mielismy stare wiec pora byla zmienic ale moze sie wybierzemy to jest do was ok 250 km. kawal drogi :zawstydzona/y::-D:cool2:

Do góry