reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam dziewczynki!!!!
Czarna smoczyco mój mały też w brzuchu był bardzo ruchliwy i teraz też nie może na miejscu usiedzieć więc poprostu będziesz miała bardzo żywego dzieciaczka a wogóle to znasz płeć dzidzi??:tak::tak::tak:
Aniu twoje dzieciaczki urocze:tak::tak::tak:
u nas zrobiła sioę pogoda to może dziś pójdę z Dawidkiem na basen niech się tam wyszaleje bo w mieszkanie mu za mało przestrzeni :szok::szok::szok:jest taki nie znośny że szok:szok::szok:
a teraz idę ugotować jakąś zupkę i trochę ogarnąć mieszkanie mam nadzieje że mały trochę pośpi:tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja właśnie wróciłam z pracy...
Czarna Smoczyco witaj z nami znów!:-D
Moje dzieciaczki też były bardzo ruchliwe i ...tak im zostało do dzisiaj!:szok::-);-)
U nas też pogoda więc zmykamy do parku...
Kawkę lub herbatkę?

My wlsnie wrocilismy,sedzielismy nad morzem:tak:Troche wialo ,ale fajnie bylo:tak:Michas jak go postawilam zrobil 3 kroczki na piasku i byl bardzo zdziwiony co to jest:-)
Teraz ide tworzyc cos na obiad:tak:

dzien dobry

my znow sie wakacjujemy tym razem w PL na miesiąc, po roku czas mam tu sporo zalegołosci wiec sie nie nudzimy, odwiedzamy, zwiedzamy i leniu****emy...
na komp czasu mi brak...

A Twiggless tobie jak idzie nocikowanie?:confused:
Aniu nocnik wyszedł juz z uzycia teraz jest duzy kibelek w modzie... nawet podczas lotu do/z Turcji to mimo ze młodemu zalozyłam pampka to i tak musiałam z nim na kibelek chodzic... nie chciał w pieluche robić... na noc zakładam profilaktycznie zeby nei prac poscieli ale sciagam suche od kilkunastu dni...
cały okres nocnikowania trwał u mnie dobre 2 tygodnie i tylko pierwszego dnia było najwiecej wpadek 7 par chyba... potem juz tylko sporadycznie....

A ja dziewczyny ledwie chodze i ledwie sie ruszam od kilku dni bo mi maluch jakos na nerwie lezy i powiem szczerze ze to jeg wygodne leniuchowanie troche boli:tak:
oj kochana to sie przyzwyczajaj bo to dopiero poczatek, poczekaj na koncowke
wtedy bedzie "milo" :confused::baffled::nerd:
moje to maja dzisiaj raj jak sie obudzily po 11 tak ciagle wariuja, a mi same lzy ciekna z bolu :dry::dry::dry:

Agnes74 u nas ma byc dziewczynka,na poczatku bylam niezle zaskoczona bo w tej lini sami chlopcy w rodzinie.Teraz juz przywyklam a wszyscy doczekac sie nie moga pierwszej Ksiezniczki od kilku lat.Bedzie wesolo.Anna 117 wspolczuje,ja pomimo wczesniejszych problemow z pleckami teraz nie moge narzekac.Jedynie jak troszke za dlugo poleze powykrecana to mam problemy ze wstaniem.Nasza kruszynka uwielbia lewa strone i ciagle wypina tam pupe a nozkami bombarduje prawa.Zmykam do garow bo moj Luby zaraz wraca z pracy.A slonko swieci pa

reklama
Do góry